lil_stenly Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Благодаря ти, а аз пък качих нещо на което ще се изкефиш... ето ти линк тук. ЛИНК Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Пак сесия..пак изпушвам...говоря си сам..псувам на английски (не знам защо)...последно псувах няква "катерица" ама и аз не знам, защо и каква е..от къде е...Пие ми се..и главата ме боли..пффф пак сесия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Издействах си съгласието на човека да си направя от картинката му аватар. Вече го махам онзи, празничният. Нещо по-нашенско да сложа изглежда друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Писна ми бащата (110 кила) като ми седне в голфа (1.6 ... повече го джъткам на газ) да правя великата цедка за да дигна 60 ... едвам ще дочакам още 6-7 месеца да хвана година стаж и да си купя това в което се влюбих днес 316 или 318 (не знам каква е разликата между двата модела - eдното е 3та серия 1600 кубика , а другото е 3та серия 1800 кубика .. така ли да разбирам ?? ) , нещо около 94-96 година с пълен ел.пакет и 1800 кубика .. да не е много мощно и като си карам моята ЛИЧНА кола , да не ми командват ква музика да пускам ... ай сектир ... само щото ми е баща се сдържах да не спра и да му кажа да слезе ... ПП. А да .. и намразих хечбеците !!! В един пост поругах бмв-тата .. но това наистина ми хареса , както и едно червено м7 дето му гледах теста от fifth gear днес в кафето ... Извинявам се на хората от клуба ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Прислуша ми се Korn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Ето KOЯN! Любим клип и любимо парче!!!! Като каза корн, та се сетих - един път се наложи да озвучавам една група, която не можеше да си настрои баса и китарата. На въпросната група, чието име ще спестя(то и да не го спестя, едва ли някой ще ги знае), басиста идва при мен и ми вика: Брато, ако ни направиш да звучим като Корн, цяла вечер бирите са от нас! Те, горките, китариста с едно смешно транзисторно кубенце и порцесор(легендарния Line-6), китара Ibanez, ама корейски за 300лв., басиста с някъв драйв и директно в пулта. Еми и на корн озвучителя да дойде, пак ще е трагедия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Ето KOЯN! Любим клип и любимо парче!!!! Мдааа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Писна ми бащата (110 кила) като ми седне в голфа (1.6 ... повече го джъткам на газ) да правя великата цедка за да дигна 60 ... ксенон сложил ли си ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Да и като цяло само тва е "тунинга" ... иначе без него е някъв ад да се гледа през ноща Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Ееее..., ами сложи и червени или сини диоди в кюнеца, та да подобриш вентилирането ! Те другите екстри са само за гъзарлък.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Днес мисля да спя като къпан и ебан...Щото ще се ебем в банята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Eban neshtasten nqma taka che shte si okay Az mislq da piq bira s nqkyv stranen kolbas. Dano da ne izlezne prekaleno stranen, che neshto mi e chustvitelen stomaha sled novogodishniq maraton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Ейии, тва докторите са опасно племе! Превеждам един медицински текст и гледам писали "пластика на коремната стена при рецидивиращи хернии на оперативния цикатрикс", а всъщност искат да кажат "ще ви залепим корема, ако органите ви изпадат през белега от раната". Гадна работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 В един пост поругах бмв-тата .. но това наистина ми хареса , както и едно червено м7 дето му гледах теста от fifth gear днес в кафето ... Извинявам се на хората от клуба ;P Всеки може да се заблуди, но рано или късно им идва акъла в главата на повечето автолюбители, ти си пресен пример Радвам се за теб и ако ти падне дори 320-ка още по добре, колкото повече, толкова по-добре. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 абе не е точно кът бмв да са върха на сладоледа ма тва е друга тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 А пък според мен пазу изживява едната селска мечта и сега отива на другата... EDIT: Не знам за вас но Корн за мен имат само 2 песни: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 абе то тва си е жив СПАМ ама : ЬХахьахаХЬХАХХХахахахьахьахьахьхахьаххЬХХАХЬа добре го измисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Писна ми бащата (110 кила) като ми седне в голфа (1.6 ... повече го джъткам на газ) да правя великата цедка за да дигна 60 ... едвам ще дочакам още 6-7 месеца да хвана година стаж и да си купя това в което се влюбих днес 316 или 318 (не знам каква е разликата между двата модела - eдното е 3та серия 1600 кубика , а другото е 3та серия 1800 кубика .. така ли да разбирам ?? ) , нещо около 94-96 година с пълен ел.пакет и 1800 кубика .. да не е много мощно и като си карам моята ЛИЧНА кола , да не ми командват ква музика да пускам ... ай сектир ... само щото ми е баща се сдържах да не спра и да му кажа да слезе ... ПП. А да .. и намразих хечбеците !!! В един пост поругах бмв-тата .. но това наистина ми хареса , както и едно червено м7 дето му гледах теста от fifth gear днес в кафето ... Извинявам се на хората от клуба ;P пациентче ще дадеш ли линк с това М7, че ми стана интересно някак Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 пациентче ще дадеш ли линк с това М7, че ми стана интересно някак Що пациент бе ? Иначе .. оказа се че съученика не е прав .. м3ка е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Как може да объркаш 10 метра купе с 5 метра купе?! Все едно да объркаш голф с 2 врати с пасат комби... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Или обикновен голф 2-ка и такъв с 2 бели ленти Аз го видях пази-то , ходих да ям на "новия" трепач сандвичи преди няколко дни и той прелетя по мария луиза ....... само белите черти различих Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Що пациент бе ? Иначе .. оказа се че съученика не е прав .. м3ка е ши кажа след като си го купиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Или обикновен голф 2-ка и такъв с 2 бели ленти Аз го видях пази-то , ходих да ям на "новия" трепач сандвичи преди няколко дни и той прелетя по мария луиза ....... само белите черти различих Къде тва бе ? А иначе са ми казали че бмв-тата предразполагат ... ама пък чак толкова .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Боли ме уя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Добре де - хубаво се кефете на бързите коли ама кажете ми къде ще си правите кефа? В задръстването е мега тъпо с каква да е кола? Специално като мойте авери в Щатите ще ходите да карате по баирите наоколо ли? Това последното за мен е зорлен да си търсиш белята... Хубаво викаше един приятел преди време (бивш автомобилен състезател между другото): хубаво се кефят лапетиите коя кола колко бързо вървяла, само че работата е там коя колко бързо спира не колко бързо тръгва а за състезанията маневреността е по-важна от мощността. Абе какво ли разбирам аз... аз съм пенсионер човек... и пенсионерска кола карам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.