Blitz^^ Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 bTV трябва да бъдат забранени със закон. Как може над 20 минути (до момента) от новините да са отделени за президентските избори в САЩ. Имам чувство, че не отделят толкова внимание когато имаме избори в България. Резил! Защото тези избори са важни, защото световната политика за следващите 4 години ще ти стане горе-долу ясна, защото, когато САЩ пръдне, светът се насира. А Бубарак Обама щом чак Ку Клукс Клан са го подкпрепили, смятайте... Викат: По-добре негър отколкото идиот, който е на 72, не му остава много, ама му се водят войни по целия свят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Много си прав , аз не мога да ги трая по цял ден ... остави ги да си "проповядвад" каквото си знаят те и не се занимавай изобщо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Много си прав , аз не мога да ги трая по цял ден ... остави ги да си "проповядвад" каквото си знаят те и не се занимавай изобщо . Е не мога да повярвам. Отделиха мизерните 6-7 минути на новините от България и сега се върнаха пак на темата за него. Най - възрастната му избирателка . Прав си за проповядването. Направо секта могат да си основат. Не мога да си обясня как успяха да достигнат до статута на водеща телевизия у нас. Направо ми е тъжно когато ги гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Не мога да си обясня как успяха да достигнат до статута на водеща телевизия у нас. Направо ми е тъжно когато ги гледам.Гледал ли си другите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Какво? Политика? Политика more like МАСТИКА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Гледал ли си другите? Да гледал съм. Специално тази вечер не съм. Като цяло се старая да не гледам тези неща. Предпочитам някое от Discovery-тата. Основно новините ги чета в интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Аз ще ти кажа - най-лесно е така да си запълнят програмата, иначе трябва да се плащат заплати на репортери да се ровят да търсят други неща а така поне 1 ден са откачили почти без никакво усилие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Пет мангала си вървели във колона по един... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Маменца вииии! Знаех си, че мастиката снощи вони съмнително! Още ми се мотае главата и залитам Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Маменца вииии! Знаех си, че мастиката снощи вони съмнително! Още ми се мотае главата и залитам Ся ако кажеш че виждаш и чифта дини на Галена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Пий бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Или пий бира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Не, чак за лечение не е, общо взето положението е под контрол, бяха само 3 мастики, просто нещо бяха... с дъх на бензин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Аааа...Куре, излапал си му тогава главата.Смочни едно айрянче, ама с повече сол и НЕДЕЙ да пиеш вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Чудя се дали нормалните хора закусват с бира всяка сутрин? Понеже при мен е така от няколко седмици и започвам да се съмнявам в себесе Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Почвай да се съмняваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 как ви върви бирата в това студено време незнам на мен все някви вина все повече почват да ми се въртят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Мда , винце върви в последно време , ся имам едно 7 годишно донесено от Испания и мисля да се уважа за именния ден в събота с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Мда , винце върви в последно време , ся имам едно 7 годишно донесено от Испания и мисля да се уважа за именния ден в събота с него Какъв имен ден има в събота ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Какъв имен ден има в събота ? 8 Ноември/събота/ - Архангеловден /Ангел, Ангелина, Михаил, Гавраил, Радка, Райна, Огнян, Пламен, Емилия, Емил/, ПП на касапи, колбасари и полицаи Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 как ви върви бирата в това студено време незнам на мен все някви вина все повече почват да ми се въртят. Бирата бинаги ми върви, по всяко време зиме лете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Откога не бях се наливал зловещо с CHIVAS REGAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Накаква дебилна песничка ми се върти из главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 ^ Ахаах. Тая я слушах преди 2-3 дена и цял ден си я повтарях.. баси зарибяващото е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Маменца вииии! Знаех си, че мастиката снощи вони съмнително! Още ми се мотае главата и залитам За да пия мастика трябва да имам стаж като алкохолик около 30 години Иначе благодарности на Евил-Смит, че си направи труда: Резултатите по точковата система 10, 6, 4, 3, 2, 1. ФМ ЛХ 0 10 0 2 10 0 6 4 10 6 4 10 2 0 10 0 0 10 4 10 0 2 10 6 10 4 1 0 0 4 0 0 6 10 10 2 Общо: 83 80 Дето се вика.....победи не му трябват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.