Antares Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Виденчо, к'вото съм имал да кажа - казал съм го. И превързаната ми ръка не я мисли - има си лекари за тая цел. Много се вживяваш в новата си роля. И моля те - недей да ми даваш тон в живота, какво да правя и как да го правя. Поне докато не нарушавам свещените ви правила! В интерес на истината репликата на която ти скочи така остро беше просто шега. Без злоба в нея. Това, че се засегна от нея е личен твой избор... Блиц, точно за Ленинград иде реч :Р От снощи само това слушам вот такая хуйня, вот такая хуйня .... мамба, мамба.. хуямба... .... я старъi металист ... меджий пипъл, вуду пипъл ИДИОТИ! ИДИОТЪI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 ИДИОТЪI !!! Не...Ленинград. Аз съм със синята каска, над мен е Морския. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 бах мааму, вече по тъмно ще се прибира от работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Ти се радвай, че не отиваш по тъмно Че скоро и в 5,3- ще е тъмно, ама кат станеш и тръгнеш в 6 за работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Opel Corsa 1.4i Допълнителна информация: 20 цола лети джанти, http://img222.imageshack.us/my.php?image=1...44395921gh2.jpg http://img223.imageshack.us/my.php?image=1...94439592mo5.jpg Едит: Това не е моя оферта!!! Просто автомобила ме разсмя Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 За малко и разделя да уцелиш. трябваше тука да го сложиш https://www.bulforum.com/index.php?act=SF&s=&f=12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Едит: Това не е моя оферта!!!Просто автомобила ме разсмя Хахахаахахах, как да не те разсмее тая кола, хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Че истинска ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Че истинска ли е ? Мани другото ми е на кръгло 120,000 км Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Opel Corsa 1.4i Допълнителна информация: 20 цола лети джанти, http://img222.imageshack.us/my.php?image=1...44395921gh2.jpg http://img223.imageshack.us/my.php?image=1...94439592mo5.jpg Едит: Това не е моя оферта!!! Просто автомобила ме разсмя Тя селянията не ходи по гората ! Освен това колата върви в комплект с хендмейд (от талашит или кнауф) бас каса, касетка на Екстра Нина и прецизно избушено гърне на ауспуха....... мечтата на всеки селски рацер ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Може за майтап да са сложени джантите, но определено се е получило доста оригинално. Бтв корсата e с 4 дупки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Тооолкова кооосми, тооолкоова нафта, има в музеееяя на космооонаавтааа... А по повод за Ленинград, Пешоооооооооооооооооооо!!!!!Шнур е култов идиот, но само в Ленинград.Иначе човека си е доста интелигентен, културен и ...абе Шнуров Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Може за майтап да са сложени джантите, но определено се е получило доста оригинално. Бтв корсата e с 4 дупки... Е те хората за това правят фланци. Аз навремето на мотора си му бях качил за задно колело джанта от мерцедес..... и пак с този номер. Сповечко фантазия и бири к'во ли не се прави....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Че истинска ли е ? истинка е - дядо мраз е намерил сам http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu...&f1=details Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Утре заминавам за първи път в командировка - Варна и Стара Загора. Чак ми е странно защо ми е толкова притеснено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Е те хората за това правят фланци. Аз навремето на мотора си му бях качил за задно колело джанта от мерцедес..... и пак с този номер. Сповечко фантазия и бири к'во ли не се прави....? Не знам, но все повече си мисля, че са сложени за майтап. Така като ги гледам са опрели в предния калник/вежда, а даже да има някакво минимално разстояние при завъртане на волана 100% ще опрат. Другият довод е цената обявена за колата - като се замислиш само джантите с гумите струват много повече от обявените 1100лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaazzz Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Чудя се , кога форумът ще се присъедини към зимното часово време Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Съжалявам за мулти топик-спама, но това е уникално и просто не мога да не го линкна и тука. Айде да видим кой колко е видял, запомнил и играл Видяхме я де, стига си спамил Иначе евала на този, която я е направил, много смях и носталигия ме обзема, като я гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 истинка е - дядо мраз е намерил сам http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu...&f1=details Не бях аз но ако бях нямаше да пропусна да споделя откритието си Утре заминавам за първи път в командировка - Варна и Стара Загора. Чак ми е странно защо ми е толкова притеснено Имаш старо гадже с което сте се разделили не чак дотам приятелски или изобщо не сте се разделяли но единия като си е тръгвал е прибрал касичката прасенце и е изчезнал яко дим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Няма начин. На всеки рано или късно му отнемат касичката-прасенце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 истинка е - дядо мраз е намерил сам http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu...&f1=details Феноменална е! Нека я дадат на търг ще настане СМУТ! Ахаха много изпилена Корса не мога! бтв бая захладня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Чудя се , кога форумът ще се присъедини към зимното часово време Минава ми, че оная отметка долу не си я сложил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaazzz Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Минава ми, че оная отметка долу не си я сложил. Всъщност отметката си я имаше , но след като я махнах и пак я сложих нещата се оправиха .Благодаря ,че ме насочи къде е проблема . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Добро утро, мазни бърсалки за чинии с полепнали парченца доматен сос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 пускам я тука песента, за да не ме нападнат феновете...no offence(much ) Над смълчаните ливади тичат куци сини крави Трактор Беларус" ги гони мамка им разгони... Припев: Друс-друс-друс-друс с трактор Беларус Вчера сините говеда ми бленуваха победа Ще им вкарат четри гола а пък то - теле под вола... Припев: Друс-друс-друс-друс с трактор Беларус Днес шопара мустакати колата си за скрап изпрати нова той избра със вкус - чуден трактор Беларус Припев: Друс-друс-друс-друс с трактор Беларус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.