Psihara^^ Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Тфа от кой сериал е?? П.П.Новия ти аватар ма радва (смисъл...нищо против антарес де ) Най - великия сериал за негри - EVERYBODY HATES CHRIS! @Пешо - Не е реклама.. Просто по - весел аватар от дървото.. А и си поддържам клоунския имидж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Lil_Stenly е в нета! :o Localizations: Bulgarian 0.037a LiL_Stenly http://byuu.cinnamonpirate.com/?page=bsnes Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Секс секс и пак секс. Вчера и днес много ме огрява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Йебааааааааааааааааааааааааааааааааан!!!!!И лупканьие с подфъргьяне!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Силна доза кафе....Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Втора силна доза кафе... Нещо ми играе левия клепач... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Втора силна доза кафе... Нещо ми играе левия клепач... Щом е само клепача е добре. За първи път ли ти се случва? Може да е нещо на нервна основа. Примерно нещо си се изнервил тия дни и стреса и нервите избиват и почват тия номера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Нерви и/или стрес. Ще ти мине, споко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 На мен пръстите ми играят от толкова кафета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Бих се присъединил към вас, но моята доза кафе свъпши още преди 2 часа. След малко ще закуся а после може още едно кафе да си направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 кафето е вредно Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 I fucking hate миришещи чичковци в трамвая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 А, ние сме имали нов скин ве, яко :Д, хах. Аз викам да си остане така целогодишно ;]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 HOLY SHIT! Дядомраз е НАД нас! Омг... Мембер +... Никой да не се заяжда повече с него! От този и следващите постове ми хрумна една идея. Да се създаде нова група . Members- Edit: Нямам в предвид Psihara^^ да е в нея, даже напротив. Просто цитирам едно от мненията му. Edit2: Също така и Members-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Е да ама на какви основания се минава от една група в друга. Било във възходящ или низходящ ред? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Е да ама на какви основания се минава от една група в друга. Било във възходящ или низходящ ред? По преценка на екипа. Няма определени някакви правила. Основно за заслуги, но има и изключения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 кафето е вредно вече ми е забранено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Аз искам специална група: Втородевизионен шут! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Току що разбрах, че онуй огромното дето го строят зад метро, било МОЛ! Щял да бъде най-големия на балканите. И с кво ша го напълнят и кой ще купува в него ми е чудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Да разкажа един майтап със сингъл от старото време... Родителите на Sasho_1989 правят 25 годишнина от сватбата си. След порядъчен запой в Жанет в Стария град се довършва у тях, като аз само возя, понеже съм кандидат-студент, имам да уча и трябва да си лягам. Изпращат ме въпреки роптанията (мернах 2-3 шишенца CARDHU) и ми заръчват компанията да ги взема сутринта в 9. Естествено като отидох в 9 всичко беша мат, жените тъкмо пиеха кафенце, на неоправената маса забелязвам шише Гленфидиш, но шише порцеланово, с коркова тапа и златисто. На него забелязах цифра 18, реших че са годините... Набързо сипнах в едно чашле и обърнах глътка... Страхотен вкус, но ме пооопари сериозно, то и топло милото... Като станаха мъжете попитах за бутилката и помолих да я взема като се опразни. Сашо старши с усмивка поясни следното - "Мойто момче - 18 са каратите на златната баня на шишето, уискито е на 25 години, освен това ми е специален подарък...". Е почувствах се неловко Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Току що разбрах, че онуй огромното дето го строят зад метро, било МОЛ! Щял да бъде най-големия на балканите.И с кво ша го напълнят и кой ще купува в него ми е чудно. Интересен обект с още по-интересни цифри, но да не влизаме в подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Току що разбрах, че онуй огромното дето го строят зад метро, било МОЛ! Щял да бъде най-големия на балканите.И с кво ша го напълнят и кой ще купува в него ми е чудно. Объркал си се нещо. Няма да бъде най - големият на балканите. Рекламират го като най - големият в централна България. До скоро не бях чувал такова определение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Отделно че и голямата част от строежа са жилищни площи... Все пак си е внушителен обект като за Пловдив. Аз казвам НЕКА! Колкото повече такива, толкова по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Още не мога да повярвам, че ям от нещото дето качих 15 кила за 3 месеца и 3 седмици. Да ми завиждат всички маниаци дето трупат маса. При това при мен стана без тренировки и почти без пари Да сигурен съм че твоите 15 кила са чиста мускулна маса ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Объркал си се нещо. Няма да бъде най - големият на балканите. Рекламират го като най - големият в централна България. До скоро не бях чувал такова определение... Точно най-големият на Балканите ще бъде - МОЛ Галерия ние станахме ебати мол-страната - навсякъде се стоят на поразия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.