host Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Хора аз днес по-рано си го казах: Шшш, гледам Яница по Планета ТВ интервю дава заедно с Николай Славеев... [20:29:09] Kosta says: страшно съм впечатлен. [20:29:30] Kosta says: Толкова хубаво момиче.Мълчи си, не се хили като пача, като я попитат си отговаря и си мълчи ако не я питат пак. [20:29:40] Kosta says: Много, много приятно впечатление ми прави. [20:29:45] Kosta says: Е такива жени търся! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Добро утро, червеи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 А "Две в едно" е най-добрата й песен има и други Хора аз днес по-рано си го казах: Шшш, гледам Яница по Планета ТВ интервю дава заедно с Николай Славеев... [20:29:09] Kosta says: страшно съм впечатлен. [20:29:30] Kosta says: Толкова хубаво момиче.Мълчи си, не се хили като пача, като я попитат си отговаря и си мълчи ако не я питат пак. [20:29:40] Kosta says: Много, много приятно впечатление ми прави. [20:29:45] Kosta says: Е такива жени търся! а как пя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Умхгх....Замалко да остана без пръсти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Умхгх....Замалко да остана без пръсти. тва не е хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Ха ха, баси и темата ! 10 часа никакъв спам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Life's a bitch, Depending on how you treat her - you might get rich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Нихилизъм, мизантропия..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 гладен съм, спи ми се, не ми се ляга и съм жаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 ... бях забравил Уикеда... ех спомени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Засилвам се към операционната маса... Дано да не се събудя с главоболие Лек ден на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Видене, хубави ли бяха сестрите? И сега се чудя...Да пусна ли един торен с албума на LAV или да не пускам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 За трети път в рамките на една седмица долу се пукат тръбите и улицата се наводнява. Fuck ВиК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Снощи се спука тръбаатаа и започна да течее водаа, чиста питейна вода! ....... Спука се - оправиха го, спука се - оправиха го! ....... Всички от общината да му ядат главата! Кокоша глава Май живеят на една и съща улица с тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 много тънка и константна болка....... Никво Де Ниро до довечера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Виденееееее! Къде си?! Как си!? Някой по-близък/по-запознат да дава веднага инфо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 С тия записи ще станем алкаши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Жив съм драги съфорумци! Анестетикът ме държи още и полягвам, но с малкото силици да драсна два реда... Първо - ДА ИМА ЕБА МАЙКАТА (нецензурирано) на М-тел. ММС-ите със снимка от леглото до двамата Ивановци (нетруут и психара) разбира се не достигнаха Второ - събуждането е по-тежко от махмурлук след напиване с долна българска водка... И така - от 800 лимфни възли в тялото, 300 от които по шията, аз съм с един по-малко... Наско само една 'арна сестра имаше, но беше 185см - другото батал. Вуйчо разбира се ме оперира перфектно Айде като се съвзема ще пиша повече, че всичко ми се върти... След биопсиите ще пием и уискито... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 При мен не знам дали ми е настроен телефона да получава ММС-и. Съобщението го получих, но не успях да го изтегля. Когато се прибера в квартирата ще погледна. Другото е че не знам дали ще мога да изтегля снимката когато съм извън страната, но ще се пробвам. Радвам се че всичко е минало добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Жив съм драги съфорумци! Да си жив и здрав. Мисля че в такива моменти човек трябва да се замисли за това колко крехък е живота по принцип. Как не притежаваш нищо освен себе си и разбира се как единствения смисъл от цялата работа е да се забавляваш докато си жив и здрав и заобиколен от любовта на близките и приятелите ти. Мдам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 ... БАААХУАХХАХАХУАХАУАХАХАХКЙАСХКАСУХАХАУХСХААХАХХФХФХФХФХАХАХХ СХСХСДХАВЙКХ ... Не знам, като цяло не беше лошо изказването, ама наистина ме напуши на смях. Сигурно се корени в детството ми ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Тая е голяма истеричка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Чудя се дали на d9thc не му трябва косачка да си коси обичаната от него тревица , че случайно набарах тази тема https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=72207 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 наистина ме напуши на смях. Сигурно се корени в детството ми ;] кое му беше толкова смешното? косачка ти трябва за райграса. а той е само за красота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.