Grimjaur Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Добро утро...пак....Ей ся успях да се измъкна от леглото и с пълзене по пластунски да се насоча към кафеварката.Сега остава въпроса - как да преодолея разстоянието от кухнята до кенефа...Не ми се пълзи, със салто нема да стане. щот има чупка....Май ще се провлача кат зомби.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Мерси, мерси. Чефо отива да поучи теория на рязане и спояване при Шишкова, че с един бонбон няма да си зема изпита Стефчо да си ми жив и здрав момко! Много успехи, да станем шампиони и да се види някоя мома-фераристка около тебе скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Стефчо да си ми жив и здрав момко! Много успехи, да станем шампиони и да се види някоя мома-фераристка около тебе скоро Защо само една фераристка аз ти пожелавам да са повече с лопата да ги ринеш и пак да не се отървеш . Чудя се днес като ме скъсаха на изпита да зема да дойда събота да полея късането , но неделя съм на работа .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Честит Рожден Ден и от мене, Чефо Само хубави работи и много здраве около тебе Ферари шампион и т.н и т.н Фераристки с лопата да ги ринеш, бацета. Тва да не е Малкларън да нямат фенки ми само разни кочове Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Добро утро...пак....Ей ся успях да се измъкна от леглото и с пълзене по пластунски да се насоча към кафеварката.Сега остава въпроса - как да преодолея разстоянието от кухнята до кенефа...Не ми се пълзи, със салто нема да стане. щот има чупка....Май ще се провлача кат зомби.... За какво се правиш на шпьонин... да не събудиш "дружката" ли? Аз преди малко станах и се промъквах по същият начин до компютъра, че гаджето на брата още спи, а уж щеше да е на работа, обаче успях да се вмъкна. Честит рожден ден на човека от мен на също, да е жив и здрав! Ще пия второ кафе май, не мога да се събудя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Нееееее, просто е по-интересно от непрекъснатото ходене на два крака Сега си говорих с едно приятелче от Русия, което каза:"Като чух по новините, че при вас има безредици, помислих, че е нещо голямо.След като гледах клипове в мрежата бях смаян.Хората не правеха нищо, освен да стоят като овни и да чакат полицаите да ги налагат." Туй то! Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 ЧРД Чефо жив и здрав и за много успехи!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Нееееее, просто е по-интересно от непрекъснатото ходене на два крака Сега си говорих с едно приятелче от Русия, което каза:"Като чух по новините, че при вас има безредици, помислих, че е нещо голямо.След като гледах клипове в мрежата бях смаян.Хората не правеха нищо, освен да стоят като овни и да чакат полицаите да ги налагат." Туй то! При нас винаги са най-мащабните неща, обаче ако погледнеш от друга страна, има си една шепа хора, които провокират разправията на протестиращите с полицаите... според мен налагат с причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 ЧРД и от мене Чефо , жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Чефо, честит рожден ден от двамата братя, жив, здрав, късмет, щястие и т.н. Успех на сесията тая година, че е важна. Пожелавам ти тая година да имаш възможността да се качиш в новия Ф60, пък може и в по-стар модел, да му направиш гумите на "тиксо" Тва да не е Малкларън да нямат фенки ми само разни кочове Ша са обиждаме ли ся ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Епа истината чат-пат обижда и боли хехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Еми, край, цигарите ми свършиха, кафето ми е една глътка, изядох си "Републиката" и сега чупя хрущяли на кравиатурата от нерви... как днес ме зарязаха без никакви провизии в този студ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Днеска е пролет бе. Какъв студ видя, я бягай до магазина, стига си размазва задника пред компютОра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Днеска е пролет бе. Какъв студ видя, я бягай до магазина, стига си размазва задника пред компютОра. Оставиха ме на произвола на съдбата, без пари в джоба, без храна в хладилника, без цигари в кутията, без кафе в кафеварката, ужасна участ ме сполетя, обаче се оправих вече... бащата се прибра от работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Оставиха ме на произвола на съдбата, без пари в джоба, без храна в хладилника, без цигари в кутията, без кафе в кафеварката, ужасна участ ме сполетя, обаче се оправих вече... бащата се прибра от работа. Хе хе хе... ми да беше излязъл на ръсак малко ли кво лии..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Хе хе хе... ми да беше излязъл на ръсак малко ли кво лии..... ...еми така е.То не може по цял ден да кибичиш пред компа и да си се представяш за върколак Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Аз си "кибича" защото в момента нямам работа, като имам не се вясвам няколко дни, просто момента е такъв, иначе скуката е пълна... аз кога съм казал че съм върколак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Аз си "кибича" защото в момента нямам работа, като имам не се вясвам няколко дни, просто момента е такъв, иначе скуката е пълна... аз кога съм казал че съм върколак? Излез,поразходи се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Разходките и тичането ми е след 12 часа, имам още няколко часа... (не ме разбирай погрешно) просто мразя да го правя през деня. Програмата ми е следната. Днес и утре тичам по няколко километара. Следващите два дни или един почивам в зависимост от това дали мога да си напрягам краката толкова. След което тренирам у нас пак. После пак тичане и се повтаря. Това ми отнема около 1 час докато всички спят. През останалото време се занимавам се с компютъра обикновенно. Прекалено май седя пред монитора и все пак не съм пуснал корени тук. Това е общо взето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 тва го гледах 20минути преди да осъзная че го гледам от 20 минути без да отмествам поглед...... http://www.gimnastika.hit.bg/full2.html аааа тоя който ги е измислил тия работи е велик Упражнение 1 Упражнение 2 Упражнение 3 Упражнение 4 Упражнение 5 Упражнение 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 ХАХахХАхАХхАХха злобил отново изтрепа всичко детско в мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 НЕ МОГА! УМИРАААААМ! АХАХАХХААХАХХААХХААХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 НЕ МОГА! УМИРАААААМ! АХАХАХХААХАХХААХХААХ Поради гледането на този вид гимнастика вече имаме и първата жертва от съфорумците, минута мълчание за психара, луд човек и съфорумец, амин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 мерси на всички за пожеланията и наздраве http://www.vbox7.com/play:6ba14ec2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Аз се оттелгям за вечерта от форума хора. Поздрав и от мен, че горният не ми понася. Ето ви линк с клипче даже. ЛИНК П.П. Абе Мразе, Пламен не е ли Мидекс бе... ама не мога да намеря къде ти е споменал името, още ме измъчва тази мисъл, я дай жокер (твое дясно да е) за да ме улесниш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.