Mr.Tinkertrain Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 В интерес на истината... с външана политика Борис си е много добре даже, това, че не взима правилни решения като пълководец се компенсира от примерно... отличните му качества на дипломат. И като владетел се оказва на точното място в точното време. Зле може да се каже, че е бил синът му, Владимир, поне за него напълно заслужено. Той даже за владетел не се смята. Тва че Борис е велик владетел няма спор. Просто силата му не е била в боя. Хубаво поне че успява да потуши въстанието на част боилските родове А Расате вече си е чиста издънка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 slu6kam si proletta na Vivaldi i sum supeeeeeer ailak Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Искам си тръгват гостите да му тегля един душ се изпана на леглото си пусна някой филм , че от 2 седмици все нямам време да изгледам филм като хората . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Да живеят химическите тоалетни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Колко ли тежък ще бъде днескашният ден Вечерта ще си покаже . Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 мисля си кое ме боли повече... главата или мозъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Спи ми се и не ми се спи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Спи ми се и не ми се спи... за тва хоп 2 хапа и ей ма на-наспана Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Седя и си мисля какво да си взема за пиене за пътуването утре и как въобще ще оцелея при наличието на наистина промишлени количества пиене и благинки Ааа...днес печеше много яко слънце следобед Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 одеве си обикалях със Голфчето в мъглата.. и си бях пуснал NOISIA - беше много яко Интересно утре какво ще се получи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 подобно на afx и аз снощи си обикалях с голфчето, ама нищо не ми минаваше през главата ;( иначе в момента ми минават мисли какво ли ще се получи днес и утре... лоша работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Свърши хубавото време е крайно време беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Шибана класна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Минава ми през главата, колко е готино, когато сутрин залата е почти празна и си вдигаш без никой да ти виси над главата, а инструктурът НЕслуша чалга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Това че като стана днес няма да видя противните муцуни на моите драги даскалици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Ми освен да ви кажа че нищо не ми минава през главата друго не знам какво да ви кажа. След толкова пиене и на вас нищо нямаше да ви минава през главите, честно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Свърши хубавото време е крайно време беше Бе деа времето мноу гадно.Поне да завали снежец да ти стане така благо на душата ми то тая скапана мъгла.4 дена се мъгла бахти Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Пак трябва да минавам Траянови врата при нулева видимост! Тази мъгла е непоносима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Мисла си една мисла, че звуковия чип на SNES е по-немощен на звучене и по-калпав от чипа на Genesis-а, ама не знам аз ли си въобразявам, така ли е или така ми се струва, защото Genesis-а вади по-груб, по-суров звук и оттам музиките ми изглеждат по-живи и надъхани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Мисла си една мисла, че звуковия чип на SNES е по-немощен на звучене и по-калпав от чипа на Genesis-а, ама не знам аз ли си въобразявам, така ли е или така ми се струва, защото Genesis-а вади по-груб, по-суров звук и оттам музиките ми изглеждат по-живи и надъхани. Всеки с проблемите си Аз лично се чуда кои денове да си дам почивка , че ми писна да гледам мутрите на някой п***и от класа . Верно сме последна година ама тва тяхното самочуствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Мисла си една мисла, че звуковия чип на SNES е по-немощен на звучене и по-калпав от чипа на Genesis-а, ама не знам аз ли си въобразявам, така ли е или така ми се струва, защото Genesis-а вади по-груб, по-суров звук и оттам музиките ми изглеждат по-живи и надъхани. Е.. мого ясно че на Sega звука ще ти звучи по добре .. то просто не подлежи на сравнение SNES Sound Chip: Sony S-SMP * Hardware ADPCM decompression * 8-channel PCM * Hardware sound effects: o Pitch modulation; o 8-tap FIR filter (typically used for reverberation); o ADSR and 'GAIN' (discretely controlled) volume envelopes. * Polyphony of 8 notes per voice * 3-channel PCM * Second Order Low-pass Filter * Pulse Code Modulator: 16-bit ADPCM (if programmer uses 4-bit compressed ADPCM samples, expanded to 16-bit resolution, processed with an additional 4-point Gaussian sound interpolation) примитивно --- Sega Genesis Sound Chip: Yamaha YM2612: * Six concurrent FM channels (voices) * Four operators per channel * Two interval timers * A low frequency oscillator (LFO) * Analogue stereo output (most other contemporary Yamaha FM chips require a separate external digital-to-analog converter chip) * For channel three and six, operator frequencies can be set independently, making dissonant harmonics possible. (Normally, they would have a simple relation like e.g. 1.5x or 2x relative to a common base frequency.) * Channel six can also be used to play sampled sounds (PCM) instead of FM-based sounds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Апекс, дай да та цуна! [Edit] Да, майка му стара! Genesis-а звучи точно като FM синтезатор! Но не съм ровил specs и не ми е дошло на ума от само себе си, но сега като слушам и като помисля е точно такова! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Дано утре по тов време класната да мие минала добре и да празнувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 2 класни 8 дена до близо 2-3 седмичния период за купони . Започвам да придобивам празнично настроение само да минат псоледните 2 урока и се започва една делириумна почивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Минава ми през главата, че много взех да пиша в тая част на форума и това не изглежда да е на добре. Пък и продукцията дето ми излиза от клавиатурата не изглежда да е особено смислена та не знам. Някой да има познат, който да е уникално добър психиатър ?? Може пък да ми помогне, знам ли и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.