Grimjaur Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Нещо се изплясквам...Трябва ми активна дейност...Ше зема да пусна рапел през терасата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=QsTLUvp4-rs Bulgarian genius Чак пък гений Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=QsTLUvp4-rs Bulgarian genius Bulgarian genius от доста време не играе футбол, а да сравняваш Бербатов с него е просто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Не стига само , че ми дигат нервите (тези от евроком) , ами сега дойде време да им плащам , те ми дигат нервите и аз им плащам за това явно ... понякога е направо смешно с тяхните повреди да им обесняваш какво точно ти има на връзката за да го оправят , което им итнема няколко дни в последтвие . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Айй ей така най-мразя, някой пише пише в някоя тема, ти чакаш чакаш, аха да прочетеш някакъв интересен пост, човека пиша та пише, 5 минути, ще му се изхаби калемчето. И накрая се откаже и се махне от темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Така, форума ни вече има четвърти маниак. 1ви е Куру с игрите 2ри съм аз с колелетата 3ти е сАтанас с вренето по дупки и катеренето по чукари ... 4ти е Сашо. Ако Бербатов пръдне - Сашо вече го е документирал с клипче в минимум две теми. В още три е възпял страхотната мелодия и екзотичните аромати, съпътстващи изпускането на газовете... Изработването на гола беше красиво, наистина, но мисля, че спортните журналисти използват малко неправилно думата гений... Разбирам да нарекат такъв Планк, Айнщайн, Хофман (, Микеланджело, Галилей, ван Гог, да Внчи, но... футболист... въобще, споетист?! WTF!? Да обявя освен и аз Сам Хил за гений, щото кара едикакси... Бичи лайна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Къде ме сложи пък и ти бе, аз съм ЦЕНИТЕЛ, connoisseur, критик, анализатор, не съм някакъв промит циклител! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Аз също не съм маниак - това е начин на живот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Bulgarian genius от доста време не играе футбол, а да сравняваш Бербатов с него е просто... Все си мисля ,че Сър Алекс разбира поне малко повече тази игра от нас, простосмъртните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Т'ва ваш'то малко като разликата между хомосексуалиста, гейа и педераста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Платих им го , даже и приятен ден им пожелах , обаче се чувствам гадно , защото от тук не могат да направят нищо ако имам проблем ... иначе деня е хубав . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Така, форума ни вече има четвърти маниак.1ви е Куру с игрите 2ри съм аз с колелетата 3ти е сАтанас с вренето по дупки и катеренето по чукари ... 4ти е Сашо. Ако Бербатов пръдне - Сашо вече го е документирал с клипче в минимум две теми. В още три е възпял страхотната мелодия и екзотичните аромати, съпътстващи изпускането на газовете... Изработването на гола беше красиво, наистина, но мисля, че спортните журналисти използват малко неправилно думата гений... Разбирам да нарекат такъв Планк, Айнщайн, Хофман (, Микеланджело, Галилей, ван Гог, да Внчи, но... футболист... въобще, споетист?! WTF!? Да обявя освен и аз Сам Хил за гений, щото кара едикакси... Бичи лайна... Аз съм по моторите...може да ме пишеш пети Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Излезе най-после!!! ХОП! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Той не само излезе, а и днес по време на обедната почивка вече ми се е бил свалил на харда вкъщи! Само час и половина още и ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Той не само излезе, а и днес по време на обедната почивка вече ми се е бил свалил на харда вкъщи! Само час и половина още и ... Кво ша чини форума, като цъкаш Falout ти зимъска? Толкоз го чакате, хвалите - ще взема да си го сваля да пробвам и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Мен не ми харесва.Графиката е приятна ама ролевия елемент нещо...тц, не е моята чаша кафе...някак реализацията ми е странна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Аз съм по моторите...може да ме пишеш пети Не си достигнал необходимия процент. Тоест 80% от постовете ти не са на тема мотори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Не си достигнал необходимия процент. Тоест 80% от постовете ти не са на тема мотори. Ееее всяка жаба да си знае гьола...има си моторджийски форум за тая работа ... нали сме тука да разпускаме(и основно да убиваме свободното време на компа ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 тая вечер ще се слуша juno reactor...от къщи...странно имам само един техен албум, а все си мислех, че бяха 2. нищо. малко реклама http://br.psyplanet.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 По примера на Рапотора ще кажа: Излезе най-после!!! ХОП Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 С тая шишарка ми разбърка манджата в главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Съжалявам че изтеглих Burn after reading! Изгледах го до половината и ме изнерви феноменално.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 I WET MY PANTS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 OUTLAWS! - време е да си я припомня Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 така се учи за изпит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.