Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Добро утро...пак....Ей ся успях да се измъкна от леглото и с пълзене по пластунски да се насоча към кафеварката.Сега остава въпроса - как да преодолея разстоянието от кухнята до кенефа...Не ми се пълзи, със салто нема да стане. щот има чупка....Май ще се провлача кат зомби.... :tongue

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Мерси, мерси. Чефо отива да поучи теория на рязане и спояване при Шишкова, че с един бонбон няма да си зема изпита :lol:

Стефчо да си ми жив и здрав момко! Много успехи, да станем шампиони и да се види някоя мома-фераристка около тебе скоро :devil

Стефчо да си ми жив и здрав момко! Много успехи, да станем шампиони и да се види някоя мома-фераристка около тебе скоро :devil

Защо само една фераристка аз ти пожелавам да са повече с лопата да ги ринеш и пак да не се отървеш .

Чудя се днес като ме скъсаха на изпита да зема да дойда събота да полея късането , но неделя съм на работа ....

Честит Рожден Ден и от мене, Чефо :)

Само хубави работи и много здраве около тебе :) Ферари шампион и т.н и т.н :)

Фераристки с лопата да ги ринеш, бацета. Тва да не е Малкларън да нямат фенки ми само разни кочове :)

Добро утро...пак....Ей ся успях да се измъкна от леглото и с пълзене по пластунски да се насоча към кафеварката.Сега остава въпроса - как да преодолея разстоянието от кухнята до кенефа...Не ми се пълзи, със салто нема да стане. щот има чупка....Май ще се провлача кат зомби.... :tongue

За какво се правиш на шпьонин... да не събудиш "дружката" ли?

Аз преди малко станах и се промъквах по същият начин до компютъра, че гаджето на брата още спи, а уж щеше да е на работа, обаче успях да се вмъкна.

Честит рожден ден на човека от мен на също, да е жив и здрав!

Ще пия второ кафе май, не мога да се събудя.

:)

Нееееее, просто е по-интересно от непрекъснатото ходене на два крака :laughing:

Сега си говорих с едно приятелче от Русия, което каза:"Като чух по новините, че при вас има безредици, помислих, че е нещо голямо.След като гледах клипове в мрежата бях смаян.Хората не правеха нищо, освен да стоят като овни и да чакат полицаите да ги налагат."

Туй то!

ЧРД Чефо жив и здрав и за много успехи!!!

Нееееее, просто е по-интересно от непрекъснатото ходене на два крака :laughing:

Сега си говорих с едно приятелче от Русия, което каза:"Като чух по новините, че при вас има безредици, помислих, че е нещо голямо.След като гледах клипове в мрежата бях смаян.Хората не правеха нищо, освен да стоят като овни и да чакат полицаите да ги налагат."

Туй то!

При нас винаги са най-мащабните неща, обаче ако погледнеш от друга страна, има си една шепа хора, които провокират разправията на протестиращите с полицаите... според мен налагат с причина.

Чефо, честит рожден ден от двамата братя, жив, здрав, късмет, щястие и т.н. Успех на сесията тая година, че е важна. Пожелавам ти тая година да имаш възможността да се качиш в новия Ф60, пък може и в по-стар модел, да му направиш гумите на "тиксо"

Тва да не е Малкларън да нямат фенки ми само разни кочове :)

Ша са обиждаме ли ся ? :lol: :lol:

Еми, край, цигарите ми свършиха, кафето ми е една глътка, изядох си "Републиката" и сега чупя хрущяли на кравиатурата от нерви... как днес ме зарязаха без никакви провизии в този студ.

Днеска е пролет бе. Какъв студ видя, я бягай до магазина, стига си размазва задника пред компютОра.

Оставиха ме на произвола на съдбата, без пари в джоба, без храна в хладилника, без цигари в кутията, без кафе в кафеварката, ужасна участ ме сполетя, обаче се оправих вече... бащата се прибра от работа.

Оставиха ме на произвола на съдбата, без пари в джоба, без храна в хладилника, без цигари в кутията, без кафе в кафеварката, ужасна участ ме сполетя, обаче се оправих вече... бащата се прибра от работа.

Хе хе хе... ми да беше излязъл на ръсак малко ли кво лии..... :lol:

Хе хе хе... ми да беше излязъл на ръсак малко ли кво лии..... :lol:

...еми така е.То не може по цял ден да кибичиш пред компа и да си се представяш за върколак :pirate :D

Аз си "кибича" защото в момента нямам работа, като имам не се вясвам няколко дни, просто момента е такъв, иначе скуката е пълна... аз кога съм казал че съм върколак?

Аз си "кибича" защото в момента нямам работа, като имам не се вясвам няколко дни, просто момента е такъв, иначе скуката е пълна... аз кога съм казал че съм върколак?

Излез,поразходи се... :blink:

Разходките и тичането ми е след 12 часа, имам още няколко часа... (не ме разбирай погрешно) просто мразя да го правя през деня.

Програмата ми е следната.

Днес и утре тичам по няколко километара.

Следващите два дни или един почивам в зависимост от това дали мога да си напрягам краката толкова.

След което тренирам у нас пак.

После пак тичане и се повтаря.

Това ми отнема около 1 час докато всички спят.

През останалото време се занимавам се с компютъра обикновенно.

Прекалено май седя пред монитора и все пак не съм пуснал корени тук.

Това е общо взето.

тва го гледах 20минути преди да осъзная че го гледам от 20 минути без да отмествам поглед...... :)

http://www.gimnastika.hit.bg/full2.html

аааа тоя който ги е измислил тия работи е велик

Упражнение 1

Упражнение 2

Упражнение 3

Упражнение 4

Упражнение 5

Упражнение 6

:love :wub: :love :wub:

ХАХахХАхАХхАХха злобил отново изтрепа всичко детско в мен! :lol:

НЕ МОГА! УМИРАААААМ! АХАХАХХААХАХХААХХААХ:lol:

Поради гледането на този вид гимнастика вече имаме и първата жертва от съфорумците, минута мълчание за психара, луд човек и съфорумец, амин.

:ghost

Аз се оттелгям за вечерта от форума хора.

Поздрав и от мен, че горният не ми понася.

Ето ви линк с клипче даже.

ЛИНК

П.П. Абе Мразе, Пламен не е ли Мидекс бе... ама не мога да намеря къде ти е споменал името, още ме измъчва тази мисъл, я дай жокер (твое дясно да е) за да ме улесниш.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...