Psihara^^ Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Още никой не ми е честитил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Още никой не ми е честитил. Айде .. Честит имен ден да си жив и здрав много щастие ,късмет, любов и винаги усмихнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Да е честит именния ден на всички Ивановци, разбира се и на мрънкащия отгоре Да е честит и рождения ден на sasho_1989, който днес има юбилей и прави 20 години Всички да са здрави, прави, корави и прочее. Умната и да не се оливате безпаметно днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Тъй като по природа съм незлоблив...е...не винаги, но в повечето случаи... ...и не забелязвам разни нови аватари с разни анти кампании...честитя имения ден на всички Ивановци, няколко от които познавам лично точно от форума. П.П. @sasho_1989, чувствай се и ти в групата на поздравените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Честито и от мен .. мадафакаааз .. пожелавам ви много сняг утре и дрифтове в пияно състояние някъде на спокойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Честит имен ден на мен, на Aquila, на Психарчето и на всички други именници, които познавам под разни аватари, скайпове, никове и подобни... Не забравяйте да честитите на свои познати, които носят имената: Иван, Ивана, Иванка, Иванина, Ванина, Ваньо, Ваня, Йоана, Йоан, Йовко, Йовка, Ивайло, Ивайла, Иво, Ива, Ивона, Калоян, Жан, Жана, Яна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Юбилейче довечера ще се почете както си трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Юбилейче довечера ще се почете както си трябва Жив и здрав бъди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Най-важното събитие на годината...засега Излезе нов сезон на Scrubs!!!!!!! Юхуууууууу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Честито на всички с името Иван (и съответните производни разбира се)! Абе този ден не го ли направиха официален празник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Не, ама аз днеска почивам, така или иначе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Честито на именниците и рожденика! Бъдете здрави, заразително усмихнати и здравословно луди! Сашо, а на теб ти желая да улучваш правилния избор, но дори и да сгрешиш да не съжаляваш, а да извличаш полза и от грешките си. Довечера наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Честито на именниците, да са живи и здрави. Иначе, трябва да има Психаров ден, специално за хората от "лудницата" и най-вече за онези с усмирителната риза, доста луди хора си имаме във форума. На вън времето е хубаво, обаче icezzle ma muzzle от това време. п.п. Пък и кафето е добре да се пие пред печката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Хохо,довечера ще има едини и пиини. Да е жива и здрава майка,другите именници и рожденници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 ЧИД , Психи Както и на всички останали именници! ЧРД и на Сашо и за рожденния ден му пожелавам (а и не само на него) свободен Ботев! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Еми благодаря ви за пожеланията ... аз днес няма да празнувам...но в петък целия квартал ще разбере как празнува един човек,гордо носещ своето име Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Да идвам ли? От мен алкохола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Да идвам ли? От мен алкохола... Чак у нас не ...ама може да пийм по една бира Ивановците от форума...стига да искате де Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Чаша кафе и още една чаша топло мляко, ще си прекарам уникално релаксиращо... дано всичко което съм намислил да мине както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Чаша кафе и още една чаша топло мляко, ще си прекарам уникално релаксиращо... дано всичко което съм намислил да мине както трябва. Аз последно време релаксирам с GTA IV ... добре се получава!Даскало==>хапване==>GTA==>сън==>учене==>сън Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 На мен ми е писнало от игри, всичко ми омръзна, само музика и филми може би, обаче това също взе да ми писва от скоро. Сега се мъча да измисля начин да вкарам един скрипт за качване в един сайт и все не ми харесва нещо. Много гадни прищявки си имам как да са подредени нещата, чак и аз им се дразня в такива моменти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 На мен ми е писнало от игри, всичко ми омръзна, само музика и филми може би, обаче това също взе да ми писва от скоро.Сега се мъча да измисля начин да вкарам един скрипт за качване в един сайт и все не ми харесва нещо. Много гадни прищявки си имам как да са подредени нещата, чак и аз им се дразня в такива моменти. А и на мен ми бяха писнали игрите обаче GTA си е GTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Как ще се наплюскам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Ми, що !? Щото тате или шефът не кихат за консумативи и подръжка ! Именно Преди също давах парички за подръжка ама основните финанси друг ги даваше.Вече свърши. Зат'ва трбва да си правиш сметка какво да си купиш,или изобщо дали да си купуваш кола,щом не можеш да я поддържаш. Е много ясно 100 пъти поне съм го казвал.На мен всеки ми викаше "Щом взимаш купе трябва да е 2.0 16В 150 коня".То хубаво ама и данъците и подръжката и разхода не са ми по джоба Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Честит имен ден на всички Инановци, Ивчовци и сие, живи, здрави, късмет и всичко най най. В този форум знам че са бая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.