xXx Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Баси Ти как няма веднъж да се объркаш нещо и да вземеш да напишеш правилно тия думи - къФ,кФа,кФо - не ти ли изглеждат някак неестествени така Как членуваш "ориС" ... КФО ти пречи че ги пиша така?Така ми е кеф така ги пиша .А за ориЗ-а съм се объркал...голяма работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Знаете ли, че в Русе е един от двата затворени Макдоналдса в Европа в цялата история на компанията :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 В Русе трябва да дадат банкет.Тия хубаво, че са се омели с техните "неща", които продават в цял свят.Знам, че има хора които ги харесват ама това не променя факта, че продават продукти не добри за здравето и насърчават децата да ги ядат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Няма какво да си кривим душата - пореден срам за страната е това. Иначе нали една американка ги осъди за прекомерно наднормено тегло успех утре на мероприятието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Мак Доналдс са съдени за какво ли не! Най-фрапиращия случай е за една, която ги осъдила за това, че никой не й е казал, че кафето е горещо и тя се изгорила! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Бахти няма вечер когато да не отидем с аверчета на някой от паркингите на гребната и в някоя от съседните коли , някоя да не ма'а свирки ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Прибира се мъж вкъщи. Влиза си и гледа котката - без козина. Недоумяващ пита жена си: - Какво се е случи с животинчето? - Нали сам вчера преди да заспиш ми каза: няма да е лошо да обръснеш котето.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Бахти няма вечер когато да не отидем с аверчета на някой от паркингите на гребната и в някоя от съседните коли , някоя да не ма'а свирки ... А да пита аз! Кво праите с аверчета по паркингите по нощите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 А да пита аз! Кво праите с аверчета по паркингите по нощите? Лайка .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Лайка .. И преведено на Български това значи...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Пейка парти ама вместо китари - сд-та , вместо бира - кола .. щото сме шофери и тряя са прибираме и то НЕ на зиг-заг . А тея като мен,дори и кафе пием че да издържаме до тва време из форумите Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Оказва се, че съм единственият в семейството, който не хърка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Оказва се, че съм единственият в семейството, който не хърка...Ти си щастливец, бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Грешка! Хората около него са щастливци! И аз не хърка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Ааааа тва с хъркането може да е много главобона работа... Случвало ми се е брат ми да ме буди с хъркане рано сутрин. Нищо чудно ще кажете вие, да ама се бях прибрал след пиянска вечер с колегите към 4 и нещо в нас, а хъркането ме събуди към 6:30... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Тапите за уши са 50 стинки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Google откачи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Кво му направихте бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Това е много (emo/screamo): Колкото и да ми е неприятно да го призная, припева е ужасно зарибителен Еми аз не ги харесва много тези, които ги даде за пример. Ето ти няколко песни които ми харесват. Зарибяващо е за мен, защото мразя рок в които си мислиш че на вокалиста му трябва хирургуческа намеса за да си оправи гласа. Pillar - Fireproof Това повече може да ти хареса. П.П. Песните на Skillet не споменах, а те ми харесват най-много нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 host -e,поведе ли на Уни-то бре - стига скромничи п.п иначе днес ме е налегнала голяма скука...и мързел Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 host -e,поведе ли на Уни-то бре - стига скромничи п.п иначе днес ме е налегнала голяма скука...и мързел аз пък днес навъртях километраж като за 1 седмица, ноооо най важното - намерих правилния кабел, че иначе щях да нацепя звуковата карта с брадва за едното нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Изведнъж се върнах на вълна INXS и сега не спирам да въртя Original Sin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Минава ми..да поздравя за рождения ден w00x! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Минава ми..да поздравя за рождения ден w00x! Честито и от мен. Да ни е жив и здрав и много успехи да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Да е жив и здрав, честито на човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.