Blitz^^ Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Ок... тази сутрин се събудих и осъзнах че не съм ФлюбИн. Тва е хубаво. Може би просто бях събрал много сексуална енергия. А от няколко дни не мога да намеря време да я освобождавам . Друго което ми е в главата... Тази седмица имам 2 контролни и ще върнат още 4 контролни и класни. Очертават се общо 5-6 "хубави" оценки за предколедно настроение . Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Ок... тази сутрин се събудих и осъзнах че не съм ФлюбИн. Тва е хубаво. Може би просто бях събрал много сексуална енергия. А от няколко дни не мога да намеря време да я освобождавам . Следващият път, вместо да се чудиш, направо бягай към аптеката за вазелин - предпазва меката тъкан от слънце, вятър ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Гадняр! Аз с т'ва нещо си мажа напуканите устни... и като си представя другите хора к'во си мажат... направо гнус ме хваща. Сигурно за това кутийката винаги си я нося в мен, да не станат аварии... Иначе... любовта не е толкова лошо нещо. Което не ми пречи да се радвам, че в последните две и половина години не ме е навествявала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Ок... тази сутрин се събудих и осъзнах че не съм ФлюбИн. Тва е хубаво. Може би просто бях събрал много сексуална енергия. А от няколко дни не мога да намеря време да я освобождавам . Утрото винаги е било по-мъдро хехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 нощен душ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Kolko li vreme me kara edna sredna gazova butilka...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 18 години ми трябваха, за да осъзная, че всъщност наистина имам любим цвят... Колкото и да отричах да имам някакъв точно определен, който да ми харесва най-много... вчера се усетих че ужасно много неща около мен са с този цвят. И общо взето ужасно много неща на компютъра са ми такива... сега забелязах, че даже уинампа и флекс-тайпа съм ги направила такива... Много ме бива в незабелязването на очевидни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 И кой е цвета все пак ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Да се чудиш как не съм се сетила по-рано... ами ... аватар, подпис... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 айде и аз да не остана по-назад да си призная,че винаги съм си била на зелена вълна и че мноо се изморих Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 спи.ми.се-спи.ми.се-спи.ми.се-спи.ми.се-спи.ми.се-спи.ми.се-спи.ми.се-спи.ми.се........... ауе тоя идиот, дето съм го писал при най-добрите си френдове и се знаем още от полуидиотчета, верно ли ще се жени?! they grow up so fast спи.ми.се-спи.ми.се-спи.ми.се-спи.ми.се-спи.ми.се-спи.ми.се-спи.ми.се-спи.ми.се........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 ох,бях забравила колко много ме почупват,ама си припомних-nirvana all the way беше отдавна бе мамка му,от което се замислям,как слушаш еди кво си,в същия момент мислиш еди как си,спираш за известно време,а после пак го пускаш=спомняш си тогава-преди кво е било,обаче вече го чуваш по друг начин и ест мислиш по друг начин....ох омотах се нещо,ама няма се връщам да гледам,че ша се омотам още поече ох и да говори ми сеееее,ама мноооо,на дълго и на широко за кво ли не,само да е с някой който е friendly Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 в цялата ситуация се оказа, че няма с кой д асе напия... не че няма, ама или трябва на кръчма, или трябва да чакам до 12 часа да свърши работа... всички други са на даскало утре, на работа, а аз утре понеже съм айляк и искам да се напия. Варианта сам в къще не е удачен. Продължавам да търся алтерантиви... EDIT: намерих! отивам! утре ще кажа какво ми е на главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Трябва да ходя да се снимам за паспорт, пък ме е страх, все едно ще ходя на зъболекар Всъщност даже май предпочитам зъболекаря, по-приятно минава... удобен стол, добричка зъболекарка, която всеки път ме преглежда за 5 минути и ме гони ...и времето е гадно ох, защо съм толкова нервна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Moon Light какво толкова му има на снимането ? 30 секунди нагласяне и си готова поне при мен беше така . Чуда се неска дали да пусна еврофутбол да си пробвам късмета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Moon Light какво толкова му има на снимането ? 30 секунди нагласяне и си готова поне при мен беше така . Хах, при теб - да... аз последния път като се снимах, все нещо не ми харесваше и ми направиха цяла фотосесия... добре поне, че мога да си избирам На другия ден като отидох, единият от фотографите като започна да се рови в апарата и "А... кой е снимал едно момиче... 8 пъти?!?! " Тоя път дано стане до 3тия вкарах някакъв музикален вирус като пусна уинампа и всичко става размазано и дървено... не трябва да ме пускат на компютъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Последния път като се снимах за фото - беше точно преди да замина да се записвам във СУ. Харесах си една физиономия в огледалото, застопорих си я на мутрата. Тоя фотограф се оказа пекан - хвана апарата, насочи го към мен и щракна! Нямаше ги половинчасовите нагласяния и прочее, през което време придобиват доволно отегчена физиономия, недай си боже да се опитвам да се усмихна... Та, поглеждам си аз снимката - не, не бяха торбички, бяха чанти ма МЕТРО под очите... Фотографа се оказа още по-пекан - отвори ми снимката на фотошопа и мац-мац - торбичките изчезнаха.. Ся ме е яд, че на тая снимка съм първи номер остриган и е неактуална... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 вкарах някакъв музикален вирус като пусна уинампа и всичко става размазано и дървено... не трябва да ме пускат на компютъра Принципно последното ти твърдение важи за 99% от жените и аз те подкрепям напълно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Принципно последното ти твърдение важи за 99% от жените и аз те подкрепям напълно Още едно "ЗА"! От майка ми по-голям вирус нямааа!! Преинсталирал съм уиндоуса (още 98) след формат... Прибирам се вкъщи и майка ми ме посреща виновно на вратата "май направих нещо"... При което отивам и гледам - С-то ми се дефрагментира! Забравил съм да й кача Solitaire, при което в опитите си да го намери беше отворила освен това и скандиск, пейнт и още куп приложения, а дефрага го беше и стартирала Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 MoonLight - ако искаш може да те излекувам от вируса Подготвил съм една голяма спринцовка за целта Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Сега като си гледам снимката за книжката и просто ми се убива желанието да е постна тука във форума . afx ква е тая спринцовка да не е от тия за имунизиране на коне ако иам троянски кон Още едно "ЗА" подкрепям ги за жените и компютрите но мога и да прибавя и бащата , който пуска всичко друго но не и това което трябва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Отново един тъп адски тъп ден,та през главата ми минават само псувни.... Не съм била така ядосана и вряща и кипяща скоро. :ph34r: Убива ми се :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Спрях да бягам.Тъжна история и в същото време-беше мило.....и още е Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Искам да е 21 към 2 часа сутринта , когато дойде Ерик Ентрена в Инфинити луд купон до зори накрая неможех да стъпвам и да вървя . От много време не се бях раздавал така в дискотека . Другия път мисля да е на РПО ( Рик Пиер Онийл майче така се пише ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Стабилно пиян пост: Мразя ЕС! Повече никога няма да пия, открих си особеността, когато съм пияна и определено не искам да я проявявам. Sober forever... П.С. брей, страхотно, даже като съм нетрезвена пиша грамотно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.