Psihara^^ Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 @mobo Силен си! Но си в грешка... Не ги свалям аз, а те мен. А дали съм пораснал достатъчно... Може да не съм, но как ще се науча, ако не се закачам с батковците? EDIT: Ииии... Тва за народа дет се връзва не го зацепих. Аз кат казвам, качвам и снимки, филмчета и тн. Private ми са всеки ден на вратата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Е, ти с Private, аз със Marc Dorcel Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Отивам на кафе . Някой от мойте приятели взима момичета с него . Сядаме да пиенем по нещо . Те започват да ме разпитват . После ме свалят . Няколко дни изкарвам с нея и след това се разделяме . Или тя къса с мен заради странното ми държание . Може и аз да скъсам с нея заради нейните прищявки . Винаги става така . За това не свалям момичета . Те сами си идват и тръгват . На този принцип са нещата . п.п. Не знам вие как си ги сваляте или какво правите ... обаче някои намират моят начин за доста гаден и още не съм разбрал какво толкова има в това , по-точно те не разбират , че това си е нормално , поне такова ми е виждането на мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Земевладелец притежавал дворно място под формата на квадрат. На 4-те ъгъла на двора посял по 1 дърво. След време увеличил двора си два пъти като пак запазил формата на квадрат. Как го е постигнал така, че дърветата да са си пак при оградата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Тъпото е, че аз не съм намесен никъде. Аре се скараме с някой... Тия дни Афекс е много добричък и не искам да се дъвча с него. Явно пуши от the "gooood" weed. Пешо много ми се сърди, а от Атанас ме е страх.Мобо? Тийф? Аз също съм ти обиден! Защо не искаш пък с мен да се скараш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 http://tsabo6.deviantart.com/ Тоя пич рисува НЕНОРМАЛНО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Аз също съм ти обиден! Защо не искаш пък с мен да се скараш? U so cute! @sandman, много просто! Не е преместил оградата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Мммм...не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 @mobo Силен си! Но си в грешка... Не ги свалям аз, а те мен. А дали съм пораснал достатъчно... Може да не съм, но как ще се науча, ако не се закачам с батковците? EDIT: Ииии... Тва за народа дет се връзва не го зацепих. Аз кат казвам, качвам и снимки, филмчета и тн. Private ми са всеки ден на вратата. ми не се закачай бе. шъ земеш много бързо да са научиш, да ме засегнеш и да спра да пиша, както направи овърман. още ми тежи на съвестта тоя човек. за народа: предложих ти друг подход за да имаш по-голям шанс някой да ти влезе напреки, щом имаш такъв мерак. щото виж с твоята чиста селекция как например обиди дядомразеца, гримьора те игнорира, на мен си ми скучен, а само стенли скучае достатъчно че да пробва да се включи и т.н. а сега ти оставя само да си спрем диалога и да си почнеш тежкареенето във вид на отворена дискусия като във....форум. и после ако некой каже че съм лош и не помагам на хората! дори и на ощетените! искам си данъчните облекчения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Мммм...не! Завъртял е квадрата на 45'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Браво! И го е увеличил два пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Увеличил и броя на дърветата ? Е , аз си го завъртях начертано на листчето , обаче не се споменаваше дали да са ДО ОГРАДАТА или си остават НА ЪГЛИТЕ (което е невъзможно) ... както и да е . п.п. Ще ви покажа моя чертеж да се посмеете малко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Браво! И го е увеличил два пъти. Хах, за момент си помислих: "Бе не може да е толкова просто" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Земевладелец притежавал дворно място под формата на квадрат. На 4-те ъгъла на двора посял по 1 дърво. След време увеличил двора си два пъти като пак запазил формата на квадрат. Как го е постигнал така, че дърветата да са си пак при оградата?Simple. Прибавил към страните на квадрата четири равнобедрени правоъгълни триъгълника със хипотенуза - страната на квадрата. Така дърветата няма да са в ъглите, но ще останат