gado Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Не бе пиенето нещо недостига ... или им идва в повече... , но това не е оправдание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Ла шате ми кантаааре Кон ла китара ин мано :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Кон ла китара ин мано :) Лашате ми кантаре соно л'италиано Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Мислех си че само аз съм изчаткал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Лашате ми кантаре соно л'италиано Ун италиано веро Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Ла шате ми кантаааре колко по 50 грама обърна FORZA ITALIA :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Бира,бой и ебанизъм...Ходи ми се пак на дупкааааааааааааааа!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 колко по 50 грама обърна FORZA ITALIA :P А , гледах клиповете от оная вечер , тогава грамажа беше доста повече от 50.. а колко пъти.. никой не знае.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Пичове...Ако харесвате путки - не се женете.След това няма да имате достъп до п♛тка, а до ВАГИНА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 С такова отношение няма да получиш нито п♛тка, нито вагина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 С такова отношение няма да получиш нито п♛тка, нито вагина Получавам и двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 А , гледах клиповете от оная вечер , тогава грамажа беше доста повече от 50.. а колко пъти.. никой не знае.. аз не сакам да видя мойте, че.........срам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 С такова отношение няма да получиш нито п♛тка, нито вагина Гледам та, че от няколко месеца пишеш подобни тъпотии... Искам да те попитам: А ти с другото отношение печелиш ли? Щото помня, че и на мен ми направи забележка, а аз все успявам да си намеря. При това винаги си хващам убави девойки.. Не си ли се замислил, че проблема може да е именно в теб, а не в нас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Гледам та, че от няколко месеца пишеш подобни тъпотии... Искам да те попитам: А ти с другото отношение печелиш ли? Щото помня, че и на мен ми направи забележка, а аз все успявам да си намеря. При това винаги си хващам убави девойки.. Не си ли се замислил, че проблема може да е именно в теб, а не в нас? PlayBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Виж как знаеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Гледам та, че от няколко месеца пишеш подобни тъпотии... Искам да те попитам: А ти с другото отношение печелиш ли? Щото помня, че и на мен ми направи забележка, а аз все успявам да си намеря. При това винаги си хващам убави девойки.. Не си ли се замислил, че проблема може да е именно в теб, а не в нас? Тва за мене ли се отнася, бре Иване? Щот и в момента си имам девойка, и с друга се подмотвам.И какво ми е на отношението? Нормално просташко отношение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Сляп ли си, или умишлено искаш да се заядеш с мен? Ако е така - кажи си. Ша излезем и ша се напрайм! За афекс се отнася много ясно! Не виждаш ли кой съм куотнал?????????????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 А ша извиняяш начи...Сляп съм, ся стаам... Поради липса на иконка с кафе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 пацифисти смотани. един свестен бой не мойте да почнете, язък ви за супердупермачовския тестостерон..... а без бой кък ш'напрайм форума да мязъ на селска дискотечница, а?! а дали не е време да си затегна правописа и да се лиша от толкова радващите ме поизкривени думи и изрази...хммм? ще си помисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 @grimjaur, Крайно време е, BTW. Кога ша идваш? @мобо, ние толкова сме са бъхтали, че ни е писнало вейке! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Ванка, кат дойда, нема да са бийм, ша са лупкаме с подфъргяне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 От сега ясно заявявам. Искам да видя mobo на форумна среща! От хората е, с които много бих искал да се видя и на живо :] сАтанасе, ти си знаеш. Ваньо, ти също. Сори, че използвам най-четената тема за рекламни цели ;] Ред: Thief-е, дето четеш тука. Кога ш'са напраим?!...на BroodWar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Дали няма да е приятно ако тук климата се измени и стане подобен на този в Л.А Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 От сега ясно заявявам. Искам да видя mobo на форумна среща! От хората е, с които много бих искал да се видя и на живо :]сАтанасе, ти си знаеш. Ваньо, ти също. Сори, че използвам най-четената тема за рекламни цели ;] Ред: Thief-е, дето четеш тука. Кога ш'са напраим?!...на BroodWar? Броод-а отнесе един дел. Много се зарибявам, а сега не му е времето. Но ако много държиш да паднеш от човек с 5 апм може и да си помисля. Има време, по-нататък като не съм толкова зает, слагам каквото кажеш, броодове, варкрафти, диаблота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Няма такъв ИЗРУТ... Направо ми скри шапката... Детство мое, реално и вълшебно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.