netrootbg Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Ти просто си искал да "закараш" човека до хотела му . А как ти звучи изречено от българска военна към един босненец: Много добре караш... Примери доста имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Трима са се излъгали да свалят филма ни.....Горките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Че я обичам толкова много.Защо мозъка ми си играе с мен и след толкова време пак я сънувам?! Може ли линкче за някой съновник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Защото е така Пак питам: Кое ви кара да мислите така? Много е лесно - това не е вярно и точка. За колко неща се е говорило така пък после - изненадаааа! изнервиЛА? Офф. Да бе, вярно. Моя грешка. Ама така е като си сменяте автарите като откачени. Аз още я асоциирам с аватарчето със скачащия слон. Който според мен беше много як. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 ИНТЕРНЕТ ИС БАК ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Пак питам: Кое ви кара да мислите така? Много е лесно - това не е вярно и точка. За колко неща се е говорило така пък после - изненадаааа!Абе то и за нютоновата механика се е смятало, че е истината и пътя и живота, но е опровергана, тоест доказана е неточността й при високи скорости. Но струните са просто физико-философски разсъждения, неподкрепени от каквито и да е било аргументи(факти, ако щеш). Това ги прави чисто и просто хипотези. По същия начин мога да обявя, че кварките не са най-малките частици, ами и те самите са изградени от още по-дребни частици, които имат формата на четка за зъби. Прас десет формули. Никоя от тях - достатъчно обективно доказателство, че това не са продукти на злоупотреба с LSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Всъщност струнната теория не е много верна. Оказа се че струните всъщност са сечения на някакви 11 мерни мембрани - ала бала... Гледай Дискавъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Но струните са просто физико-философски разсъждения, неподкрепени от каквито и да е било аргументи(факти, ако щеш). Това, че нещо още не може да се измери и докаже, не значи, че е измислица. Допреди 500 години и Земята е била плоска. И ел-маг поле не е можело да се измери или радиацията и т.н. Но това не ги е правило несъществуващи по онова време. Не отхвърляйте нещата просто защото към момента не може да се измери/докаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Човече. Никой не спори дали е действителността или не. Харесвай си, подкрепяй си тази хипотеза, като те кефи толкова, но преди каквото и да е било доказателство - това ще си останат философски разсъждения. Тоест псевдонаучен полет на фантазията на едикойси. И преди доказването й - теорията за фотоефекта на Планк е била просто хипотеза. След малко работа от страна на чичо Албърт - се оказало, че всъщност точно така ставали нещата. Така че тука ти говорим за разликата между теория и хипотеза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Зачетох след началото на спора и си мисля, че май не са струни, а нишки или влакна. Щото string theory ако стане струнна теория, отиваме някъде в сферата на музикалното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Така че тука ти говорим за разликата между теория и хипотеза. Границата между теория и хипотеза е много тънка. Почти толкова колкото струната. Отделно, половината неща в физиката са доказани теоретично - което си е вид хипотетично доказателство. Точно пък ти дето се изкарваш философ (дървен) би трябвало да приемаш нещата хипотетично, макс. теоретично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Не разбирам само защо намесихте струнната теория, след като ставаше дума за торзионните полета Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Какъв е спора? /едит: Искате ли една загадка: Един учител си намислил 2 числа различни от 0 и 1 и различни едно от друго. Съответно казал на Иванчо сумата от 2-те числа, а на Васко тяхното произведение. След което попитал: - Иване, знаеш ли кои две числа съм си намислил? - Не знам - казал Иван. - А ти Васко? - попитал учителя. - И аз не знам. - отговорил Васил. - А аз вече знам! - казал Иван. - И аз се сещам. - допълнил Васил. Кои 2 числа си е намислил учителя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Какъв е спора? Няма такъв, а и Секънд лайв я няма за да обясни какво точно я е възмутило... Само знам, че всеки от великите физици в един етап от живота си е открил Бог или е опитал да докаже по научен път съществуването му.... Антарес, предполагам знаеш, че през 90те най-напред в Австралия а после и в САЩ бяха проведени (успешно) едни експерименти за които пресата гръмна... Еврика, телепортацията е възможна..., учил си физика значи се сещаш за какво ти говоря Така, че дали е само теория.