Psihara^^ Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 На прибиране от София, в събота, валеше сняг, мамицата си таковаше. Аз карах със 130 и бях най - бавния на магистралата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Именно, то и 130 са много но пак зависи от колата...А на места като ги знам мостовете как хубаво се заледява там даже над 50 не е особено добра идея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 На прибиране от София, в събота, валеше сняг, мамицата си таковаше. Аз карах със 130 и бях най - бавния на магистралата. Преди около месец бяхме по магистралата с една чисто нова BMW 5-ца и както карахме с 210км/час един пич ни задмина като спрели ... на колата имаше едно лъскаво конче отзад .Бе навсякъде може да си караш колата колкото си искаш бързо...само проблема е,че не са ни подходящи пътищата и доста такива рацери завършват в някое дърво покрай пътя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Да се живее достойно е трудно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Да се живее достойно е трудно... Трудно и безпричинно...особено в наши дни.Пробиват само гъзолизците Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 A къде е афекс ся да обясни колко прогнило е обществото ни и как трябва да еволюираме ако трябва даже насилствено? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Аз сапун, колко пъти съм му казвал: Ти дай 2 кила моркови пък после викам ти мини в Сърбия и ми се обади по телефона, щото казва жена ми еми няма салфетки. Еми няма, щот то едното не може да се съизмери с другото камионче на детето дето му го взех за нова година. И вчера ми се обаждат, че Майкъл Джексън, защо не съм му бил уважил на рожденния ден с дъщеря ми Димитричка, да сме се събрали в Брацигово, разбираш ли, на хижите да ходиме нагоре да копаеме картофите. Че човека иска натюрел, не че нямаме чукове и триони, и не че примерно сме бедни да кажеш да не можем да си отворим две врати. Не. Жена ми и тя да земе разбираш ли да земе да се качи на един кон и да се цапнат в една табела къде Шумен. Вчеря я погребвахме, па после не можем я отровим, че си бех забравил 3 ролекса в ковчега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Аз сапун, колко пъти съм му казвал: Ти дай 2 кила моркови пък после викам ти мини в Сърбия и ми се обади по телефона, щото казва жена ми еми няма салфетки. Еми няма, щот то едното не може да се съизмери с другото камионче на детето дето му го взех за нова година. И вчера ми се обаждат, че Майкъл Джексън, защо не съм му бил уважил на рожденния ден с дъщеря ми Димитричка, да сме се събрали в Брацигово, разбираш ли, на хижите да ходиме нагоре да копаеме картофите. Че човека иска натюрел, не че нямаме чукове и триони, и не че примерно сме бедни да кажеш да не можем да си отворим две врати. Не. Жена ми и тя да земе разбираш ли да земе да се качи на един кон и да се цапнат в една табела къде Шумен. Вчеря я погребвахме, па после не можем я отровим, че си бех забравил 3 ролекса в ковчега... Ех, този Камен Донев бе А на " За народното творчество" беше ли ? Уникален е ! Въртят ми се из главата разни глупави "разговори"...вместо да заспивам, играя судоку на телефона и си мисля за работата...Чете ми се книга...Представям си как вървя по тротоара, подхлъзвам се и си пръсвам главата в бордюра...Отново ще пробвам да заспя ! [Take 2] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Камен Донев Rulezzzz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Камен Донев е ебати тъпото парче.Що не ходите примерно на "Крадеца на праскови",а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Първата, която си свалих снощи Иначе тази е другата мега песен. Готов!!! Нямам повече работа!!! Сипвам си едно виски и почвам да мажа HMM!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 След кратки дискусии и опити с моя мъж достигнахме до извода, че най-доброто лекарство за всичко - настинка, умора, че дори и лошо настроение е ГРЕЯНОТО ВИНО в снежна нощ! Той вече диша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 М,да. Греяно вино >> all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Днеска отиам си плащам за 1 поръчково убийство и оня ми вика: - Брато днеска промо! 2рото half price! Седа и гледам като джигосан. И оня продължаа - Брато! И ако доведеш още някой... 1 аванта ти пускам.. Та... Ако някой има нещо предвид... Да се сбажда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Айде поведох на университета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Днеска отиам си плащам за 1 поръчково убийство и оня ми вика:- Брато днеска промо! 2рото half price! Седа и гледам като джигосан. И оня продължаа - Брато! И ако доведеш още някой... 1 аванта ти пускам.. Та... Ако някой има нещо предвид... Да се сбажда! А ако дам още няколко жертви и доведа още хора с поръчки..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Не трепи даскали... Че дъщеря му щяла да остане без преподаватели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Не трепи даскали... Че дъщеря му щяла да остане без преподаватели! Нито 1 в списъка не е учител Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Психара ми вдъхва кураж за изпита утре!! Много съм му благодарен!!Ако го взема въобще утре, ще го поканя да пием 1-2-3-4-5 бири ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Направих тема за Газовата криза в Others понеже се заформи приказка Всички постове са там Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Преди си мислих че е много хубаво да имаш изцяло личен автомобил.Е сега не съм на това мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Защо???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Като заговорихме за КоЯn Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Защо???? Ми, що !? Щото тате или шефът не кихат за консумативи и подръжка ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Ми, що !? Щото тате или шефът не кихат за консумативи и подръжка ! Зат'ва трбва да си правиш сметка какво да си купиш,или изобщо дали да си купуваш кола,щом не можеш да я поддържаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.