в оградата... Не ми се смята, дали ще се увеличи точно двойно... mobo, може ли аз да се заяждам с теб? Че и мен нещо ме е обвхванала скуката, бруда ми омръзва, след две-три игри и... Ред: То па отговорили на загадката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Мобо, не. Няма да тежкарея, нито нещо такова. Прав си, голям си за мен. Отстъпвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Много ми е весело . Keyboard not found ! Press any key to continue ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 ..... mobo, може ли аз да се заяждам с теб? Че и мен нещо ме е обвхванала скуката, бруда ми омръзва, след две-три игри и... ........ може бе нали съм добра ламя. само дет съм офлайн чак до утре. тъкмо ще имаш време да натрупаш преднина. е те тоя мерак към виртегото ми (кво съм ви направил бе хора?) и те тва питане (а аз може ли майка ти да..... питам как е?) ми е супер необяснимо(що казвате "хоп" преди да скочите?). като ти е мерак - скачай. в свободен форум сме уж. психар, не си прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Отивам на кафе .Някой от мойте приятели взима момичета с него . Сядаме да пиенем по нещо . Те започват да ме разпитват . После ме свалят . Няколко дни изкарвам с нея и след това се разделяме . Или тя къса с мен заради странното ми държание . Може и аз да скъсам с нея заради нейните прищявки . Винаги става така . За това не свалям момичета . Те сами си идват и тръгват . На този принцип са нещата . п.п. Не знам вие как си ги сваляте или какво правите ... обаче някои намират моят начин за доста гаден и още не съм разбрал какво толкова има в това , по-точно те не разбират , че това си е нормално , поне такова ми е виждането на мен . pi4444...... ti mai ima6 seriozni problemi .... vij sega ako spre6 da sedi6 postoqnno vav foruma i da pi6e6 koga si stanal kvo si pil i kva igra 6te igrae6 sledva6tata koqto doide da te svalq moje i da ne te zareje a i kolkoto i stranno da ti zvu4i na madamite PS3 igrite i UNREAL tornamenta ne im e osobeno interesen .... ma kvo li razbiram az de taka sum 4uval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 pi4444...... ti mai ima6 seriozni problemi ....vij sega ako spre6 da sedi6 postoqnno vav foruma i da pi6e6 koga si stanal kvo si pil i kva igra 6te igrae6 sledva6tata koqto doide da te svalq moje i da ne te zareje a i kolkoto i stranno da ti zvu4i na madamite PS3 igrite i UNREAL tornamenta ne im e osobeno interesen .... ma kvo li razbiram az de taka sum 4uval Сякви изключения има , запознат съм с такива индивиди :ph34r: Може би трябва да ги свържем със стенлито xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Искам бира със воодка и кюфте за мезе...Тия пещерни сбирки винаги свършват с няколко кила водка у дома и непозната жена до мене на сутринта...Кво ми става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Тия пещерни сбирки винаги свършват с няколко кила водка у дома и непозната жена до мене на сутринта...Кво ми става... Аз не виждам нищо лошо в това нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 За разлика от някой наболяли играчи от форума , аз като отида на кафе не обелвам дума за компютър , а пс3 игри не ме интересуват . Вие какво си мислете , че като седя постоянно във форума не ми се получават нещата ? Вече ми омръзна да се мъкна с долни хора ! Не го правя , защото си имам по-големи проблеми . При мен използването на компютър идва като бонус , а не работа , която да ми пречи , за да бяга който и да е от мен . п.п. Зарязват ме заради други причини , които не смятам да споделям и не се опитвам да се заяждам с поста сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 п.п. Зарязват ме заради други причини , които не смятам да споделям и не се опитвам да се заяждам с поста сега . Падаш си садо-мазо? или манията ти по вълци им идва малко извратена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Пак е свързано с манията , обаче не е извратено . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Пак е свързано с манията , обаче не е извратено . Караш ги да лаят като вълци/викаш им кучки и искаш да ги държиш на каишка? Или годиш да ги душиш нещо( в смисъла на миришеш) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.