Thief Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Зачуди се, или искаш да вярваш, че е така? Редакция: Вие двамата да не сте от една група в детската градина Извинявай, не съм си ъпдейтвал аватара. Специално за надарени като тебе, скоро ще го направя. Ще е I believed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Извинявай, не съм си ъпдейтвал аватара. Специално за надарени като тебе, скоро ще го направя. Ще е I believed. Заповядай: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Трябва да се направи тема за подобни караници, поне ще е забавно и на който му се гледащ ще ходи там ... в тази тема не върви добре като има такива неща . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 хахава работа. като се стигне до дРътото пЦуене - звъннете Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Минава ми през главата,че е крайно време да разкарам виста-та от компютъра си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Минава ми през главата,че е крайно време да разкарам виста-та от компютъра си... Нали.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 В главата ми няма и една задържала се мисъл, защото тоя "хладен ветрец" ми продуха мозъкаааааа. Искам винце Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 кви са тия зимни грипове - не се трае направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Дупка, човече!Бахти якото Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Дупка, човече!Бахти якото Добро утро. А добро утро на всички. Превари ме за малко... Не знам кога спиш но да станеш в 5:20 в неделя просто не е човешко! Познайте дали аз пък съм спал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 А добро утро на всички. Превари ме за малко... Не знам кога спиш но да станеш в 5:20 в неделя просто не е човешко! Познайте дали аз пък съм спал Вие не сте хора Тая неделя я нямате за нищо ммакарче и аз се събудих преди 1 час Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Ти преди час, аз сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Ъм... брутру? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Дурутру! Подозирам, че някой тайно ми слага успокоителни в манджата, никога не съм спал така през живота си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Дурутру! Подозирам, че някой тайно ми слага успокоителни в манджата, никога не съм спал така през живота си. Еми рано или късно безсънието си оказва влияние АМа сега поне се чувстваш по - добре нали Иначе и аз станах преди 30-40 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 М е на освен и аз да кажа Добро Утро.. главата ми е кат камбана.. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Добро утро и от мен - аз сега ставам! Снощи не пих много и днес се чувствам добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Добро утро и от мене , кво е яко да станеш с желанието да размажеш на някой главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Добро да е и от мене.....бахти заспалия ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Обичам заспали дни...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 ГРИД, волан, 30 минути да се настроя, че сефте я виждам игрицата + Нисан Силвия..........много гума на дрифт и над 10 млн точки за 7 обиколки. Като за начинаещ бива. Другото, което ми минава е, че гадовете са я направили да върви добре само с волани на МОМО Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Чудя си се тука дали не е време да си взема една двойна гума и да отида да разпусна с един приятел в една зала . Все по-голяма желание имам да побласкам по нещо/някой... Сутрин рано съм леко разубеден но вечер съм толкова насъбрал , че няма на къде повече ... Усещам , че проблема е в моя телевизор само че кога ще остане време за майстор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Добро утро Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 дoбрo дa e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Още два дни и ваканция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.