chistacha Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Съдба - на 2-ри февруари попадам на това http://vbox7.com/play:b6f6bb01 и си мисля че ша мина "отатък" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Имам двама приятели, родени на тази дата На обяд ще им звънна и със закачливо гласче ще им кажа "Честит празник" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 От кога искат 20 години по дискотеките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 От кога искат 20 години по дискотеките? Я кажи на колко чашки/шишета си бил , че да ти кажем от кога искат 20г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Съдба - на 2-ри февруари попадам на това http://vbox7.com/play:b6f6bb01 и си мисля че ша мина "отатък" Отврат!!! Като ги видя такива и ме избива на агресия, а не съм такъв човек... Ред. А, аз не пропуснах тази сутрин да поздравя колегите с този по-здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Я кажи на колко чашки/шишета си бил , че да ти кажем от кога искат 20г. Събота вечерта и аз се смях като бяхме в Куцото Магаре и като ми го казаха това. После в Планета Пайнер една мадама едвам влезна. На 19 и няколко месеца е . Пичовете от охраната казаха, че при резервацията са ни били казали....В Инфи също били искали. Не ми е проблем да влезна, ама като каза имате ли 20? и туш 18-годишните били малки за такива заведения(така разправят) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Чак пък да завиждам...лееко ми е смешно че даже и раптора , мидекс и т.н. и сипваха пък сега не забавно а мислех, че само аз съм го забелязал. то бива-бива лицемерие, ама........ ама нека продължа да си мълча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 А, аз не пропуснах тази сутрин да поздравя колегите с този по-здрав http://www.youtube.com/watch?v=oWHu20lpZ9w И тва става Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=oWHu20lpZ9w И тва става Хаха..., готино, ама моето е по-потно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Мис Плеймейт 2008 Мария Цветкова разкри за широката публика минималните си изисквания към един мъж. Победителката в еротичнияк конкурс гостува във „Вечерното шоу на Азис". Там тя сподели, че настоящият й приятел е строителен предприемач със солидни доходи и че е под нивото й да бъде с мъж, който "се вози с трамвая". За Мария няма значение, дали мъжът, с когото излиза е женен или не. Красавицата се оплака на Азис, че откакто е спечелила конкурса й е много трудно да отблъсква неприличните предложения, които получава ежедневно. Ако все пак някога й се наложи да изкарва сама доходите си, Мария би избрала да се реализира в политиката. Това се оказа една от детските й мечти... Ако коментирам това както трябва - ще имам доживотен бан за специални заслуги. Кое ниво? Такива гювендии винаги ме изнервят за секунди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 мислех, че само аз съм го забелязал.то бива-бива лицемерие, ама........ ама нека продължа да си мълча. Лицемерие? Я да вземеш да ми я обясниш тая тъпотия откъде извря в главата ти? Изобщо много ми е интересно как се коментират събития, без да си присъствал и без да имаш никаква представа за какво става въпрос... Продължавай да си мълчиш. Освен това (Василе това и тебе включва, понеже ти поде простотията) да не би някои хора да са длъжни да правят определени неща, защото на други това им харесвало? На Галченцето каквото сме имали да й казваме сме й го казали. Което е по-важно - казано е, когато е имало защо да се каже. Какъв по-точно катил и идиот трябва да е човек, за да тръгне да се заяжда, обижда, спори, дразни, с някой, който не му дава поводи за това? Или за удоволствие на циркаджиите това е задължение? Не сте познали, господа. Между другото ако имате нещо да казвате на Галченцето - кажете й го вие! Другите не са длъжни да го правят вместо вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Az shte kaja kato mu doide vremeto Samo razberete tochno kakyv katil i idiot sym, che za tolkova godini taka i ne razbrah taq rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 "Обичам" бюрокрацията! Днес се почувствах като част от епизода на Астерикс и Обеликс с дванадесетте изпитания. Отидете на гише 12, върнете се на 13/4 гише, отидете на 5 етаж и с 268 формуляр не знам си какво направете. Познато ли ви е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Лицемерие? Я да вземеш да ми я обясниш тая тъпотия откъде извря в