Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тфа от кой сериал е??

П.П.Новия ти аватар ма радва :lol: (смисъл...нищо против антарес де ;) :) )

Най - великия сериал за негри - EVERYBODY HATES CHRIS!

@Пешо - Не е реклама.. Просто по - весел аватар от дървото.. А и си поддържам клоунския имидж. :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Втора силна доза кафе... Нещо ми играе левия клепач...

Щом е само клепача е добре.

За първи път ли ти се случва?

Може да е нещо на нервна основа. Примерно нещо си се изнервил тия дни и стреса и нервите избиват и почват тия номера.

А, ние сме имали нов скин ве, яко :Д, хах. Аз викам да си остане така целогодишно ;].

HOLY SHIT! Дядомраз е НАД нас! Омг... Мембер +... Никой да не се заяжда повече с него!

От този и следващите постове ми хрумна една идея. Да се създаде нова група :). Members-

Edit:

Нямам в предвид Psihara^^ да е в нея, даже напротив. Просто цитирам едно от мненията му.

Edit2:

Също така и Members--

Е да ама на какви основания се минава от една група в друга. Било във възходящ или низходящ ред?

По преценка на екипа. Няма определени някакви правила. Основно за заслуги, но има и изключения.

Току що разбрах, че онуй огромното дето го строят зад метро, било МОЛ! Щял да бъде най-големия на балканите.

И с кво ша го напълнят и кой ще купува в него ми е чудно.

Да разкажа един майтап със сингъл от старото време... Родителите на Sasho_1989 правят 25 годишнина от сватбата си. След порядъчен запой в Жанет в Стария град се довършва у тях, като аз само возя, понеже съм кандидат-студент, имам да уча и трябва да си лягам. Изпращат ме въпреки роптанията (мернах 2-3 шишенца CARDHU) и ми заръчват компанията да ги взема сутринта в 9. Естествено като отидох в 9 всичко беша мат, жените тъкмо пиеха кафенце, на неоправената маса забелязвам шише Гленфидиш, но шише порцеланово, с коркова тапа и златисто. На него забелязах цифра 18, реших че са годините... Набързо сипнах в едно чашле и обърнах глътка... Страхотен вкус, но ме пооопари сериозно, то и топло милото... Като станаха мъжете попитах за бутилката и помолих да я взема като се опразни. Сашо старши с усмивка поясни следното - "Мойто момче - 18 са каратите на златната баня на шишето, уискито е на 25 години, освен това ми е специален подарък...". Е почувствах се неловко

:laughing: :laughing: :laughing: :punk

Току що разбрах, че онуй огромното дето го строят зад метро, било МОЛ! Щял да бъде най-големия на балканите.

Интересен обект с още по-интересни цифри, но да не влизаме в подробности. :rolleyes:

Объркал си се нещо. Няма да бъде най - големият на балканите. Рекламират го като най - големият в централна България. До скоро не бях чувал такова определение...

Отделно че и голямата част от строежа са жилищни площи...

Все пак си е внушителен обект като за Пловдив. Аз казвам НЕКА! Колкото повече такива, толкова по-добре :punk

Още не мога да повярвам, че ям от нещото дето качих 15 кила за 3 месеца и 3 седмици. Да ми завиждат всички маниаци дето трупат маса. При това при мен стана без тренировки и почти без пари :D :lol:

Да сигурен съм че твоите 15 кила са чиста мускулна маса :D ...

Объркал си се нещо. Няма да бъде най - големият на балканите. Рекламират го като най - големият в централна България. До скоро не бях чувал такова определение...

Точно най-големият на Балканите ще бъде - МОЛ Галерия ;)

ние станахме ебати мол-страната - навсякъде се стоят на поразия :blink:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...