mIRCata Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Ти не си ФЕН! Виж Курунир - станал по-рано да играе 30 минути преди работа. А ти? Губиш време да четеш и пишеш по форуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Каква работа, Сир Мирка? Аз съм вече съкратен, в действие от ДНЕС Познай какво става у нас. Взимам си една седмица отпуска, после пак започваме въртележката, само че на частно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Curu, не ми се крий момченце!!! Ще ти счупя някой кътник... върти ми се из главата, че е редно да си погледнеш скайпчето! Също така ми се върти из главата, че някой трябва да ми подари 5000 лв. .... не за друго ми от добро сърце! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Каква работа, Сир Мирка? Аз съм вече съкратен, в действие от ДНЕС Познай какво става у нас. Взимам си една седмица отпуска, после пак започваме въртележката, само че на частно. Гледал ли си епизода на South Park с WoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 http://www.imeem.com/people/UTWlLFS/music/...atal_nightmare/ ...още е събота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Секс - done, done. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 върти ми се из главата, че е редно да си погледнеш скайпчето! значи не само на мене не ми отговаря. Curunir: Busted! Секс - done, done. онанизъм, онанизъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Новата песен на Crazy Loop се оказа почти толкова добра колкото и първата. Да си призная не го очаквах. Усещам че е време за ново дискче за колата... За който се интересува: Crazy Loop - Crazy Loop - първата му песен Crazy Loop - Johanna (Shut Up) - втората му песен Доста са особени песните и е много вероятно да не се харесат на никой с първото им пускане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Коне, коне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Минава ми през главата, че ако GM и Chrysler наистина се слеят (и 30000 души си заминат) трябва да си ударя шапката в земята Това ще да бъде едно поредно доказателство, че всичко е възможно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Каква работа, Сир Мирка? Аз съм вече съкратен, в действие от ДНЕС Познай какво става у нас. Взимам си една седмица отпуска, после пак започваме въртележката, само че на частно. Ако не ме лъже паметта и историята на темата - беше писал, че май предишния четвъртък или петък беше станал по-рано за да играеш. Знам, че сега си айляк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Майка ви кирлива, Евроком! Обявили сте нова скорост от 1-ва дата тоя месец, не стига, че за да ми я пуснете трябва да се довкела при вас на място, на това отгоре като дойда ПАЧАВРАТА на касата ми заявява, че щяло да се активира от 1-ви следващия месец. НА КАКВА ЛОГИКА МА, ТОРБА СЪДРАНА! Леле, щях да посегна през гишето и да я хвана за гушата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Tакава агресия от страна на Куру... Не бих повярвал и да го видя! Edit: images.google.com и малко игра с критериите по търсенето. Поне аз така процедирам с емотиконките, които липсват на форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 От къде ги изкопавате тея гифчета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Майка ви кирлива, Евроком! Обявили сте нова скорост от 1-ва дата тоя месец, не стига, че за да ми я пуснете трябва да се довкела при вас на място, на това отгоре като дойда ПАЧАВРАТА на касата ми заявява, че щяло да се активира от 1-ви следващия месец. НА КАКВА ЛОГИКА МА, ТОРБА СЪДРАНА! Леле, щях да посегна през гишето и да я хвана за гушата... Не се оплаквай , при вас като направят увеличение , при мен никаква проманя , платих си интернета и ми го спряха , като навъртях 9 лв телефонен разговор ми тръгна ... оправяли списъци с адреси (по-предишният месец пак същата работа) или ги отлагат все за следващият месец . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 http://www.vbox7.com/play:2ceb1e4e - поздравче за Луис Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Деня се развива перфекциозно на този етап Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Деня е направо супер , в джобчето ми дръкат бонбонки и други лекарства тип антибиотик , придружени от течен такъв за пръскане , както сокчета против възпаление на дихателните пътища ... хапченцата ги има във всякакви цветове . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Тъся си работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Не се оплаквай , при вас като направят увеличение , при мен никаква проманя , платих си интернета и ми го спряха , като навъртях 9 лв телефонен разговор ми тръгна ... оправяли списъци с адреси (по-предишният месец пак същата работа) или ги отлагат все за следващият месец . Абе ти ОЩЕ ли си на ЕК? Пък после защо виеш срещу луната, то и аз последните дни докато бях на ЕК го правех... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Деня е направо супер , в джобчето ми дръкат бонбонки и други лекарства тип антибиотик , придружени от течен такъв за пръскане , както сокчета против възпаление на дихателните пътища ... хапченцата ги има във всякакви цветове . Моя се згомняса...няма с кой да излизам Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Абе ти ОЩЕ ли си на ЕК? Пък после защо виеш срещу луната, то и аз последните дни докато бях на ЕК го правех... ЕК са си много добре аз съм на ЕК още откогато се сваляше с 4 кб/сек, незнам, може би 5-6 години... през цялото това време интернета ми е прекъсвал точно 2 пъти, единия път за 1 час, другия за половин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Връзкар ! Аз , бях на ек , махнах се от него , смених два доставчика и пак на него на края . Абе не е за плакане , обаче за тези пари може и повече . п.п. Наближава време за хапченца , яхуууу . Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 а, връзкар... по-скоро късметлия. брачеда живее на 500 метра от нас и през ден му спира еврокома. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Направил си нещо , за това става така ... дано да нямаш проблеми ти пожелавам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.