Thief Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 да ви имам проблемите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Трябваше да използваш някой трик от Fallout щеше по-бързо да се справиш със ситуацията . Преди често ми се случваше да ги събуждам призори към 3-4ч. да отключват тъй като не са се сетили да махнат ключа от патрона ама се научиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Куру, ами поне запалка нямаше ли да си се грееш малко? Все ша има нещо на терасата, което да гори и да си накладеш лагерен огън. И ако се намери някой буркан зимнина - ехеее и часове ше изкараш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Уви, Мирка, на терасата са само стиропорените кори от монитора и един чифт маратонки на жената А, да, и един пепелник с поне две кутии фасове в него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Ако имаше запалка - взимаш си единия чорап палваш го и в маратонката да телее. Може и стиропоречто, ама гледай да не се надишаш. ПП Като пушиш, ше страдаш. Мен що не ме заключват на терасата, докато съм пушил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 този път е по-добре, но все пак не върви както трябва - много е изкуствено. както и да е. с форумната легенда малко посбърка: 4300 > 2130, 7.11.2003 < 27.06.2004 - некак си ме превъзхождаш и си по квалифизиран за тази титла. а ако ти е омръзнало да се четеш те разбирам, особено като почнеш да се повтаряш. и не се хаби за мен, щом нямаш кво да харчиш. като хапеш с тъпи зъби само болка ще получиш. методи с лопата да ги ринеш, но ти си избра множественото число сам - още никой не е потвърдил че съм му омръзнал. а личните характеристики ще ги игнорирам, защото елементарното възпитание не ми позволява да ти обяснявам. пък и кой съм аз да те уча, като ти си се родил научен. а да, щях пак да забравя.кво прави снежко в първия ти изстрел и що стреляш с халосни? Понеже питаш - този пост визирах. Но или си го пропуснал, или не си съумял да събереш две и две. И двете не биха ме учудили. Сефте. Ама моите патрони са халостни, разбира се!Тъпите зъби ги пазя за хм... досети се кои. Логично е. Че амортизация, едно-друго. Друга тема вече са критериите ти за "форумна легенда" - странно, мисля си, че малко като лафа за члена* - не броя постове правят един човек форумна легенда. Според този ти смешен критерий най-голямата легенда на всички форуми би трябвало да е Dreamer. Ама айде, щом толкова държиш - приемам. Вече съм форумна легенда. Щом светския хроникьор, човекът-меродия, дежурния опонент на всяка, появила се във форума идея/теза/мнение ме класифицира като легенда - сигурно съм такъв. Брей, че то направо да се възгордее човек. Недей така, ще взема и да си повярвам. Ето, виж, има едно нещо, което го научавам сега, не при раждането. __________________ *-кога един член става легенда? -когато се носи от уста на уста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Виж какви отличници се извъдиха само с шестици ще започнат да си идват . Водка , картофи и пилешко гответе се скоро татко се завръща с гръм и трясък мъжко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 .... ХЪЦ! майка ми затворила вратата като влязла, па затворила и тая на мойта стая и отишла през още една стая в трета. Тропах, правих... Стоях като малоумен 30 минути като побит навън......... Егати търпението. Сериозно на 10тата минута щях да се разкрещя и след около още 4-5 щях да влезна през някое стъкло после нека да се обясняваме ЗАЩО съм го направил така и КОЛКО ТОЧНО съм крещял и трябвало ли е да прегракна? Ебати... то едно стъкло е по-евтино от хаповете дето ще се налага да ги пия ако изстина отделно че ще ми е кофти... Един път съм го и правил, но с входната врата (тогава още не беше метална) - звънях, звънях, опитвах се да си отключа те оставили ключа вътре, звъня на телефони - никой. Накрая със засилка - вратата и половината каса. Да видиш после майка ми като ходи до тоалетната как поглеждаше дали входната врата е нещо барикадирана или може да се прибере човек спокойно Не знам кой какво ти е казвал обаче всяка стотинка която ще дадеш за да живееш с жена си другаде а не при родители е измежду най-добре похарчените пари! