host Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 мерси на всички за пожеланията и наздраве http://www.vbox7.com/play:6ba14ec2 Аз се оттелгям за вечерта от форума хора.Поздрав и от мен, че горният не ми понася. Ах, поздрава не се понасял.Супер си е.За една голяма( да се чете мастика, ракия, уиски, водка, джин или каквото ви се пие ).Евалата, жив и здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Хе хе хе... ми да беше излязъл на ръсак малко ли кво лии..... Какво означава "ръсак"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Сега ме изкушавате да остава за още спам, не мога повече... отивам да си върша работата и да подремна малко. Живи и здрави да сте хора. Лека на всички от мен. П.П. Вече заприлича на чат форума с тези постове сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Аз се оттелгям за вечерта от форума хора.Поздрав и от мен, че горният не ми понася. Ето ви линк с клипче даже. ЛИНК П.П. Абе Мразе, Пламен не е ли Мидекс бе... ама не мога да намеря къде ти е споменал името, още ме измъчва тази мисъл, я дай жокер (твое дясно да е) за да ме улесниш. С това трудно бих могъл да кажа на баща ми наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Гримьора спи... нехарактерно за него явление... Сега се обръщам да го видя, а той се завил през глава... жужаст! Как ли да се погавря с трупа му? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Клечка, кондом и ректално отверстие едното на другото и напъхано в третото, така че 2-рото да остане в третото при изтелгянето на първото.После като иде до кенефа може да го запишеш ако е възможно поне аудио или аудио и видео как ще се разкрещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 ...пак се размечтах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Клечка, кондом и ректално отверстие едното на другото и напъхано в третото, така че 2-рото да остане в третото при изтелгянето на първото.После като иде до кенефа може да го запишеш ако е възможно поне аудио или аудио и видео как ще се разкрещи Тва е много готино, ама нема стане! Ше се събуди - спи леко гада! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Тропни му го нежно на джугите и снимай преди да е усетил я полъх я топлина Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Аз пък си мислех, че лил_стенли е инвалид?!?!?! Пък той даже тичал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Аз моа или немоа си сменя аватара, че ми писна да ме заплашват в тоя форум аа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 ....просто мразя да го правя през деня....Аз пък най-много обичам тогава - всичко излиза наяве! ....Евала!!!!! Това е гимнастиката! Аз пък си мислех, че лил_стенли е инвалид?!?!?! Пък той даже тичал That's not funny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Само на мен ли ми се струва, че Мерцедес (а и Ауди и БМВ) попрекаляват с пускането на все нови и нови модели. Това няма да ги доведе до добро, не само заради стагнацията на големите световни пазари, която не създава подходяща среда за постоянно пускане на нови продукти, ами и заради това, че стигнаха дотам моделите им да си подбиват продажбите един на друг. В САЩ, например, след пускането на единицата на БМВ, се оказа, че тя смуче клиенти основно от........ 3-та серия. Кому е нужно това??! Мерцедес преди 14 години имаха само няколко модела - C-клас, E-клас, S-клас, CL-клас, SL-клас и G-клас (като Е-класата имаше и спортна версия - купе/кабриолет). Това са ти 6 модела. Сега какво.... излезоха каквми ли не изгъзици - SLK, CLK, CLS, ML, GL, GLK, R-клас, В-клас, А-клас (дано не съм пропуснал нещо)..... станаха 9 нови модела за 13-14 години И продължават да правят планове да пускат още, и още.... А е напълно безсмислено, тъй като както споменах вече, немалко от моделите им се самоизяждат един друг. :ph34r: И БМВ, и Ауди, са същата работа. Фолксваген дори пускат конкурентни модели на флагманът си Ауди, та да е комедията пълна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Хммм, Саше, ще ти го обясня без да се правя на интересен. Нямаш пари, а искаш яката работа - купуваш VW. Имаш пари и искаш яката работа - купуваш Audi. Моделите се правят еднакви спрямо класите. Не се правят, за да се конкурират. Човек, който може да си позволи Audi няма да се качи на "народната кола". Фаетона е А8 за бедните. Пасата е А6 за бедните. Голфа е А3 за бедните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Иване тез глупости откъде ти хрумнаха? Как можа да го напишеш това за Ауди и VW??? Отговорът е съвсем друг по принцип Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Клечка, кондом и ректално отверстие едното на другото и напъхано в третото, така че 2-рото да остане в третото при изтелгянето на първото.После като иде до кенефа може да го запишеш ако е възможно поне аудио или аудио и видео как ще се разкрещи ...пак се размечтах Надявам се е само съвпадение след какво мнение си се размечтал. Искрено се надявам да не е свързано с него . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Минава ми през главата, че на настолно РС с 22" монитор и безжична клавиатура се работи 2 пъти по-удобно от 17" лаптоп с малки клавишчета набутани едно в друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Аз пък си мислех, че лил_стенли е инвалид?!?!?! Пък той даже тичал Това не ми пречи да тичам "умерено" за да не се претоварвам, пък и то упражненията за крака са зора, иначе с ръцете никакъв проблем (вдигам си тежести, лицеви, кофички, коремни), не съм с инвалидна количка все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Добро утро, кучки палави....Съвети за гавра с трупа ми, а? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Аааа...той морския е виновен...той те усмърти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Не са чели те Тери Пратчет пък и не са се замисляли че когато котката я няма мишките могат и да играят хоро обаче други същества са по-разумни да се замислят какво ли ще стане когато "котката" разбере пък това неминуемо се случва Айде лека нощ от мен - всеки си с режима все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Лека дедо.Не режим, ами работа. А за Морския такава изненадка съм му приготвил Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Връщам се към лошия си навик да се събуждам към 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Как да и направя огромната контролна на тая за 20 минутен час , как... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Да ви кажа добро утро първо на всички, да ви пожелая лек и спорен ден и да не настивате защото аз ще полудея с таз настинка дето съм гепил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.