PSYCHOSIS Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Искам тракшън контрол! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Нда.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Айде честити имен ден на вси адаши - да се свети великото ни име Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 ЕДИТ: И с тия устни наказания, маа му стара, какво ти става? Кажи как да те лекувам, че да ти мине. Не мога да повярвам, че някой може да е толкова засегнат от факта, че хората имат приятели и извън форума. Ако си нямаш, обади ми се, ша са напийм, ша ти мине. Така и не разбрах какъв ти е проблема. А, и още нещо. Дори не бях онлайн, когато си пуснал темата и тн. Не ме слагай в тоя кюп.Оф, Иване, много често почна да говориш наизуст. Спри се, не е на добре :]И стига си се заяждал, сипаха ти достатъчно Сашко, жив и здрав да си, младежо Само за хубави неща да си чуваш името. Честито и на останалите Сашовци, Сашки и другите празнуващи ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Кой ми е сипал? На него на аутоКю да му върви, пак не може да ми сипи. Въпроса е ти що се намесваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Кой ми е сипал? На него на аутоКю да му върви, пак не може да ми сипи. Въпроса е ти що се намесваш? Да сипе и на мен един 43 градусов сироп против кашлица Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Момъка не получи, както не получаваш и ти. Рийш ли? не, не разбирам. всеки да получи заслуженото - това разбирам. ако аз съм нарушил нещо - не възразявам да си получа "наградата". ако друг е нарушил - нека също си получи. не разбирам твоето разсъждение - нека не наказват нарушенията на другите, стига да не наказват и моите. всички да си нарушаваме наволя. какво ми предлагаш всъщност ти сега - да си мълча за нарушенията на другите, защото така ще ми се размине и на мен когато нарушавам?! странни разбирания имаш ти... това официална политика във форума ли е? надявам се да не е и надявам се модераторите да не споделят твоето виждане за нарушенията, а моето... въпреки че ти си пиеш ракията с тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 А малко 60°-ва ракия за разтривки? Ред: Абе коя е тая толкова грешна тема? Че тука написахте за десет серии на сапунка сценария ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 А малко 60°-ва ракия за разтривки? не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Шматки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Спах до 15:30... живота е хубав Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Успях да се наспя след ракията + бирата вчера и днеска съм патрон! Свърших доста административна работа и мога да кажа, че съм спокоен за проектите си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Не съм писал от 805та страница и реших да драсна един пост ... пък това ми минава през главата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Оооо, бай Спироооооооооо!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 We're in the building where they make us grow And I'm frightened by the liquid engineers Like you Gary Numan / - Metal Индъстриала нема а умре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Пффф... 82 кила... УЖАС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Aма разбирa се - така се прави! Евала, пич, брал, ти си МЪЖ! Докажи величието си като пребиваш пенсионери. Да де, то на думи, във форума всеки е мъж, всеки е най-големия, всеки маже. Знаеш ли - най-много бонус точки ще събереш ако пребиеш някой инвалид и му натрошиш до неизползваемост количката. Точките се удвояват, ако си непълнолетен и го блъснеш с кола. А се учетворяват и ако си пил. Дерзай! Трупай форумен рейтинг! Разбира се, че ще ти се каже, че си лайно, когато се държиш като такова. Иначе по повод по-горно мнение - искам да се кандидатирам за форумен отваряч! ...на теми М не съм се изразил правилно...той не беше пенсионер,а беше мъж на средна възраст с прошарена коса,който явно има изключително много проблеми в живота и си го изкарва на разни тийнейджъри купуващи си семки .За това не обичам форумите-всеки бърза да си прави изводи за някой без да го познава.Мислиш ли че бих тръгнал да се карам на някой дядо?Просто щях да му се извиня и да отстъпя...същото щях да направя и с нахалния чичка ако просто беше казал-Момче не ме пререждай преди теб съм.Тфа че съм на 17 години не дава право на никой да се отнася към мен неуважително.И по същия начин и ти ако ми кажеш че съм лайно с удоволствие бих ти шибнал един-пък ако ще и после да си изям боя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Sacred II е играта на година! LAWL! Това как не го бях видял? Ще поживеем, ще видим, а като F3 стане GOTY и догодина го преиздадат пакетиран с bonus content-а за стотинки в GOTY кутия, тогава ще говорим пак за Sacred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 LAWL! Това как не го бях видял? Ще поживеем, ще видим, а като F3 стане GOTY и догодина го преиздадат пакетиран с bonus content-а за стотинки в GOTY кутия, тогава ще говорим пак за Sacred Мърморко И между другото говоря за мен коя е играта , не за общество от no life geek-ове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Рън-мрън! Game of the Year (abbreviated GotY or GOTY[1]) is a distinction awarded by various magazines and websites to a deserving PC or console video game Как гилдията на критиците са no-life geek-ове не знам. Но тук пак ще навлезем в зоната на здрача, където има абсолютни авторитети по дадени въпроси и критиците разбират от игри повече от теб и мен и пак ще се появи Гадо да ми обясни за солипсизма и мамата си трака! Затова няма да навлизаме никъде! Живи и здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Проблема на теб ти е , че слушаш гилдията/клана/алианса/oрдата на критиците , а аз говоря за личното си мнение.Боли ме мене фалаут колко реалистична е , като сейкред ми харесва повече , ся разбийш ли ко са упитам ти каам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 И за приятелите, и за любовта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 В този студ хич не ми се ходи на работа но трябва да тръгвам след малко. А в главата ми се върти какво да наредя шефа, че да не ходя днес на работа понеже е студено и то доста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Бахти...Хора, по-добре пийте Загорка, вместо Ариана...По-малко гадна е.И на сутринта поне малко те боли глава...А не като тая помия - напиеш се, издрайфаш се, пък после и махмурлук няма...Бати гадното.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Трябва няколко лекарски екипа да са злоупотребили с лоботомията в главата ми, след което да са отстранили до един всички вкусови рецептори в устата и носа ми, за да пия Загорка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.