kopche Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Току-що гледах Shortcut to Happiness и не спирах да си мисля, че всички актьори във филма трябва да са брали огромен срам, докато са гледали как Антъни Хопкинс с леко отегчение демонстрира майсторлък Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Как не се намери поне 1 свясна антивирусна бе! Забавен факт, с каквото и да сканирам на 19 процента забива, даже и с онлине скан пробвах и ми заби мозилата... Вероятен проблем с хард или РАМ памет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 ...пък да 'земе да спре да се клати, деба и блока? ... Друг усети ли го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Тъкмо щях да пиша само аз ли го усетих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Да ве супер гадно е майна... както си стоя и да почне да се клати всичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Добре поне, че майка ми спи непробудно, че щяха да са едни истерии ;] Tъпо... седя си, мързи ме дори да преодолея единия метър до леглото ми и изведнъж креслото ми зе да се клати... фиум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 дам , разклати ми се стола ............... както си стоя и стола тръгна , а съм на 3-тия етаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 aaa zemi si basi.. shube me e mn ot tiq zem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Ми аз съм на седмия и лампата в мойта стая се заклати бая , бащата , който в същото време бил в асансыора не усетил нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Пак ми се възпали гърлото, обаче кашлицата взе да спира ... феномен от където и да го погледнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Аз на 8-мия, сама и всичко се люшка Водата в аквариума за малко да прелее...Умирам от страх, дано да не се повтори, щото ще хващам нощния влак за София... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Земетресение ли е имало? Аз тъкмо се прибирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Да имаше,според мен беше поне 4-ка!Бая заклати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Имаше, подрусна доволно, така, да има паника. На мен сърцето пак ми се качи в гърлото още преди да се осъзная, че има нещо, инстинктивно явно. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Аз само чух как леглото ми изпука на няколко пъти и уеб камерата ми падна от монитора. Но не усетих друсане. Иначе майка ми цъфна и в хола полюлея се вълнуваше доста. Странично е било. Усетили са го и в Димитровград и София, поне от там ми писаха, че са го усетили. По-късно ще ни кажат къде е бил епицентъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Пу за жури, само ще пропусна първата гадория. щях да се очудя ако начетен и изтънчен човек като тебе обича шкембе чорба..... Значи, застройката на шкембето по принцип се прави с прясно мляко, в Турция така го правят и става УНИКАЛНО... Нашите са балъци, правят чорбата и шкембето на 1 място със застройка брашно, за по-евтинко... После що българското шкембе не става... абе не е баш така има на 2-3 места в града дето шкембето е убийственно , на повечето признавам че е гадно последния пат в джоаната даже го върнах....... че се наложи и да и обяснявам на управителя кво не ми харесва все 1 съм виновен че готвача им е бездарник , на прохода Шипка има 2-3 кръчмички крайпътни дето правят шкембето точно с така с прясно мляко , гъстичко такова става няма кво да ти говоря , всеки път като минавам хапвам по 1-2 супички с лютичко и чесънче а лютото..... няма да ти говоря по люто нещо не съм виждал (освен майка ми ядосана ) , предлагам да си направим една екскурзия и да обиколим всички шкембеджийници из българия и след това да направим каталог , знам и селото в което се прави най- най - най добрият Курбан , малко ресторантче ама златно ...... нещо като капитан кук-а на шкембеджийниците...... Усетили са го и в Димитровград и София, поне от там ми писаха, че са го усетили. Край ся ме е страх да си отворя скайпа , хасковлии са инициатори на повечто скайп кампании "сложи си Х пред ника в знак на протест , напиши еди кво си " Очаквайте до час-два писмо ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Бахти с какви лигльовци е пълен форумма, подруса малко и се изписаха три страници глупости и уплахи. Иначе тамън "клатех", когато поразклати, та може и от мен да е било ПП злобилче, сравнение с твоите, дори постовете на Пешо изглеждат оригинални и остроумни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Иво, много си далеч от истината. Аз не се сещам за по - оригинален от злобила. Това, че завиждаш, не значи да го принизяваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Сега ако ми и обясниш за какво завиждам, ще съм ти много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Нито аз нито някой мой познат го е усетил... а определено тогава не сме спали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 1487.76 cc 600 bhp (450 kW) @ 12,000 rpm 5.7 bar maximum boost Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Какъв човек трябва да си, за да напишеш 'дижурен' или 'почитен гражданин на Пловдив'*... ---- *това със сигурност Динко Дерменджиев би си го познал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Е чак пък сериозно разклатило... полюля леко и т'ва е... Щом на 8мия етаж така го усетих - едва ли е било чак толкоз страшно... Номинирам Валя за мизантроп на годината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 А, не, възразявам. Тая година вече е към края си, а и моята мизантропия няма нищо общо с чуждата неграмотност... ( Не зная как иначе да нарека такова изписване на думите - та то дори не се произнася така. Мех ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 ПП злобилче, сравнение с твоите, дори постовете на Пешо изглеждат оригинални и остроумни. кофти сега няма да мога да участвам в класацията за най-забавен форумен член....тццц..... жалко а как исках статуетката на Къци ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.