Curunir Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Да, за второто става дума, как някакви спомени от най-ранни месеци от живота определят едва ли не ВСИЧКО у възрастния човек. Томахокс - не мисля, че съм на много по-добър хал, няколко страници по-рано пишеше, че някой мъже ставали хомосексуалисти поради прекалено доминиращата фигура на баща си в ранното дествто, щото РАЗИЙШ ЛИ, като малки деца те искали да притежават всячески майката и да получават удовлетворение от нея, по логиката на Едиповия комплекс, но изпитвали ужасяващ страх от фигурата на бащата, който можел да ги кастрира и да ги убие (не си ги измислям, така пише), и затова, като ранните им желания към жени били остро фрустрирани от тоя страх, те се преориентирали сексуално към мъже [Edit] Заключение - не бъдете прекалено строги със синовете си, ако някой ден станат обратни, вината ще е у вас! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Куре.. колко ти плащат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Абе не знам, ама аз си го представих и ми стана мъчно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Карайте внимателно, че глейте к'во става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Днеска си е супер як ден мога да ви кажа. ПЕтък е , не беше много студено и така нататък Стига на всичко Светът е малък и случайността е голямо нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Да, за второто става дума, как някакви спомени от най-ранни месеци от живота определят едва ли не ВСИЧКО у възрастния човек. Томахокс - не мисля, че съм на много по-добър хал, няколко страници по-рано пишеше, че някой мъже ставали хомосексуалисти поради прекалено доминиращата фигура на баща си в ранното дествто, щото РАЗИЙШ ЛИ, като малки деца те искали да притежават всячески майката и да получават удовлетворение от нея, по логиката на Едиповия комплекс, но изпитвали ужасяващ страх от фигурата на бащата, който можел да ги кастрира и да ги убие (не си ги измислям, така пише), и затова, като ранните им желания към жени били остро фрустрирани от тоя страх, те се преориентирали сексуално към мъже [Edit] Заключение - не бъдете прекалено строги със синовете си, ако някой ден станат обратни, вината ще е у вас! [/Edit] А ако майката е строга към момченцата какво излиза - искат майка си, ама тя е строга и властна, та като пораснат си търсят няка садо мазо история? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Колкото плащаха - толкоз, напускам след края на другата седмица, само да довърша поръчаните статии от тоя учебник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Стоя си на терасата и слушам Autechre, наблюдавам задаващият се здрач и огромното ято птици които са се отправили на югоизток явно подплашени от задаващият се студен фронт предвещаващ зимата и "смъртта" на нашия бог - Слънчицето Но нека бъдем оптимисти защото след "възкресението" му то ще предвещае пролетта когато всички птички и пчелички пък и ние заедно с тях ще се събудят за нов живот ... почитайки величието на Слънцето и топлината което то ни дава В този ред на мисли се сетих за Смърт (loveable character) от Hogfather и думите му: "Не мога да проумея как при толкова чудеса по света, хората са успяли да измислят скуката" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 afx? FFS, не отново... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Карайте внимателно, че глейте к'во става... Пак леко си се отървал.С колко се удари? П.П.Много си секси с тая кърпа на главата П.П.ИЗЛИЗАМ ДА СЕ РАЗЦЕПВАААААМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Колкото плащаха - толкоз, напускам след края на другата седмица, само да довърша поръчаните статии от тоя учебник. Радвам се за теб ! Превеждането на подобен род боклуци не води до нищо добро....... Ако тези щуротий са необходими на някой за да се почуства знаещ и ентелегентен, то тогава аз ще се радвам да си остана тъп и неук ! Лющи повече пукница докато ги превеждаш тези лайна и гледай да не ти остава много от преведеното в главата ! Че то ти и така си леееко объркан........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Защо светлината в тунела се оказа товарен влак? Защо? Защо? Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 gado, отде тоя късмет... Преведох около 450 страници подобни неща, в резултат на което сега мога да ти разкажа в подробности колко, според авторите, трябва да си гушкаш детето като бебе, как се лекуват хора с гранична структура на личността, защо нарцистичните личности искат да унищожат терапевта си, как можеш да получиш язва, ако жена ти те засегне на мъжко достойнство, както и за всичко от предните постове... Имам способността да запомням всичко, което прочета в сносни детайли, за добро или лошо. Колкото за поръчителя - ще защитава докторантура с психоанализа мисля, за това са нужни материалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 neznam za6to maa foruma ne6to zatape , ako i kurunir spre da postva nqkvi tapotii na angliiski i da se jalva kvi gadni tekstove ima da prevejda i krai ..... otide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Защо светлината в тунела се оказа товарен влак? Защо? Защо? Защо? Кво става бе Ванка? Кво те мъчи? Иначе ми минава през главата колко зациклила ми е петък вечер и нищо не ми се прави.