mIRCata Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Като временно решение може да те увържем с вериги, тиксо, нещо от сорта. Докато ти намерим хубава ризка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Еех, заразглеждах едни стари теми на един чужд форум, на който съм регистриран преди доста време и ми стана едно мило... Бяха ми пуснали тема за ЧРД и в нея имаше фотошопната снимка на Азис в черни кожени дрехи, който излиза от огромна розова торта и отгоре пише "Make a wish and blow!" , както и: My favourite Battlin' Bulgars, IN PANTS-WETTINGLY EXCITING REVERSE COUNTDOWN ORDER STRUCTURE: 3: Prince Alexander Joseph of Battenburg - ENJOYED CAKE. 2: Hristo Stoitchkov - ANGRY FOOTBALL GENIUS. 1: Curunir - TOP IRC PERSONALITY. Хубави годинки бяха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Гадове... че и се подиграват... Пиша с дясната ръка... Усмирителна риза наричам системата от бинтове и лейкопласт, с която е обездвижено лявото ми рамо, която ме лишава вече цяла седмица от пълноценна баня(мисля да се прекръстя на Кирчо), която ограничава дишането ми и като за капак - с течение на времето и "разфандъчването" си - някак си успява да стане по-стегната и по-убиваща... Поне съм си в Пловдив вече... До 4ти Ноември, когато свалят тая усмирителна риза ( 0,5 AC, -2 Hygiene, +3 aura, -50% Dexterity +30% aggression) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Няма нищо по-сладко от малко коте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Абе то добре няма, ама ние си чакаме снимките Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Няма нищо по-сладко от малко коте... Убедена съм, че бившият ми приятел точно това си е мислел, когато си е харесал монголоидна девойка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Гигер 100% прави секс с животни всяка вечер...тва по повод котето го казвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Защо изведнъж почнахте да пишете безсмислици бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Защо изведнъж почнахте да пишете безсмислици бе? Не ти е достатъчно мръсно подсъзнанието Не са безсмислици... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 back to rhe primitive ... 24/7 DotA playing, ако не беше универеситета и задължителните присъсвия и двете лекции които не са задължителни , но са супер интересни , и бирата вечер , нямаше да има по асоциално животно от мене едит: ... wow ... направи ми впечетление че на тая страница няма user с по малко от 3 годиша регистрациа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Не ти е достатъчно мръсно подсъзнанието Не са безсмислици... Пост на годината ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Не ти е достатъчно мръсно подсъзнанието Не са безсмислици... То е по-мръсно отколкото ми се иска в интерес на истината, просто таях надеждица, че един мъж е достатъчно мъж или поне достатъчно зрял, за да не нарича вагината "котенце", "коте" и производни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 То е по-мръсно отколкото ми се иска в интерес на истината, просто таях надеждица, че един мъж е достатъчно мъж или поне достатъчно зрял, за да не нарича вагината "котенце", "коте" и производни. Което ми напомня на епизода от "Приятели" където Моника спомена за девствеността си, при което Рейчъл: "Ако продължаваш да го наричаш "цвете" никой няма да иска да то го откъсне" В този ред на мисли, смятам че същата логика може да се приложи за всеки мъж на които сексуалния му живот се базира на изрази от рода на: "всички жени са кор*и" Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 А на мен ми напомни за един виц: "Една къртица ровила , ровила , ровила прокопала много дълги тунели и накрая като излезнала на повърхноста се оказала на нудистки и точно между краката на една жена , която се печала . Къртицата подушила и казала " Ежко ... (пудуш , подуш ) жив ли си е ? " Какъв развратен форум сме AssassiN говори за малко коте , което е намерил на улицата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Ежко ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Май ти е загорял Ежкото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 То е по-мръсно отколкото ми се иска в интерес на истината, просто таях надеждица, че един мъж е достатъчно мъж или поне достатъчно зрял, за да не нарича вагината "котенце", "коте" и производни. вагина...може би щото съм на 2 бири, ама тая дума ме изкърти ...дори в официалната кореспонденция се използват по-разчупени думи например - шунда, минджа и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Минджа? ХХААХАХАХХААХХА Само Минджа може да убие Минджа! (минджа е нинджа, която има магии!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 То е по-мръсно отколкото ми се иска в интерес на истината, просто таях надеждица, че един мъж е достатъчно мъж или поне достатъчно зрял, за да не нарича вагината "котенце", "коте" и производни. A катеричка може ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Мисля си, че България е поддържана от цял свят с една единствена цел - да ни гледат сеира. Подозирам, че сме "the laughing stock" на Балканите, на Европа, на НАТО - въобще - навсякъде ни приемат с широки обятия, само и само да могат да ни гледат и да ни се смеят колко сме зле... Придворния клоун е много важен елемент във всяко царство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Само Минджа може да убие Минджа! (минджа е нинджа, която има магии!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Минджа? The truth is out there... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Сега говорих с една позната на английски , няколко пъти ми се е случвало да говоря директно с някой и чувството е особенно ... вече му свикнах . Всеки ми казва , че гласа ми е като на някой много по-голям от мен . Щом и чужденците го отбелязват дори като говоря друг език , значи сигурно е така . п.п. Пожелавам ви лека нощ , отивам да си легна за няколко часа почивка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Добро утро ! Изхвърлих всичко лошо от мен тази сутрин дано деня да е добър и да ми стигне времето за всичко квото планувах ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Изсрал си се като магаре? Последен работен ден, утре ще лентяйствам, в понеделник ще си търся нова работа.Трябва разнообразие да има! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.