главата ти? Изобщо много ми е интересно как се коментират събития, без да си присъствал и без да имаш никаква представа за какво става въпрос... Продължавай да си мълчиш. Освен това (Василе това и тебе включва, понеже ти поде простотията) да не би някои хора да са длъжни да правят определени неща, защото на други това им харесвало? На Галченцето каквото сме имали да й казваме сме й го казали. Което е по-важно - казано е, когато е имало защо да се каже. Какъв по-точно катил и идиот трябва да е човек, за да тръгне да се заяжда, обижда, спори, дразни, с някой, който не му дава поводи за това? Или за удоволствие на циркаджиите това е задължение? Не сте познали, господа. Между другото ако имате нещо да казвате на Галченцето - кажете й го вие! Другите не са длъжни да го правят вместо вас. ех, ако не бях така добре възпитан, колко образно щях да ти отговоря, а на злобила как щяха да му се спукат вените от яд, че не се е сетил преди мен за такива лафчета. това батенце е лицемерие, макар и не в чист вид, защото много добре знаеш какво съм искал да ти кажа и не го крия от теб. ти обаче предпочиташ, след като си видял "на живо" човек, да премълчаваш коментарите си по негов адрес, но пък да се засягаш, когато някой друг забележи това ти мълчание. радвай се, че това не е жена ти, защото подобна рязка смяна на настроенията има доста стеснен кръг от вероятни причини. сега вече подозирам, че твоето поне си е лично отношение към мен. нали уж беше само форум и семпли букви по екрана? две думи казах и ти се прииска да бях мълчал. а дали имам право да коментирам публикациите ти във форума? я да видим в правилата има ли ограничение някъде спрямо кой какво и колко има право да коментира? някъде да съм засягал темата за срещата ви, освен че има последствия от нея, които мога да си коментирам на воля? аре сега издишай малко, премълчи ми и на мен една-две майни и карай нататък. или продължи да си развъждаш тъпотии из главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 mobo, забрави да вмъкнеш че е добре човек да си накисва краката в топла вода от време на време - профилактично за да не се взима насериозно не за друго. По този повод се сещам за една хубава картинка: цък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 ти обаче предпочиташ, след като си видял "на живо" човек, да премълчаваш коментарите си по негов адрес, но пък да се засягаш, когато някой друг забележи това ти мълчание. Коментари за какво по-точно? Или трябва да си измислям ей така за спорта? За твое сведение срещата ни с Галченцето (на мен и на Пламен) се състоя в следното: "Довиждане и приятна вечер". Те си тръгнаха малко след като ние пристигнахме. Оттук нататък оставям болната ти фантазия да се вихри... Иначе когато и да имам някакъв коментар го изразявам, срещите на живо не променят това. сега вече подозирам, че твоето поне си е лично отношение към мен. нали уж беше само форум и семпли букви по екрана? две думи казах и ти се прииска да бях мълчал.. Много се надценяваш. Нямаш никакви данни за това. Освен че си станал досаден, но и с това се свиква - нито си първия, нито последния. Остани си със здраве, както казва често колегата. ------------------------------------------ mobo, забрави да вмъкнеш че е добре човек да си накисва краката в топла вода от време на време - профилактично за да не се взима насериозно не за друго. Ало, патологичният случай, пафкай си люцерната и бидейки тежко болен човек се заеми преди всичко със собственото си лечение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Чак пък да завиждам...лееко ми е смешно че даже и раптора , мидекс и т.н. и сипваха пък сега не забавно а Спиш Васко, спиш.. аз пуснах един майтап очаквайки именно твоето включване, но ти го проспа... а другите явно респектирани от опита ми да ги смачкам тогава на срещата (размислих в последния момент) решиха да пазят поведение Отделно че или аз не гледам всички теми или тя не пише кой знае колко та как очакваш да става това. А и винаги го има варианта че човек с годините или поумнява или затъпява... то поумняването обикновено е до един момент де после почва обратния процес - ей гледайте ме мен ----------------- Леле колко още сте изприказвали по темата... Може ли 1 въпрос все пак - държите ли да обясните на всички женски същества че нямат място в този форум? Защото аз не мога да си обясня някаква друга причина за цялата история. Кой и какво е писал не знам явно съм го пропуснал