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 ш тва старкрафта е мега бъгава и ПРОСТА игра. Как след 10 патча не го оправиха не знам. 6та поредна ме пуска теран на рандом. Де*ба лекетата са близард. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Загубата е нещо толкова относително и преходно. Какво се случва... Малкото дете си загубва близалката/играчката и започва да се тръшка, плаче, врещи на ляво, на дясно. Идва майка му/баща му/баба му и го успокояват с мохабета "ще ти купим нова". Какво се случва... Момчето е вече на 16-17 и влюбва... Училищната му любов. Тя естествено е най - нахаканата мадама от даскало. Или най - различната от всички. Или единствената, която се държи мило с него. Или просто й е видял гащичките. Но по всички закони - тя не го иска. Идва майка му/баба му/баща му и го успокояват с думите "спокс, тя не е единствената, последната" или подобна ... Истина? Често се случва подобни думи да са повод за 1вото напиване. Какво се случва... Момчето вече е намерило "любовта" и хоп... Всичко свършва. Странно... Думите са същите - ще ти купя нова/ще си намериш друга. Същото важи и за 1вата кола. Същото важи... За толкова много неща. Може би липсата на приоритети, липсата на надежда, липсата на борбеност... И като цяло обезличаването спасява толкова много хора. Обезличаването помага за преживяване на лични и семейни драми. Помага за превъзмогването на липсата на професия/згодна женица/пари или каквото там... Липсата на мечти, блян, фантазия помагат на посредствения човек да върши всичко. А какво се случва, когато се разбиват мечтите? Какво се случва, когато някой дойде и ти отнеме всичко, за което си се борел? Какво се случва, когато не контролираш собствените си фантазии и мечти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Копелета мръсни, изпили са ми бирата, изяли са ми вечерята...Че и имат наглостта да кажат, че ги мързяло да купят нова бира..Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!Отивам да пия, майната ви, отивам да се напия на моста на Цариоградско, закачен за парапета с налудничава усмивка на уста Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Какво ми има на външния вид?? Нищо. Там е проблема! Ако изглеждаш така сякаш смяташ да заръфаш за гърлото следващия който гъкне никой нищо нямаше да ти каже но като си добричък и ти се качват на главата - това е закон! ..........А какво се случва, когато се разбиват мечтите? Какво се случва, когато някой дойде и ти отнеме всичко, за което си се борел? Какво се случва, когато не контролираш собствените си фантазии и мечти? ВОДКА! Ей това се случва! Бате Арни го каза преди толкова години и продължава да е толкова вярно! Номера е да станеш непукист. Не че на мен ми се удава много (ъъъ май хич даже не ми се удава), но колкото по-малко ти пука за всичко толкова по-добре се чувстваш - ей тва е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 ш тва старкрафта е мега бъгава и ПРОСТА игра. Как след 10 патча не го оправиха не знам. 6та поредна ме пуска теран на рандом. Де*ба лекетата са близард. Не богохулствай!! На крив космически навигатор - червеното отместване му пречи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 ш тва старкрафта е мега бъгава и ПРОСТА игра. Как след 10 патча не го оправиха не знам. 6та поредна ме пуска теран на рандом. Де*ба лекетата са близард. Такъв ти бил късмета. Нека те запитам аз нещо: 4 човека смятат да играят карти. Взимат 2 черни и 2 червени. Теглеят кой с кой ще се падне. Кажи ми какъв е шанса без някой да "чийтва" да се паднат едни и същи двойки хора над 10 пъти подред... а точно 54 пъти ако се паднат подред каква според теб е вероятността за това, като въпросните 2ма всъщност теглят последни защото другите 2ма имат леко напреки точно тези 2мата да са партньори! А кажи сега де - 54 пъти са това не един не два не пет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Някой иска ли да го понауча ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Някой иска ли да го понауча ? Иска иска но трябва да почакаш до утре следобед щото ся въпросния чиляк бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Epizod - Pesen za azis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Epizod - Pesen za azis Късно откриваш топлата вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.