host Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Стига с тия обяснения, чичо-то въобще не е толкова възрастен ама няма значение.Прекалихме с това в тая тема.А ми минава през ума дано падне акциза за внос на автомобили. И да им се чудиш как карат така, камери си слагат и още какви ли не неща и си шпорят нашите по улиците ама като не е забранено...а е толкова опасно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Стига с тия обяснения, чичо-то въобще не е толкова възрастен ама няма значение.Прекалихме с това в тая тема.А ми минава през ума дано падне акциза за внос на автомобили. Вече е на далавера да вкарват от Англия, напълни се с коли с десен волан, 90% от тях даже още стоят с английските регистрации. Само пред нас има 3-4 такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Вече е на далавера да вкарват от Англия, напълни се с коли с десен волан, 90% от тях даже още стоят с английските регистрации. Само пред нас има 3-4 такива. Това пък е ебаси мизерията десния волан, особено пък ако не е и автоматик направо как ги карат не мога да си обясня. Акциза обаче ако падне аз ще съм измежду първите на опашката да си докарам от щатите едно infiniti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 @djado, "десния" ли имаше предвид? Или? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 @djado, "десния" ли имаше предвид? Или? Аха... верно десния имах предвид а написах друго... а снимката е баси ташака Интересно чистачките как ще ги пуска обаче Айде мигачите са му по-близо Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Това пък е ебаси мизерията десния волан, особено пък ако не е и автоматик направо как ги карат не мога да си обясня. Карал ли си кола с десен волан? Аз наскоро имах възможност и да ти кажа не беше толкова зле колкото си мислех. Отне ми известно време да свикна, но после нямаше проблеми. Много е интересно че според статистиката в страни като Англия с ляво движение стават по - малко катастрофи. Обяснява се с това че на повечето хора дясното им око е по силно развито от лявото и когато изпреварваш гледаш в дясното огледало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Не ми се спи, скучно ми е нещо Не си намирам и нишо за гледане, направо незнам. Имам чувство че съм в дупка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Нищо има хора на които ни е по-гадно, не се шашкай.Сваляй си всичко на Джеръми Кларксън и да не се плашиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Не ми се спи, скучно ми е нещо Не си намирам и нишо за гледане, направо незнам. Имам чувство че съм в дупка. Ъъъ аз имам едни неща за пренасяне от гаража до мазето, ако искаш да заработиш някой лев точно в този момент - тъй и тъй ти е скучно и нямаш друга работа - обади ми се Хем ще се раздвижиш, хем ще се поумориш и ще ти се доспи, хем ще припечелиш, а пък не е нищо тежко - просто искам да си почистя гаража пък не ми остава време... или ме мързи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Хората са много несериозни...Спирам да обещавам каквото и да било...Аз съм мъж и държа на МЪЖКАТА СИ ДУМА, но около мен са само ПУТКИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Дали ще ни осведомиш и за какво обещание толкова става дума че да го приемеш толкова навътре? Само не ми казвай че си се вкиснал щото някой приятел не му се е излизало да се разхождате и люпите семки в градината а е бил обещал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Дали ще ни осведомиш и за какво обещание толкова става дума че да го приемеш толкова навътре? щото някой приятел не му се е излизало да се разхождате и люпите семки в градината а е бил обещал Прекалено сериозно. А това за семките са глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 А това за семките са глупости. А глупости, глупости но имах един приятел в училище редовно ми се сърдеше за подобен род неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 А глупости, глупости но имах един приятел в училище редовно ми се сърдеше за подобен род неща... Аз се сърдя за....да речем... прерязано въже.Това са дребни проблеми... Песен за приятеля Если друг оказался вдруг И не друг, и не враг, а - так, Если сразу не разберешь, Плох он или хорош,- Парня в горы тяни - рискни! Не бросай одного его, Пусть он в связке в одной с тобой - Там поймешь, кто такой. Если парень в горах - не ах, Если сразу раскис и - вниз, Шаг ступил на ледник и - сник, Оступился - и в крик,- Значит, рядом с тобой - чужой, Ты его не брани - гони: Вверх таких не берут, и тут Про таких не поют. Если ж он не скулил, не ныл, Пусть он хмур был и зол, но - шел, А когда ты упал со скал, Он стонал, но - держал, Если шел за тобой, как в бой, На вершине стоял хмельной,- Значит, как на себя самого, Положись на него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Досега бях на работа, направихме три часа студио за изборите на живо и после още три часа новини... Беше толкова страшно, хаотично и паническо, че не успях да чуя една думичка от общо тринадесетте госта и тримата кореспондента, от които единият - по Скайп видео връзка, но пък за сметка на това - нямаше гафове, май Искам да спинкам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Rejoice, rejoice, the Lord is come! Обама ги взе, мама му! gg USA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Rejoice, rejoice, the Lord is come! Обама ги взе, мама му! gg USA! А не уее изкРЪти ги яко! (flag:us) Аз се радвам щото чичо ми е американец Сигурен съм че ще е много по-стойностен от Буш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Много рожденни дни, мама му стара... Снощи пак се омагарихме...Ама много...Добре че лопатата за сняг е от карбон и не се троши лесно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Събудиха ме с обаждане , какво трябва да правя , много е хубаво , направо се побърках до като се раздвижа ... усещам , че кучето пак ми е теглило муцка (лепне ми лицето) и дори да е така си пия кафето с удовоствие . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Въпрос с повишена трудност: Как най-лесно може да се разминеш с идващ насреща микробус? Отговор: Обаждаш се на паяците да дойдат да вдигнат СЕЛЯНИТЕ, които са спряли неправилно и задръстват улицата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 И както си ги чакаш , ще ти мине денят . Вече съм свободен , пък и хапчетата имат някакъв ефект , кашлицата започна да ми се кърти , това е хубаво . Обаче не мога да спя свястно , когато и да е ... постоянно трябва да се пият някакви хапчета и телефона ме буди (или аз се будя по магия с биологичния ми часовник на време) постоянно . п.п. Поне няма странични ефекти от толкова хапчета , дано да не се проявят някакви за да не ми се налага пак пари да давам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 не е верно, че ще ти мине денят като им се обадиш да вдигат някой знаеш ли как бързат да не го изпуснат припкат припкат Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 ...ето какво било да имаш наистина натоварен ден .От 7 до 3 на даскало,после учене от 3 до 5,малко дрямка,сега тренировка от 7 до 10 и после паак учене...днес нямам време дори на скайпа да седна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 bTV трябва да бъдат забранени със закон. Как може над 20 минути (до момента) от новините да са отделени за президентските избори в САЩ. Имам чувство, че не отделят толкова внимание когато имаме избори в България. Резил! Edit: 29 минути им отне да ни информират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.