Aquila Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Гледай в малките неща :]Гледа... всяка сутрин при това. По темата: Бах тез кутийки от фото лента, бах тез кутийки. Още ми треперят пръстите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 стигнах до хапове Еми... какво очакваш да ти кажа. Предлагали са ми и на мен по партитата разни синтетични лайна но колкото и да съм бил напушен никога не съм бил по-уверен че не искам и съм отказвал учтиво, просто защото реших да прочета малко кое какво представлява и да си направя съответните изводи за себе си предварително. Изобщо не намеквай че след тревата човек задължително желае да пробва нещо друго защото е повече от несериозно според мен. Ако толкова не ти е достатъчен нейния ефект и решаваш алчно да прибегнеш до изкуствени средства ... значи изобщо не си разбрал смисъла на пушенето според мен. Че нали това е идеята на форума - да ни е полезно и забавно.Иначе, честит ти рожден ден, Даниеле! Желая ти да си жив и здрав и с или без помощта на психотропните вещества да си разработиш житейската схема, да вникнеш в механизмите, които така упорито изследваш. И дано това ти донесе щастие! А ако не то - дано го намериш щастието, било то и по друг начин. Гледай в малките неща :] Благодаря ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Духла, Духла!!!!Ще има гавриииииииииииии!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Денят ми днес е добър . Всичко е почти перфектно . Забелязвам , че човекът над мен си е сменил аватара пак . п.п. Всичко е добре ... дано да продължи да се подобравя с всеки изминал ден . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Ех....А колко ми беше добре, докато не ме събудиха... А това е за човека над мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Monk е страхотен сериал! Чудя се как така съм го пренебрегвал толкова време. Сега поне имам сумати сезони за наваксване Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Tъкмо си гледахме как Кари Грант получава Оскар от Франк Синатра и... земетресение!.. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Бе къде се е усетило тва земетресение, бе?! В Надежда нищо не се усети - и котката спи кат заклана даже... а и аз по принцип ги усещам даже най-леките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Нашето земетресение беше в квартал Витоша Паднаха неща от етажерката и се стреснахме (някои повече ). Сега сме официално облечени и сме готови за аварийно напускане на дома. :smile: Само оркестърът ни липсва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Страница номер 800... Спааааам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 абе да не е гръмнало нещо пак около вас?! тук сериозно нищо не се е помръднало... пък като те слуша човек май бая ви е изтресло там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 4 по Рихтер. По новините били казали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 http://dnevnik.bg/show/?storyid=583421 бах маааму "според очевидци от кв. Надежда..." а пък сериозно нищо не усетих, а и не виждам комшиите да се щурат насам-натам... http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list - да видим дали ще излезе инфо... http://www.emsc-csem.org/index.php?page=cu...l&id=110492 - ето го инфото... във Витоша ша да е било... и котката ми спи непробудно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Страница номер 800... Спааааам! И какво очакваш от тема "какво ви минава през главата" - под-заглавието трябваше да бъде: Скучно ви е? Чудите се къде да поспамите? Ето тука е мястото! Хайде сега да ви видим на какво сте способни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Оле... не е истина колко нечовешки яко се изпиках преди малко. Имах чувството че осъществявам полов акт с тоалетната чиния Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 АЙде...Заминавам на екскурзия в Франция и въпреки всичко нещо не се кефя. Ке се видим след 10 дена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Оле... не е истина колко нечовешки яко се изпиках преди малко. Имах чувството че осъществявам полов акт с тоалетната чиния Нали знаеш какво казват: Едно пикаене е половин е*а*е,но две пикаения не са едно е*а*е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 И повече от три тръсвания си е половин мастурбиране! Иначе, ако ти треперят ръцете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Явно много сериозно съм се смазал снощи щом не съм го усетил тва земетресение Те хората ми викаха че имало някакво пък аз си мислех, че що не съм го усетил е било леко Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Ех....А колко ми беше добре, докато не ме събудиха... А това е за човека над мен. Айде благодаря ти , ама се чудя какви са тези преведени индиянски заклинания от долу (смешно е когато ги слагат на всякъде) , малко е променено , аз имам оригинала на компютъра във вид на картинка , защото компютъра не поддържа шрифта иначе . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Мамка им и земетресения, пак се вряхме в Темната и изтървахме Духла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Да ви имам интелигентната тема. Разписвам се на 800-та страница, ае, честито, да съм жив и здрав, прав и корав, щайгата ми остарява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Яница е най-уникатната певица Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Яница е най-уникатната певица А "Две в едно" е най-добрата й песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 И да и сложат 3.14 отпред за да е завършено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.