пък и на моменти и аз проявявам завидна тъпотия и нееднократно са ми обяснявали това. Понякога даже съм се замислял и съм се сещал че са прави тези дето са ми го обяснявали, друг път по случая си го премествам в другия крачол и си го почесвам. Май на някои хора им се обади параноята Заговори, тайни срещи, любов... леле... или алкохола ви е малко или ви е в повече или направо трябват някакви по-силни хапчета знам ли - мога да питам жена ми да препоръча някой неин колега психиатър да ви насочи към правилното лечебно заведение че тези неща трябва да се лекуват докато е време, тъй като с течение на времето се вложават и задълбочават! PS: Жена ми сам я отказах - реши че достатъчно може да спори с мен и на живо, че да пробваме и по форумите Е стига да поискала, но си била имала други методи и спора ставал излишен според нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 mobo президент! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Май на някои хора им се обади параноята Заговори, тайни срещи, любов... леле... или алкохола ви е малко или ви е в повече или направо трябват някакви по-силни хапчета знам ли - мога да питам жена ми да препоръча някой неин колега психиатър да ви насочи към правилното лечебно заведение че тези неща трябва да се лекуват докато е време, тъй като с течение на времето се вложават и задълбочават! Ти ако си мислиш, че тази тенденция е от вчера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Ти ако си мислиш, че тази тенденция е от вчера... Май Дарина каза преди време че всички дъвчат Галя защото завиждат на Жоро... дали не е истина? Пък и такива заговори, едно друго - тези неща са описани в учебниците по психиатрия - за последното съм много сериозен - мога да намеря 1 такъв и да препиша частта за параноята ако ви е любопитно (или поне 10тина изречения че цели страници ще ме мързи да преписвам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Ужасен съм! Мразя се! Иде ми да взема една талпа и бой, бой, бой. Нямам представа има ли по-неорганизирано същество от мен. Не мога да си организирам времето да направя каквото и да било. Няма да ме бъде в тоз живот. Goodbye, cruel world! Goodbye. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Ники, остави я вече тази Галя... Случайно прави ли ти впечатление, че в крайна сметка всичките лаещи са пълни анонимници - никога не се появяват на нито една форумна изява, дори нямам спомен и свои снимки да са показали. Интересен феномен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Може ли 1 въпрос все пак - държите ли да обясните на всички женски същества че нямат място в този форум? Не на всички, деде Само на една към този момент. Даже то не е точно женско същество Жена предстои да стане, евентуално някой ден, може би едва ли не Честно казано не ми дреме особено, ама ей така като скучая в офиса и взема реша да се заям в калабалъка да може после да викат че избивам комплекси Това всичкото се отнася само за мене де. Не за друго става така, ами не понасям тъпотии, които трябва да минават за високо самочуствие. Високо самочуствие и големи претенции на фона на други работи, които няма да ги коментирам засега Ще ги коментирам друг път и в правилния момент Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Ало, патологичният случай, пафкай си люцерната и бидейки тежко болен човек се заеми преди всичко със собственото си лечение. Ти упорито отказваш да се образоваш При положение че сънародниците ми гласят Бойко Борисов за премиер... не съм изненадан че някой те е избрал и тебе за мъдератор Жална ни майка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 интересно, от всички захапани, само раптора реагира като на настъпване на първичните полови белези. за болните фантазии и параноята ще имате да вземате и двамата. фантазиите може да са болни, но пък са цветни и забавни, а параноята е здравословна ако се отнася за реални събития или възможности. за досадата - имам много да наваксвам докато настигна те настигна, динозавъре. Мача с пренебрежението и липсата на достойнства у противника съм го играл и дори печелил, та ми е скучен. Рапторе, избери друга стратегия ако ще се дъвчем макар и не в подходящата тема. Или пък недей, ако толкова те влече. Дотук разбрахме, че аз съм зъл, болен и тъп, но пък вие (раптор и дядомраз) не пестите думи да ми го обяснявате, което някак си да ви прави по-добри.... е, как да стане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.