RaptoR Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Браво бре! Я да видим разултати Какво си го правил та те плесна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Ивчо , какво стана ? Добро утро на всички учени и неучени ........ трезви и пияни .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Ние сме от учените... В момента съм в упражнение по Микропроцесори. no fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 В автосалона до нас докараха това! На живо изглежда още по-внушително /емотиконка, пускаща лиги/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 В автосалона до нас докараха това! На живо изглежда още по-внушително /емотиконка, пускаща лиги/. С мацка до отворения му капак още по-добре. В Пловдив бръмчи едно такво, бива го Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 С мацка до отворения му капак още по-добре. В Пловдив бръмчи едно такво, бива го Хъ ! Мацка и кола, едното винаги отвлича вниманието от другото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Момчета моля ви не ме занимавайте с разни грозновати и нефункционални автомобили. Миналия ден пред Бриколаж за пореден път мернах един от моите фаворити: ХОП За тая кола си струва да се облизва човек във всяко отношение.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Момчета моля ви не ме занимавайте с разни грозновати и нефункционални автомобили. Миналия ден пред Бриколаж за пореден път мернах един от моите фаворити: ХОП За тая кола си струва да се облизва човек във всяко отношение.... Абсолютно съм съгласен с теб! Аз на мойта успявам да задера леко една пластмаса отпред като я катеря по бордюрите... не че нещо просто застъргва и ми е гадно иначе просто някаква пластмаса а даже и не се виджа ако не легнеш отдолу... та какво остава за такива коли. Имам разни познати с корвети и ламборджинита и си ги вадят по официални празници да направят 1 кръгче и дотам. Ако не беше майка си и баща си това ауди щях и аз да си взема такова но е колкото 2 тойоти като моята и една по-малка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Глупости! Точно това - колко 4 като твойта и 3 по - малки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Нищо особено. И паркирането не му се отдава. Нисана вади много злобен фейс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Grid Wars > ALL 29m.06s бахти касапницата беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 29m.06s бахти касапницата беше. на Hard ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Нищо особено. И паркирането не му се отдава. Нисана вади много злобен фейс. Няма 2 мнения по въпроса само дето ще можеш да я караш единствено на писти или по официални празници иначе за нула време ще я направиш на гъз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Жените са за педерасти!!!Току-що видях как се проваля един рожден ден, пропада една 3 годишна връзка и се разбива бутилка "Дом шибан-Периньон"/не пия такива лайна/.Къв кеф е човек да е сам и да прави каквото му кефне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Сеирджии, вместо да питат как съм, веднага "какво е станало". Като се съвзема към края на седмицата ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 здрасти, Ваньо, здрасти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Мнението ми за Transporter 3 - ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 здрасти, Ваньо, здрасти... Понеже и аз съм Иван ще кажа: Здрасти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Добро утро на целия трудов и не до там народ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Ха добрутро... за който си е лягал Жените са за педерасти!!!Току-що видях как се проваля един рожден ден, пропада една 3 годишна връзка и се разбива бутилка "Дом шибан-Периньон"/не пия такива лайна/.Къв кеф е човек да е сам и да прави каквото му кефне Ако случайно ти попаднат подобни лайна да знаеш че има кандидати които да ги вземат и да не ги изхвърляш... че ми се ще да видя какво толкова и е по-хубавото че да струва 300лв тази бутилка (или 500 според годината на производство)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Ха добрутро... за който си е лягал Ако случайно ти попаднат подобни лайна да знаеш че има кандидати които да ги вземат и да не ги изхвърляш... че ми се ще да видя какво толкова и е по-хубавото че да струва 300лв тази бутилка (или 500 според годината на производство)... Хмъ ! Винце от което се орига ... или попръдва Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Полудявам.......Или съм си прихапал езика докато спя или полудявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Клипчето в скайп настроенито на Курунир ме трогна. Определено най-добрият трибют на Колин Макрей, който някога съм гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Ха добрутро... за който си е лягал Ако случайно ти попаднат подобни лайна да знаеш че има кандидати които да ги вземат и да не ги изхвърляш... Вкъщи имам 3-4 бутилки.Не ме кефи.Дом Периньон пият хора, които търсят не ХУБАВО шампаснко, а СКЪПО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Вкъщи имам 3-4 бутилки.Не ме кефи.Дом Периньон пият хора, които търсят не ХУБАВО шампаснко, а СКЪПО. Нещо ми се свиди и не ми се дават 300 кинта за бутилка шампанско а ме гризе какво ли му е толкова хубавото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.