Grimjaur Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Дори някога да е съществувала чест във военното дело - тоест във времената когато не сме знаели колко вреден може да бъде национализма... сега има само преследване на бизнес интереси и изкупителни жертви породени от финансовия дефицит Цялото ти изказване е един огромен оксиморон.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Тва сигурно си го видял на някоя от моите тениски с които се разкарвам напоследък, само че оригинала е следния: Аз съм сапьор... ако ме видите да тичам - опитайте се да на изоставате!!! (I'm a bomb technician... if you see me running try to keep up) култово! Мнеее това го видях в един моторджийски форум на профила на един пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Цялото ти изказване е един огромен оксиморон.... Би ли посочил с кое точно не си съгласен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Ох, утре си правя първия татус в живота... малко ми е притеснено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Ох, утре си правя първия татус в живота... малко ми е притеснено... Е споко надали ще си правиш като на Якудза татусите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Ох, утре си правя първия татус в живота... малко ми е притеснено... На пеперудата ли се спря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 На пеперудата ли се спря? Дам... колкото и да го мисля повече едва ли ще измисля някаква гениална идея за татус. Ще се пробвам сега, ако ми хареса... давам нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Минка и Стамат 1968 с котва и русалка Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Ох, утре си правя първия татус в живота... малко ми е притеснено... az imam 123123 i vseki pat kato 4uq ma6inkata i nastrahvam pomisli dobre 6toto nali znae6 bez edin moje s edin ne moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Аре да идва събота, че да ходим на палатки и да катерим!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 серията при мен продължава. сега засега нелепиците се случват на хора около мен. не ми се мисли с какво ли ще ме изненада лично мен приключението "да живееш в българия". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 с какво ли ще ме изненада приключението "да живееш в българия". Да умреш в България? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Добро утро! Днес се очъртаа един мноооого дълъг ден. Ма мноооооо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 И моя се очертаваше дълъг...па стана къс-имах последните два часа свободни .Айляяяяяяяшко-петък почти дойде .Чудим се с компанията утре къде да се забием Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Да умреш в България? аз засега, не. но пък бих могъл да се погрижа за други хора, които явно се интересуват от този филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Кой е виновен, че си уморен? Че не намери туй, което толкова си чакал? И изгуби всичко, дето толкова си търсил? И че се издигна във небето, за да паднеш? И чия вината е, че ден след ден по пътя чужд отива си животът, и самотен станал е домът ти, и зад прозореца е пустота, и светлината е помръкнала, замлъкнали са звуците, страдание ново търсят твоите ръце, и ако болката ти се успокои, нова мъка ще те сполети. Кой е виновен, братко, кажи. Един е женен, друг е богат, един е смешен, а друг — влюбен. Един е глупак, друг ти е враг. И чия е вината, че тука и там някой някого чака и така оцелява. Но скучен денят е и празна нощта, и са забравени всички топли места, и светлината е помръкнала, замлъкнали са звуците, страдание ново търсят твоите ръце, и ако болката ти се успокои, нова мъка ще те сполети. Кой е виновен и тайната де е, че мъка и щастие няма. Без поражения няма победи. И поравно са успехите и бедите. И чия е вината, че си самотен. И животът един е — толкова дълъг, и толкова скучен, а ти чакаш ли — чакаш да умреш някой ден. Виждал съм ви всички вас. Чистачи и президенти, бандити и ченгета. Виждал съм как майки убиват синовете си, а бащи изнасилват дъщерите си. Виждал съм как синове изгонват майките от дома си, а дъщери тровят бащите си с арсеник. Виждал съм как, едва затваряйки вратата след гостите си, все още усмихващият се мъж удря по лицето бременната си жена. Виждала съм как, след като затвори вратата след пияния си мъж, изпратен да купи допълнително пиене, жена му прегръща и страстно целува най-добрия му приятел. Това е много лесно — да видиш. Трябва само да умееш да гледаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Напоследък имам чувството,че хората около мен са в някакъв заговор да ми лазят по нервите цял ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Джаур, грешна тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Не.Това наистина ми минава от два дни през главата.Просто днес изби.У всеки, колкото и добре да се владее, да се познава, да умее да разпуска, да изчиства негативизма, при някои по-рано, при някои по-късно, се срутва психиката...Е, случва се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 В такъв случай пожелавам скорошно и леко излизане обратно на повърхността! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Dead Space ... Isaac Clarke ... Necromorphs ... blood ... gore ... Няма ли най-накрая някой да я пусне на 1 торентче .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Тая усмирителна риза от ден на ден става все по-неудобна!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Тая усмирителна риза от ден на ден става все по-неудобна!! С носа ли натискаше копчетата по клавиатурата, за да напишеш този пост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Чудно ми е как е успял с Shift+1 за "!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 език+нос, крак+нос, лакът+нос. баси никво въорбажение нямате. баси искам и аз усмирителна риза. искам да знам със сигурност, че няма да направя част от нещата, които си мисля. искам да не искам да правя точно тази част....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.