Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Честита Коледа, форум! Хубав празник!

П.П. Пустия Хост ме изненадва приятно с всеки си пост от много време, Субарута последно, сега и Цепелин! Браво, шефе, аз съм с теб! :thumbs-up: :beerchug

двд-тата на унисон арт и в. Труд са с отвратително качество и на всичкото отгоре нямат защита от копиране. За какво си давам парите, питам аз, като можех да си ги изтегля от нет-а и да не ми бръмчи устройството все едно го коля!

Весела Коледа,честит първи сняг(за Пловдивчани) и честит имен ден на всички Христовци и Христини :) .Пожелавам ви много здраве,пари,любов и добри приятели покрай вас!Това е най-важното :)

Ебан като такъв , който са го наебали или..?

Минават ми през главата едни специални гушове за second.life :woot

Що, бе, к'во пак съм се провинила? :huh:

ПС - Много си е якинко вкъщи - топличко, уютничко, а пък София е тиха и снежна...

ПС - (последен) Мама Барба е толкова голяма и дебела, 'щото е побрала 'сички барбарончета в себе си.

Искам да попитам:

Ебан нещастен има ли?

Зависи... ти що питаш? Да не та е оправил някой теб и сега да се чудиш дали да си щастлив или нещастен и кое е нормалното? :P :lol:

Няма по-вълнуващо нещо от това на закуска да обсъждаш с майка си и баба си браковете на Рич и Брук от Дързост и красота :laughing:

Какво ще кажеш да гледаш " Отнесени от вихъра " с майка си и баба си :lol:

Добре , че поне заваля малко сняг .

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...