Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  sasho_1989 said:
Точно най-големият на Балканите ще бъде - МОЛ Галерия ;)

ние станахме ебати мол-страната - навсякъде се стоят на поразия :blink:

недей да спориш, като не си сигурен. както нетрут ти каза:- рекламират го като най-големия в централна България, което е доста различно понятие от Балканите. точно днес им видях билборда на АМ Тракия.

mobo said:
недей да спориш, като не си сигурен. както нетрут ти каза:- рекламират го като най-големия в централна България, което е доста различно понятие от Балканите. точно днес им видях билборда на АМ Тракия.

споко и по-голям ще има и то скоро :rolleyes:

Sock and Awe

Дори и малко преди края на мандата си Буш пак успя да влезе в новините с нещо смешно. :) Пък и много бързо се появи играта - има няма 2 дена. :)

Psihara^^ said:
Тия дни наблюдавам явлението на празната приказка:

Всеки говори МНОГО, но никой НИЩО НЕ КАЗВА.

А теб какво по-конкретно те вълнува?

djadomraz said:
А теб какво по-конкретно те вълнува?

Мен ме вълнува дали тая година вече смяташ да ми донесеш Снежанка , щото я искам откакто съм на 3 , а ти никва не я вършиш :(

Утре изпит по "Психология на правото", не съм чел колкото считам, че трябва.Ако го скофтя ще е поредната номинация за най-тъпо изпълнение на годината( претенденти в категорията са: Да забравиш да вземеш монитора, когато си помъкнал РС към вила, където няма музика & Да засереш свежо купен учебник по дисциплина по която имаш изпит след 2 дни и да си купиш още един ама да не го прочетеш целия ).

Tomahawx said:
Мен ме вълнува дали тая година вече смяташ да ми донесеш Снежанка , щото я искам откакто съм на 3 , а ти никва не я вършиш :(

Oще не осъзнаваш в каква голяма грешка си за Снежанките...

Ще гледам няколко епизода Малкълм, и се чудя дали да си опържа малко картофки за филмчето, или да сляза до магазина и да се заредя със солети.

А може и пуканки за микровелето да са.

djadomraz said:
Oще не осъзнаваш в каква голяма грешка си за Снежанките...

Хе хехе.... Ако са чужди, няма лошо! А и той човека явно иска да я употребява само за празниците... :)

gado said:
Хе хехе.... Ако са чужди, няма лошо! А и той човека явно иска да я употребява само за празниците... :)

Аааа точно пък тия или взимат скъпо или ти излизат през носа. Човек трябва да се прежали и да отдели поне 1 ребро за да се сдобие със Снежанка - още в Библията е казано че е сериозно положението с тез работи :)

13-та заплата за депутати

По 2000 лв коледни пари пак за депутати

КАКВА КРИЗА, БЕ? КАКВИ 5 ЛВ? :angry1

А някои "прости" люде няма да получат 12-та заплата! :angry:

Дебелогъзи мързеливи търтеи! Докога, НАРОДЕ, ще ги търпиш и хрантутиш? Хора, СЪБУДЕТЕ СЕ! ДО ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ Е КЪСНО...

Мен депутатите избщо не ме интересуват, само като дойде време за избори ми идва да ги гоня с камъни, защото много им знаят устите ... викат, че ще спасят света, обаче се оказва, че го разрушават или дай да им отдадем почет тогава .

:)

DaToNik said:
Дебелогъзи мързеливи търтеи! Докога, НАРОДЕ, ще ги търпиш и хрантутиш? Хора, СЪБУДЕТЕ СЕ! ДО ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ Е КЪСНО...

Тоник, всички ни е яд, не вярвам някой да е щастлив от тия новини, ама и от приказки от типа "Сбудете се, че после ще е късно!" файда също няма. Какво значи събудете се? Накъде повече да се събудя? Да се опаша с динамит и да щурмувам с джип Народното събрание ли? Какво реално може да се направи, аз това искам да знам. Едни викат А у, трябва да се направи нещо. Съгласен съм. Други викат, Само с приказки не става, трябва да се действа. Пак съм съгласен, но никой не казва какви конкретно и по-точно трябва да са тия действия.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...