RaptoR Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 О много ти "благодаря"!А теб ще чакам Въпреки че като гледам - нищо не разбираш. Това в ляво от чиваса всъщност е по-добро от него! Айде като дойдеш, когато изобщо се наканиш, ще ти разяснявам разликата между blend и single malt уискитата Айде да не ми разясняваш моля те Аз гледам бутилка, за която сме говорили с теб, другите не ме касаят (тъй като не съм нахалник), освен ако не си споменал, че ще ги зачекваме (както бе с Чивас-а). Ако искаш пък да ме впечатлиш със сингъл молт, предпочитам ТОВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Ако искаш пък да ме впечатлиш със сингъл молт, предпочитам ТОВА ако дай боже успея да хвана една сделка да правя една програма догодина може и с такова но ще гледам да намеря 18 годишно не 12, само че за момента разполагам единствено с другите 2. Иначе моето и то е 12 годишно (не говорех за чивас-а) btw. нали знаете че дефиницията за успял мъж е да пие уиски по-старо отколкото жените с които спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 ако дай боже успея да хвана една сделка да правя една програма догодина може и с такова но ще гледам да намеря 18 годишно не 12, само че за момента разполагам единствено с другите 2. Иначе моето и то е 12 годишно (не говорех за чивас-а) btw. нали знаете че дефиницията за успял мъж е да пие уиски по-старо отколкото жените с които спи Много добре знаем, но сингълът си е остричък, иска си пура и други разни давънлъци... Друго си е да лашнеш килце конвенционално питие с нормални цигарки и сода ----- Да разкажа един майтап със сингъл от старото време... Родителите на Sasho_1989 правят 25 годишнина от сватбата си. След порядъчен запой в Жанет в Стария град се довършва у тях, като аз само возя, понеже съм кандидат-студент, имам да уча и трябва да си лягам. Изпращат ме въпреки роптанията (мернах 2-3 шишенца CARDHU) и ми заръчват компанията да ги взема сутринта в 9. Естествено като отидох в 9 всичко беша мат, жените тъкмо пиеха кафенце, на неоправената маса забелязвам шише Гленфидиш, но шише порцеланово, с коркова тапа и златисто. На него забелязах цифра 18, реших че са годините... Набързо сипнах в едно чашле и обърнах глътка... Страхотен вкус, но ме пооопари сериозно, то и топло милото... Като станаха мъжете попитах за бутилката и помолих да я взема като се опразни. Сашо старши с усмивка поясни следното - "Мойто момче - 18 са каратите на златната баня на шишето, уискито е на 25 години, освен това ми е специален подарък...". Е почувствах се неловко Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Много добре знаем, но сингълът си е остричък, иска си пура и други разни давънлъци... Друго си е да лашнеш килце конвенционално питие с нормални цигарки и сода ----- Да разкажа един майтап със сингъл от старото време... Родителите на Sasho_1989 правят 25 годишнина от сватбата си. След порядъчен запой в Жанет в Стария град се довършва у тях, като аз само возя, понеже съм кандидат-студент, имам да уча и трябва да си лягам. Изпращат ме въпреки роптанията (мернах 2-3 шишенца CARDHU) и ми заръчват компанията да ги взема сутринта в 9. Естествено като отидох в 9 всичко беша мат, жените тъкмо пиеха кафенце, на неоправената маса забелязвам шише Гленфидиш, но шише порцеланово, с коркова тапа и златисто. На него забелязах цифра 18, реших че са годините... Набързо сипнах в едно чашле и обърнах глътка... Страхотен вкус, но ме пооопари сериозно, то и топло милото... Като станаха мъжете попитах за бутилката и помолих да я взема като се опразни. Сашо старши с усмивка поясни следното - "Мойто момче - 18 са каратите на златната баня на шишето, уискито е на 25 години, освен това ми е специален подарък...". Е почувствах се неловко Щастливи хора бродят по таз земя ей... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Щастливи хора бродят по таз земя ей... Ъхъ ъхъ... ей тука един от щастливите (към настоящия момент) дето жули от въпросния чивас за мъка на RaptoR-а или може би за негова радост защото съм се заканил като свърши той да взема димпъл че ме кефи формата на бутилката а пък онва другото си го кътам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Мноо зле изглежда форума.Но все пак браво за темплейта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 За оплакване съм, бе - на топличко, с чайче, музичка и цяла армия от моделинени чудовища за правене Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Аз пък съм самотен в офиса, мрачно едно такова, хладилникът до мен мърмори, 140 тона работа ме чака, а мен ме мързи като за петима... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 'Що всички не си заврат патриотизма в задника и не спрат да обвиняват всичко и 'сички за ниския си социален статус, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Of Love Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Леле форумът е страшно сладък с тези снежни човечета Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 'Що всички не си заврат патриотизма в задника и не спрат да обвиняват всичко и 'сички за ниския си социален статус, а? Ъъъъъ? Що? Какво е станало? Аз определено не съм се оплаквал от това и не бих могъл да се похваля че съм кой знае какъв патриот. Чак хич да не ми пука не е, но все пак.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Аз определено не ес оплаквам за нисък социален статус... Ииии... Не съм ЧАК такъв патриот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Явно е имала предвид нещо определено, но така извън контекста малко се загуби смисъла като че ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Да, и по-добре недей. Писнало ми е да чета бездарни заядливци из форума Ми недей да си четеш постовете и мисля , че ще ти е по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 HOLY SHIT! Дядомраз е НАД нас! Омг... Мембер +... Никой да не се заяжда повече с него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 А при какви заслуги се става Member+? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Леле, човек спре да чете и пише малко и вие го обърнете на цирк тука бе! Тц тц тц ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 А при какви заслуги се става Member+? 3 млн евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 А при какви заслуги се става Member+? Chivas Regal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Тия дни ми е влезнала една култува реплика от един култуф сериал: Yooooo, little dude from across the street! Let me hold a dollar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Аз пък съм патриот.И не се оплаквам от статуса си, а се старая да го подобря.Ако всеки седи и се гали по пишльока/клитора и обвинява държавата, правителството и Нане Вуте, че не му вървяло в живота, вместо да се напъне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Аз пък съм патриот.И не се оплаквам от статуса си, а се старая да го подобря.Ако всеки седи и се гали по пишльока/клитора и обвинява държавата, правителството и Нане Вуте, че не му вървяло в живота, вместо да се напъне... ... Щеше да се превърне в Афекс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Тия дни ми е влезнала една култува реплика от един култуф сериал:Yooooo, little dude from across the street! Let me hold a dollar! Тфа от кой сериал е?? П.П.Новия ти аватар ма радва (смисъл...нищо против антарес де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Иване, изхаби се с темата за афекс. Измисли нещо ново. Че ш'ти спра жълтите стотинки за шапката ;] Ред: Не очаквай да ти пускам повече стотинки за това, че ме рекламираш в аватара си Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Още не мога да повярвам, че ям от нещото дето качих 15 кила за 3 месеца и 3 седмици. Да ми завиждат всички маниаци дето трупат маса. При това при мен стана без тренировки и почти без пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.