BlackGuardian Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Roses are gray, violets are gray, I'm dead and color blind. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Как може да сте здухани в това хубаво време не мога да разбера Louis Armstrong-What a wonderful world поздравче за всички в хубаво настроение и дано другите да си го оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Определено трябва да се постаря да не се ядосвам толкова лесно...напоследък съм станал много нервен Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Всичко е просто скука , защото ми е омръзнало , дори постовете ми са скучни поради тази причина , в този форум се пише само по няколко теми ... няма ит новини или подобни неща . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Няма скука има 12часов маратон на д-р Хаус по AXN!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Кой сериал да гледам , обаче не мога да си намеря нещо свястно , с история и подобни неща ... не само отделни не свързани епизоди . Искам нещо фантастично , не че Хаус не е , търся нещо то сорта супернатурал , на Български ми звучи като натурален сок или нещо от сорта . Докато чакам Герои да гледам нещо подобно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Колко много неблагодарни хора има... иначе Ill Nino - This is war Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 fuck off! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Ако някой иска война , да си записва ут2004 и ще си я получи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Аз, ти, 22:00 довечера, DM-ROUGHINERY :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Куре, може да ме намразиш, но не мога да се стърпя: Аз, жена ти, 22:00 довечера, DM-MYPLACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Кой иска да играе с мене дота Ма съм голям нууб , да знаете Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Днес беше много не мнооогооо не мнооооогооооо дълъг ден добре , че приключи днес . Дежурства в неделя не ми влияят добре . Поне снощи се наспах като къпано бебе . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Бях на 3Д кино във Фламинго...много е яко .Перфектен завършек на моя невероятно хубав weekend .Сега ще гледам "Селото" по НОВА и ще си лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Бях на 3Д кино във Фламинго...много е яко .Перфектен завършек на моя невероятно хубав weekend .Сега ще гледам "Селото" по НОВА и ще си лягам Кви пари ти взеха? И филма дето ви пускаха да не е ония с акулите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Психи: Аз, ти, едно бурканче вазелин, 22:00, DM-PARKINGLOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Кви пари ти взеха? И филма дето ви пускаха да не е ония с акулите? Филма си е игрален филм,с доста висок бюджет .Пътуване до Центъра на земята - http://kino.dir.bg/film.php?id=7184 .12 лева билет за възрастен и 9 за под 16 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Няма скука има 12часов маратон на д-р Хаус по AXN!!!!!!!!! Леле разцепихме се с Хаус тия 2 дни... някои серии за 3-4-ти път ги гледам... хаусоманията е пълна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Леле разцепихме се с Хаус тия 2 дни... някои серии за 3-4-ти път ги гледам... хаусоманията е пълна. Към 20 часа Хаус за 2 дена, ми се събират и въпреки че съм гледал всички епизоди излезли до сега, пак беше интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Меня зовут шнур, меня зовут шнур... Атанасе, сеш'са предполагам :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Меня зовут шнур, меня зовут шнур... Атанасе, сеш'са предполагам :] Сергей Шнуров? И култовите Ленинград? :О Ит кеннот би, имало ценители на 'арна музика тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 А може би просто съм честен Ох милият ми той честен... Честно да ти кажа Правилата са тук , за да се спазват от всички... Честно да ти кажа си за банан по всички Форумни параграфи (този Форум далеч не е само buy/sell), но засега ти е спестен. Туй не се извършва персонално - да не вземеш на мъченик да се правиш - важи за ВСИЧКИ Даниеле, човека е "Bulforum POLICE"!!!! ИМАШ ПРАВО ДА МЪЛЧИШ!!!! Пешко нещо имаш да ми казваш ли чеде мило? Ако е така - стреляй - ако не, не си ври превързаната ръчица дето не требе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Съжалявам за мулти топик-спама, но това е уникално и просто не мога да не го линкна и тука. Айде да видим кой колко е видял, запомнил и играл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Нема акъл - не боли глава....КАто пратяр снимките ше пусна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.