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Не знам точно за какво се разписаха , обаче скоро ще минат на квантова физика ... тогава става интересно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Хах, филмът ни набира популярност.Главната жертва вече е била брутално изгаврена от приятелите си.Недейте така бе хора.Той не е виновен, че живее с нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Много му ходи на съквартиранта ти кожения костюм Какъв е спора? /едит: Искате ли една загадка: Един учител си намислил 2 числа различни от 0 и 1 и различни едно от друго. Съответно казал на Иванчо сумата от 2-те числа, а на Васко тяхното произведение. След което попитал: - Иване, знаеш ли кои две числа съм си намислил? - Не знам - казал Иван. - А ти Васко? - попитал учителя. - И аз не знам. - отговорил Васил. - А аз вече знам! - казал Иван. - И аз се сещам. - допълнил Васил. Кои 2 числа си е намислил учителя? А какво е казал на учениците. Никъде не се казва, че не са чули какво се казва на другия. Т.е може да се предположи, че са чули и двете числа от учителя и да са си направили сметката Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Не. Сумата знае само Иван, а произведението - само Васил. Идеята е, че когато Иван чува, че Васил не знае отговора, той се сеща и съответно - когато Васил чува, че Иван знае отговора, и той се сеща за отговора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Много му ходи на съквартиранта ти кожения костюм То това са дрешките на съквартирантката, ама и на него му станаха...Аз не успях да се пъхна в тях, малко прекалено едър съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Не. Сумата знае само Иван, а произведението - само Васил. Идеята е, че когато Иван чува, че Васил не знае отговора, той се сеща и съответно - когато Васил чува, че Иван знае отговора, и той се сеща за отговора. 6,3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Хах, филмът ни набира популярност.Главната жертва вече е била брутално изгаврена от приятелите си.Недейте така бе хора.Той не е виновен, че живее с нас Наско кви са тия глупости бе! Вместо да снимаш тва диване как опикава "санитарното помещение" да бяхте свалили хавлията на мадамата. Така се добива популярност! Какво ми гействате с тоя момък и ми се гоните с некви евтини дезодоранти, дето най-много да ви гръмнат в ръцете. Резил! Постоянно се пише за ебане по разни палатки и квартири и накрая - гей сцени! Следващия път очаквам нещо по-качествено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Първо, момата е сестра на един от най-добрите ми приятели, което на практика я прави и моя сестра.Не бих си позволил такова нещо/на трезво/.На пияно съм го направил, но е изрязано от филма.Гейските сцени са само мнооооооооооого малка част от цялата кретения.Тва с дезодорантите и аз не го одобрявам, щото не е интересно.На практика, правихме нещата за vbox, дето лимита е 100MB, затова са орязани наистина веселите/и нецензурните/ неща.Общия снимков материал е над 1 Gb.А тук са само 130...Сещай се.Другото е прекалено нецензурно, дори за нас, а на някои места си е жив криминал Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 6,3Обоснови се. Ама не е 6 и 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Първия знае сбора. За да не знае, значи има комбинации даващи един и същ резултат и не може да определи кои са. Тук отпадат 2+3 и сборовете на 7-9, 8-9 - понеже ако числото беш 5,16,17 се получава от сбора само на две от числата. Вторяи казва, че не знае - от всичките комбинации 2*3,2*4 и т.н има само 6 които дават еднакви числа. Всички други са уникални. така получаваме комбинациите 3-4,2-6,3-6,9-2,3-8,4-6 - 12,18,24. И реших, че понеже 3 и 6 се срещат винаги в някоя от комбинациите реших да е 3 и 6 ) защото никаква връзка не намирам между сборовете 7,8,9,10,11,11 и горните произведения 12,18,24 - не е като да са 9,9,9,9,9 11 - да кажеш това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Писна ми от греяна ракия и хора около мен...Утре вечерта хващам влака и драсвам за 3 дни по гори и дупки.Писна ми от навлеци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.