Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Току-що гледах Shortcut to Happiness и не спирах да си мисля, че всички актьори във филма трябва да са брали огромен срам, докато са гледали как Антъни Хопкинс с леко отегчение демонстрира майсторлък B)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Как не се намери поне 1 свясна антивирусна бе! :angry1 :angry1 :angry1

Забавен факт, с каквото и да сканирам на 19 процента забива, даже и с онлине скан пробвах и ми заби мозилата...

Вероятен проблем с хард или РАМ памет.

Тъкмо щях да пиша само аз ли го усетих...

Добре поне, че майка ми спи непробудно, че щяха да са едни истерии ;]

Tъпо... седя си, мързи ме дори да преодолея единия метър до леглото ми и изведнъж креслото ми зе да се клати... фиум...

Ми аз съм на седмия и лампата в мойта стая се заклати бая , бащата , който в същото време бил в асансыора не усетил нищо :D

Пак ми се възпали гърлото, обаче кашлицата взе да спира ... феномен от където и да го погледнеш.

:)

Аз на 8-мия, сама и всичко се люшка :sayjin Водата в аквариума за малко да прелее...Умирам от страх, дано да не се повтори, щото ще хващам нощния влак за София...

Имаше, подрусна доволно, така, да има паника. На мен сърцето пак ми се качи в гърлото още преди да се осъзная, че има нещо, инстинктивно явно. :|

Аз само чух как леглото ми изпука на няколко пъти и уеб камерата ми падна от монитора.

Но не усетих друсане.

Иначе майка ми цъфна и в хола полюлея се вълнуваше доста. Странично е било.

Усетили са го и в Димитровград и София, поне от там ми писаха, че са го усетили.

По-късно ще ни кажат къде е бил епицентъра :)

Пу за жури, само ще пропусна първата гадория.

щях да се очудя ако начетен и изтънчен човек като тебе обича шкембе чорба..... :lol:

Значи, застройката на шкембето по принцип се прави с прясно мляко, в Турция така го правят и става УНИКАЛНО... Нашите са балъци, правят чорбата и шкембето на 1 място със застройка брашно, за по-евтинко... После що българското шкембе не става...

абе не е баш така има на 2-3 места в града дето шкембето е убийственно , на повечето признавам че е гадно последния пат в джоаната даже го върнах....... че се наложи и да и обяснявам на управителя кво не ми харесва все 1 съм виновен че готвача им е бездарник , на прохода Шипка има 2-3 кръчмички крайпътни дето правят шкембето точно с така с прясно мляко , гъстичко такова става няма кво да ти говоря , всеки път като минавам хапвам по 1-2 супички с лютичко и чесънче а лютото..... няма да ти говоря по люто нещо не съм виждал (освен майка ми ядосана :lol: ) , предлагам да си направим една екскурзия и да обиколим всички шкембеджийници из българия и след това да направим каталог , знам и селото в което се прави най- най - най добрият Курбан , малко ресторантче ама златно ...... нещо като капитан кук-а на шкембеджийниците...... :punk

Усетили са го и в Димитровград и София, поне от там ми писаха, че са го усетили.

Край ся ме е страх да си отворя скайпа , хасковлии са инициатори на повечто скайп кампании "сложи си Х пред ника в знак на протест , напиши еди кво си " Очаквайте до час-два писмо ........ :lol:

Бахти с какви лигльовци е пълен форумма, подруса малко и се изписаха три страници глупости и уплахи. Иначе тамън "клатех", когато поразклати, та може и от мен да е било :D

ПП злобилче, сравнение с твоите, дори постовете на Пешо изглеждат оригинални и остроумни.

Сега ако ми и обясниш за какво завиждам, ще съм ти много благодарен.

Е чак пък сериозно разклатило... полюля леко и т'ва е... Щом на 8мия етаж така го усетих - едва ли е било чак толкоз страшно...

Номинирам Валя за мизантроп на годината.

А, не, възразявам. Тая година вече е към края си, а и моята мизантропия няма нищо общо с чуждата неграмотност... (

Не зная как иначе да нарека такова изписване на думите - та то дори не се произнася така. Мех :) )

ПП злобилче, сравнение с твоите, дори постовете на Пешо изглеждат оригинални и остроумни.

кофти сега няма да мога да участвам в класацията за най-забавен форумен член....тццц..... жалко а как исках статуетката на Къци ....... :cry

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...