Grimjaur Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 EIDT: "така или иначе" огражда ли се със запетаи? На кой му пука? Да си запомнил, като сте го учили в 5 клас.Аз се спирам.Тотално.Ай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Няма да се заяждам, о Атанасе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ВЕЧЕ СЪМ ОТЧАЯН!!!След проведения разговор с една моя приятелка наистина съм отчаян...и едновременно ядосан .Днешните "момиченца" КАК МОЖЕ ДА ХАРЕСВАТ ТАКИВА МЪЖЕ??Значи вече не е на мода да си интелигентен,да се обличаш с хубави маркови дрехи,да можеш на сякфи теми да лафиш,да пускаш айляшки лафчета и в същото време да си премерено здържан в поведението си към момиче,което харесваш!НЕЕЕЕЕ сега вървежни са тъпите кавали които носят ментаци на Фред Пери,единственото за което си говорят е как са се били/напили миналата вечер и те не отделят време да свалят мацката-те направо си я награбват и си почват да вършат работата .Аз вече почвам да се замислям дали да не обърна страницата-да стана един малоумен 190 сантиметров гибон,да си обръсна главата гола и да си накупя 2-3 шапчици Фред Пери и Бърбери и вече сяка мацка,която ми хареса...ЛЕСНО Е-отиваш и я награбваш без да я познаваш дори. П.П.ДА ПОДЧЕРТАЯ-аз не се оплаквам поради липса на внимание от жените.Напротив .Обаче е супер трудно да намериш някое нормално мислещо момиче в днешно време баси Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Още един прозрял истината . При мен е лесно , само да не ги карам у нас . Всичко е във върколаци ... някои хора се плашат . п.п. То остава и да го приемат спокойно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 The way of Life is filled with black squares, but it is worth it to go through them for the white ones... Днес определено беше един БЛЕСТЯЩ бял квадрат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 При мен пък е катранено черен и пак не ми прави кой знае кво впечатление.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Бог да благослови създателите на транслитерационни програми - два часа писане на шльокавица по Нокията не отиде на вятъра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 МАССССТИКА МАСТИКА! [Edit] здържан в поведението си към момиче,което харесваш!НЕЕЕЕЕ сега вървежни са тъпите кавали които носят ментаци на Фред Пери С-то на сдържан ти се озвучава от Д-то. Освен това е по-добре да си вървежен кавал с Фред Пери, отколкото да си като Дейвид Пери. Любопитните ще разберат кой е. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Аре бе, нали това беше само форум? Друга песен пя, като ти изтъкваха твоите грешки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Защо всички мразят аватара ми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Защо всички мразят аватара ми? Щото мирише повече от лявата ми подмишница... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Щото мирише повече от лявата ми подмишница... Това някой вървежен, затапващ, колоездачески лаф ще да е Психар, аватар ти ми напомня на обложката на Видове. Отврат! Някоя сутрин като преглеждам форума ще взема да си върна закуската Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Закуската , след като обядваш и обадя чак ... разбирам психария , обаче това е "отвратия" , още не мога да го асимилирам , а и неща да го правя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Лявото ми рамо е обездвижено, като заедно с ръката и немалка част от торса ми са увити с бинт. Споменавал съм го няколко пъти. Мислех, че е близко до акъла, дори и за човек с 5apm, че щом са увити с бинт - едва ли съм си мил точно тези части от тялото. Обездвижен съм от 16-ти Октомври. Сега зъбчатките успяха ли да захапят, или трябва да ти обясня, че като не съм си мил подмишницата и гърдите последните 17 дни и са се поразмирисали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Сори, забравих, че вие велосипедистите не ползвате дезодоранти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ААААААААААААААААААААААААААААА.... NOOOOOOOOOOO.... I'm blind... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Иване, ако щеш и 2560х1920 го изпраскай - пак ще е грозно... Ред: Ха, умен FF! Блокнах му аватара Още една доза грозотия по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 тоа прилича на една бивша съученичка..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 qkooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 тоа прилича на една бивша съученичка..... Васко ти къде си учил бре в зоната на здрача ли Ванка, от тази снимка настръхнах направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Мен пък ме заинтригува... това от кой филм е??? Сериозно искам да го гледам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Не е толкова страшно , колкото гадно или някакво подобно чувство . Сега си свалям стари сериали , да си припомня хубавите дни . Много мразя като предоставям на познат "компютъра" да влиза по какви ли не сайтове , после се да се чудя какво става . п.п. Просто уникални ситуации , не е за разказване пред който и да е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Стига бе, аватара му не е "красив", но не е и някаква отврат. Прилича ми на човечетата от клиповете на Tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Вижте го само колко влюбено гледа в закуската си! Или това му е носът? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.