Tomahawx Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Само мен ли не ме логва в скайп..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Аркадния кърти! Изруд! Ето това е манияк! Thief-е - когато кажеш. Стария рафт никога не е напускал твърдия ми диск от първото му инсталиране 98-ма година. Само харда се е сменял веднъж Така и ще продължи да бъде, просто до скоро бях еднорък и под линукс (под wine дори и BW ми лагваше). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Само мен ли не ме логва в скайп..? Аз нямам проблем Абе тия американци вече стават супер смешни, като дават някаква страна в източна европа и само лади и москвичи по улиците... Че тука има пъти повече мерцедеси, бмвта и аудита на глава от населението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Само мен ли не ме логва в скайп..? Таман за това влязох да питам... Макя им! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Не си ли се замислил, че проблема може да е именно в теб, а не в нас? Не съществува такава ситуация Абе тия американци вече стават супер смешни, като дават някаква страна в източна европа и само лади и москвичи по улиците... Че тука има пъти повече мерцедеси, бмвта и аудита на глава от населението Нека живеят в заблуждание. Току виж разберат че сме по-добре от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Таман за това влязох да питам... Макя им! При мен се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Мхм....Шунка, сланинка, шопска и домашнярка..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 ЧРД bio! Жив и здрав да си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Само мен ли не ме логва в скайп..? и мен ама се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Има нов пач на скайпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Мхм....Шунка, сланинка, шопска и домашнярка..... оуууу недей,че почва да ме сърби джучката...няма как...почвам да навивам хората да ходим в близката кръчма Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 оуууу недей,че почва да ме сърби джучката...няма как...почвам да навивам хората да ходим в близката кръчма да знаеш, че ми оправи скапанато настроение с тоя лаф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Бахти колко трудно се прави медальон от парче сталактит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Що сте го изкъртили? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Що сте го изкъртили? За да направят медальон разбира се, как можа да попиташ? Пък и защо предположи че са го къртили, те чат пат самички си падат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Ама според мен не е много хубаво да се къртят тия работи, ама те си знаят. Виж ако са го намерили изкъртено от други, по-различно ще гледам на тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Ама според мен не е много хубаво да се къртят тия работи, ама те си знаят.Виж ако са го намерили изкъртено от други, по-различно ще гледам на тях. Понякога и самички падат а и може без да искат да са го закачили и да е паднал... ама знам ли, може и да са някакви вандали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Как може да има такива хора , горкият сталактит сигурно много го е боляло , нямате грам съвест , просто нямам думи хахаха ... искали са да си вземат сувенир хората и не виждам нищо лошо в това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Сега, щом не са го сваляли с експлозиви, значи всичко е наред... Джаур, в нашите пещери има ли запалими газове бе? Сега ми дойде на ума, в шахтите, които са достъпни за хора и пещерняци, има ли възможност в някой район да се самозапалиш ако драснеш кибрит или запалка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Абе те верно не са малко, но са ограничен брой та донякъде съм съгласен с mIRCata но щом е за нашия човек а и само 1 - може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Куре, в нашите пещери гризу няма.Има въглероден окис, който е много по-опасен.Гризу у нас има само в въгледобивните мини.По въпроса за парчето сталактит - събрах малко парчетии от един блокаж/срутище/.Не съм такъв вандал, че да чупя пещерна украса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Баси, колко бързо почвате да съдите, не е истина... Сувенири не взимаме... прекалено дълго време прекарваме под земята, че да имаме нуждата да вадим, каквото и да било от там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Айде дупето писа, време е и гащите да се обадят ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Кажи ве дупе? Проблем ли виде? Ти набием матрицата у дупарата, а! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.