Tomahawx Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Яли ли сте Помело - цитрусовия плод? Едно такова зелено като портокал? Да , не е лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Да - не е лошо. Отделно имам няколко корена, вече доста големи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Ужас.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 kopche има рождееен дееен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Да й е честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Честит рожден ден на Копчето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Темата Frost на Форума е супер яка. Много ме зареби и много й се радвам . Честит Рожден ден на Kopcheto и от мене . Приятен ден на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 kopche има рождееен дееен Честито и от мен. Пожелавам и по-малко нерви в работата и Психозата да и подари връзка за ключовете към колана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Chestito it ot mene Zdrave, shtastie i vse hubavi raboti Nazdrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 За копчето, подарък: песничка с пожелание за всичко най-хубаво и с благодарност за това че беше дълго време вдъхновение. Наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Честито и от мен на Копчето и каквото ти е на сърце да ти е в ръце ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Айде и от мен честито на копчето. Жива и здрава бъди и щастие - колкото можеш да понесеш ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 There is blood in the water! *insert br00tal breakdown here* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Cheerios! ЧРД на Копчето с всякакви добри пожелания! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Петък вечер, още съм в офиса... Сам в голяма празна зграда. Аааа! Заедно с лелката дет чисти. Мразя всички фирми, които кандидатстват по търга за новите документи! Тва е официално! Ако някой от парламента прати при мен човек да види какви глупости пишат по тоя търг - ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯТ! Нито една от фирмите, които кандидатстват не заслужават да спечелят! И на всичкото отгоре - няма нито една българска! ТРАГЕДИЯ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 ОМГОМГОМГ какчето ша я любя до живот...Т'ва дет ми го прати...малиййййй.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 ОМГОМГОМГ какчето ша я любя до живот...Т'ва дет ми го прати...малиййййй.... а нашето копие къде е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Само щастие за Копчето и още нещо , на хедъра снежното човече много ме кефи да си го гледкаме и да създава настроение Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Ся като гледам темата фрости, ми направи впечатление, как аватара на Психозата някак си се слива с нея. Разните там смущения са почти еднакви на цвят с общия фон и все едно са правени едно за друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Честит рожден ден на Копчето и от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Новият тотален хит http://vbox7.com/play:b300b225 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Дупка, дупка и два дни в Пещерния дом "Карлуково, във Пещернияя доом" Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Все се каня да те питам... не те ли е страх че можеш да се заклещиш супер кофти между някви скали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Ами отначало ме беше страх...Знам, че има някакъв тесняк, който се нарича А4, защото е с размерите на лист хартия с формат А4.Да си кажа честно - още не съм подготвен за такъв тесняк.Но всичко си има техника, пък и човек трябва да се научи да преценя правилно възможностите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Мда в крайна сметка цялото това нещо би трябвало да е забавно, а не да е някаква самоцел. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.