host Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Сервиз на какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Лелел как почвам да мразя ш*баните Sapphire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Аааааа, не с лошото! Нищо тяхно не ми е правело проблем до сега! Днес времето е много приятно. Слънце, птички, още не съм видял къси полички, но има време. Моя джам е всевиждащ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Всеки месец по това време ме обземат жестоки мисли по посока ДСК. Банките са най-ужасните институции! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Особено ДСК=Душмански Секс със Капителите ти... host компири, компири Такова де, компютри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Злобата води до стрес. Стреса води до болести. Болестите не са полезни за здравето. Не се притеснявай за мене , през бая стрес трябва да мина , за да стигна до твоето здравно състояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Аааааа, не с лошото! Нищо тяхно не ми е правело проблем до сега! Днес времето е много приятно. Слънце, птички, още не съм видял къси полички, но има време. Моя джам е всевиждащ! Аз видях Ае много ми е чудно как може да си променя коренно мнението за един мой съученик в рамките на седмица(и то това се случва 2-3 пъти).Нали мноо ма кефи,сичко точно,пълен айляк и изведнъж прай някфа изцепка и както си мисля че е пълен айляк,сякаш започвам да виждам истинското му лице и осъзнавам че той не е нищо повече от един келеш с който съм принуден да уча П.П.Незнам дали ме разбрахте ама се пак го написах Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Как така не написа " За да лекувате стреса палете по-често за успокоение " . Къде изчезна защитника и върлия рекламен агент на тревичката ? Няма нужда. Ти сам го написа. Dance puppets, dance! Не се притеснявай за мене , през бая стрес трябва да мина , за да стигна до твоето здравно състояние Ти да не си форумна врачка нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Аре към Пловдив. Уикенд на размишленията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Натресаха ми работа в офиса в петък вечерта. Ебати густото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 май ти продължава серията гадни петъци. Аз бях така по едно време - я ще затрия базата данни на фирмата за едно от приложенията(да живеят бекъпите) я ще излязат проблеми по клиентите към 17ч, я някой колега внедрител ще реши, че точно днеска трябва да мине да ъпдейтва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Натресаха ми работа в офиса в петък вечерта. Ебати густото. Нали питаше за нещо различно от секс, барове, разходки и кафета за петък вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Cannnnnn you feeeeeel the loooove toniiiight Слушай кво ! Земи се стегни и ела в онова сървърче на UT2k4 дето ти го дадох, щото няма с кого да се напсувам като хората. Само гламави франсета и шваби там....., а английският е толкова осакатен откъм псувни...., ееххх, ммъка..., мъка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 mobo е сила Може и да успея, ако се напъна достатъчно, да родя поредната си доза глупости, но миризмата ще е същата :] Така че преустановявам военните действия хХх, парите си ги изкарвам по друг път. А в свободното си време е приятно от време на време да поразнообразя, с някоя-друга игра с превъзхождащ ме противник. Било то SC или форумно джавкане. Във велофорумите също се ядем редовно с един образ. Абе хора, к'ви пари ще взимам като сервизен техник/техническа поддръжка в Пловдив? Приемайки, че си намеря такава работа? казах ти че не върви свястно и тва дъвкане: на аромат го докарахме, но вкуса не е в нормите.... иначе за превъзходството си в грешка и си поне с 2 точки напред. за кинтите според агенция "една жена ми каза, че....." сервизните техници трудно взимали 4цифри във фиша, а извън него никой не казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Поднасям своите страхопочитая и уважение към __smirnoff__ и неговите неземни джапанки Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 тва са ми спешъл джашанките, с които се качвам да карам гоулф и да бъда селянин нарочно са подбрани за композицията на снимката Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 тва са ми спешъл джашанките, с които се качвам да карам гоулф и да бъда селянин нарочно са подбрани за композицията на снимката Трябваше и някво синджирче да изкараш върху блузата и си най-големия Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 няма смисъл от синджири аз бях от свестните голфаджии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Ти да не си форумна врачка нещо? Да , предсказвам бъдеше по пин кода на дебитна карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Сняяяяг! Сняг! Сняг! Сняг! Сняг! Сняг! Сняг! Сняг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Аха, така е копче.Аз току-що го честитих на Морския, той нали скиорче си пада.Честит първи сняг на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 След около час ще се прибера и ще ви покажа в Сараево колко наваля. От снощи не е спряло да вали. Не ми се иска да съм на мястото на шофьорите в България днеска. Представям си какво ще е в големите градове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Айвъне, не знам за Сараево, ама тука в Младост се вихри ебати вихрушката. ъъъ..к'во стаа ся? В София - сняг и -1, а в Пловдив - слънчево и +15... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Айвъне, не знам за Сараево, ама тука в Младост се вихри ебати вихрушката.ъъъ..к'во стаа ся? В София - сняг и -1, а в Пловдив - слънчево и +15... Вече е +17, и аз не повярвах като погледнах програмите, даже проверих на 2 места, за по-сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Ако погледнеш снимката, се вижда малка ивичка сняг долу.Снега вече е около 5-6см и продължава да трупа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.