bluedog Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Oх,за 2 сантиметра и тапата щеше да ми мине през главата Иначе честита нова година на всички, много щастие,здраве и късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Oх,за 2 сантиметра и тапата щеше да ми мине през главата Пак добре, че е била тапата, а не пиратката....или още по-лошо - ракетата, че на един направо му отнесла главата тази нова година... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Винаги има но като гледам как върви "войната" на разни места колко амуниции са отишли - на война като на война! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Мен една пиратка щеше да ми гръмне до главата...добре че залегнах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Midex,явно charovni е излязъл от затвора значи(само деянието му не си спомням) - помня какви дискусии се бяха зародили за и против него, чак адвокатът му май го защитаваше :devi2 като две години Сигурно толкова са му дали Иначе деянието му беше сийдване на "неразрешена информация". Не помня нещо 150 гъ ми се върти из главата... Иначе, добре, че съм на 8мия етаж. Че покрай 0 часа става като в Палестина при Израелска визита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Иначе, добре, че съм на 8мия етаж. Че покрай 0 часа става като в Палестина при Израелска визита. На предното място където живяхме войната почваше от 29ти и свършваше на 2ри. По цял ден без прекъсване! Един ден минавах в едно тунелче под съседния блок и както бях в средата на тунела едни лапетии метнаха пиратка (и то не много малка) в тунела. Не успях да си запуша ушите навреме и после 2 часа давах заето. И след това на война като на война - те хвърлят пиратки аз по тях мокри бомбички. По едно време свършиха другите найлони та бях метнал една чанта от Била пълна с вода и завързана - много сериозно цопна при това в близост до тях. Не че ги накара да спрат просто се преместиха леко извън обсега ми И на другата година се преместихме и тука е спокойно... Но още си спомням как пльосна въпросната торба с 10тина литра вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Давай без направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Толкова много рожденници дали някога е имало във форума Въпреки твърдението ми в по-горния пост...минава ми през главата, че чисто статистически и теоретично - всеки ден рожденици трябва да са поне 58 човека (средно аритметично). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Намерих си дисковете с Farscape. Супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Добро утро на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 ...те хвърлят пиратки аз по тях мокри бомбички...Ще се просълзя... върна ме в щастливото детство... Аз иначе до ден днешен с подобни средства воювам срещу музикалните мераци на разгонените котки. Точно на 31-ви позиционирах един снаряд точно между двете... Да сте виждали черен, космат и леко навлажнен куршум? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Тия дни форума е много скучен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Е това > http://www.youtube.com/watch?v=3VTK-JlvaAo и един джеймисън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Бира и луканка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Не давам нищо да ми минава през главата, ценна ми е и си я пазя Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Дойде ми на ум, че напоследък често мяркам постове на Shalome. Беше се загубила известно време и се питах каква ли е причината. Липсваше ми. Също битките й с Овърмана. А, бе верно какво става и с тоя човек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Дойде ми на ум, че напоследък често мяркам постове на Shalome. Беше се загубила известно време и се питах каква ли е причината. Липсваше ми.Също битките й с Овърмана. А, бе верно какво става и с тоя човек? Ами победих Да виждаш наоколо овърман-и Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Виждам, че е бил онлайн на 31.12.08. Но не е писал от миналата година. Много бой е изял от теб, явно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Аз пък искам да се излегна и да заспя на сутринта, след което да се събудя за идването на нощта... не знам какво да правя през това време обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Виждам, че е бил онлайн на 31.12.08. Но не е писал от миналата година. Много бой е изял от теб, явно . На овърман никога не му е много Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 току-що ме светнаха , че Умивалник звучало снобарски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Не мога да свикна да ми е светло....На прилеп се превръщам, гаче ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Jon Lajoie е изрода. Всеки път като му гледам някое от изтрещелите клипчета и се сгъвам от смях Това са само част от хитовете, но бяха достатъчно за да subscribe-на Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Не, Шейн Маконки е изрода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.