djadomraz Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Как аз бе, не виждаш ли че не съм спрял със спама във форума. ами ами сигурно си носиш лаптопа под ръка и чат пат пускаш нещо колкото за алиби... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 ами ами сигурно си носиш лаптопа под ръка и чат пат пускаш нещо колкото за алиби... Сега да не вземеш да кажеж на някой, после ще ме гони закона. Ааааа, ша ма извиняаате, ама мен в тея работи няма да ме намесвате! Няма такова нещо, заблудил си се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 ...П.П. Може да е Сънчо... не може да си сигурен обаче. Ааааа, ша ма извиняаате, ама мен в тея работи няма да ме намесвате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Don't fuck with Ваныо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Така не се издържа. "Къде си веееее, в чата съм, колко да те чакам", ужас... от половин час вися в чата за един човек. Поне като каже, че ще влиза да влиза. Толкова ли е трудно. Don't fuck with Ваныо. Никой не смята да упражнява каквото и да е сексуално насилие над него! П.П. Боже, сам започнах да се куотвам вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Никой не смята да упражнява каквото и да е сексуално насилие над него! Нека всички дружно го изнаслабим с кисела краставичка! Аз си лягам...В крайна сметка от жените имало полза - като им начешеш "крастата" отиват да ти купят бира.Сега ако я науча да ми носи и чехлите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Don't fuck with Ваныо. А що.. ако има 5 мацки и една-две му идват в повече точно WITH е най-правилното нещо в цялото изречение.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 как съм гладенннн........отивам да ям домашно филе елена с туршия и препечени филии с масло и чесън на прах..ммммммм изтекоха ми лигите..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Сипи и едно тежко червено винце и си 6+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 не смятам да пийна 1 компот от праскови , тая година баба ги е направила и белени и са 10+ по шестобалната Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Аз отивам да се занимавам с нещо друго, стига с тоя спам... лека на всички от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Ох, компот от праскови :) ох...размечтах се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Ебати типажите, аз имам половин пакетче кубети и вода... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 ...Сега ако я науча да ми носи и чехлите.... А освен това ако я свикнеш да ти ги носи със зъби, щастието ще е пълно... П.П. Като го усвои, след това може да я тренираш да го прави и на четири крака...тогава с чиста съвест ще може да казваш "Баси...к'ва си кучка!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 А освен това ако я свикнеш да ти ги носи със зъби, щастието ще е пълно... П.П. Като го усвои, след това може да я тренираш да го прави и на четири крака...тогава с чиста съвест ще може да казваш "Баси...к'ва си кучка!" Баси колко си брутален. П.П. С кекса стана авария, никой да не яде от него, бета версията е алфа още, утре ще изчистя бъговете и ще се пече на ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Тва е щот си забравил да му сложиш косъм от одран върколак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Otivaite da spite che samo gluposti drynkate To ne che po tva vreme na denonoshtieto moje neshto umno da se govori Leka i meka ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Leka i meka ot men Пепел ти на езика! Дано е лека ама за мека има време Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Тва е щот си забравил да му сложиш косъм от одран върколак Утре мога да вкарам малко шамански номера в кекса, вудуто ми бяга, обаче шаманските ги знам, дано не се задави някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Ебати типажите, аз имам половин пакетче кубети и вода... Не мога да повярвам че някой купува този боклук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Добро утро, куци калинки такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Добро утро на всички извратеняци . Като гледам все хубави работи съм изпуснал , но ще си наваксам . Ако успея да мина още 2 въпроса неска ще бъде геройство ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 баничка и боза ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Имам нужда от добра раница. Запланувала съм някакви 3000+ км пеша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Четейки някои "по-по-най" теми в раздела за автомобили...ми минава през главата, че за доста хора средно положение няма - или е "най" към плюса, или "най" към минуса. Това..."нюанси в живота", "междинни нива" и др. подобни за тях не съществуват. П.П. Ей оня с "баничката и бозата" през един пост над мене - и той същия...доста зор трябва да види човек, за да му изрови отнякъде пост, в който да не е споменал поне 2-3 пъти думата "Ферари". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.