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 мъжко? А сакън , пепел на зъбите ти пу пу пу Кво съм ти направил , че такова лошо ми мислиш ? Имах предвид , че наближава да ми оздравеят раните от сливиците и ще мога да ям и да пия като бял човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 А сакън , пепел на зъбите ти пу пу пу Кво съм ти направил , че такова лошо ми мислиш ? Имах предвид , че наближава да ми оздравеят раните от сливиците и ще мога да ям и да пия като бял човек сетих се, ама малко майтап да става Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Кво съм ти направил , че такова лошо ми мислиш ? Че защо да е лошо? Аз много му се радвах на моето! И продължавам да му се радвам... но верно май съм на горе-долу 2*(твоите години) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Попринцип не е лошо но за момента не се надявам да има , трябва да се поживее . Я кажи на 20 мислил ли си да имаш ? Сестрата има 2-а бабаита , които са ми достатъчни да разбера какво го очаква всеки тръгнал по тази пътека , но и всеки по реда си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Радио станциите на Fallout 3 ме промиха нацяло, свалил съм си цялата дискография на Дюк Елингтън, два албума подбрано от Луис Армстронг, два подбрано от Ела Фицджералд, един от Сони Ролинс... It donnnt mean a thing if it ainnnnt got that swing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Понеже питаш - този пост визирах. Но или си го пропуснал, или не си съумял да събереш две и две. И двете не биха ме учудили. Сефте. Ама моите патрони са халостни, разбира се!Тъпите зъби ги пазя за хм... досети се кои. Логично е. Че амортизация, едно-друго. Друга тема вече са критериите ти за "форумна легенда" - странно, мисля си, че малко като лафа за члена* - не броя постове правят един човек форумна легенда. Според този ти смешен критерий най-голямата легенда на всички форуми би трябвало да е Dreamer. Ама айде, щом толкова държиш - приемам. Вече съм форумна легенда. Щом светския хроникьор, човекът-меродия, дежурния опонент на всяка, появила се във форума идея/теза/мнение ме класифицира като легенда - сигурно съм такъв. Брей, че то направо да се възгордее човек. Недей така, ще взема и да си повярвам. Ето, виж, има едно нещо, което го научавам сега, не при раждането. __________________ *-кога един член става легенда? -когато се носи от уста на уста. ааа тва ли било със снежкото. звинявам съ че питах, ма то щото не можах да видя ква й е връзката с мойта скромна личност, около която се върти всичко особено в тази вселена. ама пада ми се като се опитвам да те разбера и възприемам твойта гледна точка. да взема да спирам докато е време преди и н а мен да се наложи да плащам някоя глоба, наложена по закона за гравитацията. критерия може да е смешен, но е с физически измерения и лесно проследим. предпоследно(като всяко твое решение): приемаш ли го или не? и ще успееш ли да се възгордееш с форумното си легендство или няма да имаш място за него на лавицата с поводи за дуене? или пък на този повод ще му е самотно? уф, да забравих. няма как да е само форумното легендство на стелажа след като си заел половината с датата си на раждане, към която пък личния ти принос е неоспорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 mobo и antares...ако бяхте вложили усилията си да пишете по безсмислен спор във форума,в работа- щяхте да изкарате стотина лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 mobo и antares...ако бяхте вложили усилията си да пишете по безсмислен спор във форума,в работа- щяхте да изкарате стотина лева Това ако важеше... с дядо мраз щеше да сме милионери... да купим форума... и да го поизчистим малко от неудобни потребители Диктатура и култ към личността ми им трябва на някои от вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Млъкни Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 ...и умри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Cannnnnn you feeeeeel the loooove toniiiight Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Да ви чукат 7-точкови калинки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 И то по диагонала! Факащите калинки rulzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Млъкни ...и умри. Злобата води до стрес. Стреса води до болести. Болестите не са полезни за здравето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Бах мааму, колко глупости прочетох тука....Добро утро, нохчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Злобата води до стрес. Стреса води до болести. Болестите не са полезни за здравето. Как така не написа " За да лекувате стреса палете по-често за успокоение " . Къде изчезна защитника и върлия рекламен агент на тревичката ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 ... mobo е сила Може и да успея, ако се напъна достатъчно, да родя поредната си доза глупости, но миризмата ще е същата :] Така че преустановявам военните действия хХх, парите си ги изкарвам по друг път. А в свободното си време е приятно от време на време да поразнообразя, с някоя-друга игра с превъзхождащ ме противник. Било то SC или форумно джавкане. Във велофорумите също се ядем редовно с един образ. Абе хора, к'ви пари ще взимам като сервизен техник/техническа поддръжка в Пловдив? Приемайки, че си намеря такава работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.