Psihara^^ Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Нека да се казва Ваньо The Boss, а да се пее за Ваньо спамера, PLS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Баси, 15 минути един дядо ми развиваше теории на конспирацията и се заканваше да разстреля някакъв нотариус. На човек не трябва да му се позволява да живее повече от 60 години! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Нека да се казва Ваньо The Boss, а да се пее за Ваньо спамера, PLS! Съгласен, тая вечер пак ще правим записи, ще подберем нещо темата Ред. Неска верно много спамя, изнервен съм, прекалих с кафето, а и още не ме пуснала простотията от снощи...Ай, спирам, спами ти, аз отивам да чета Лукяненко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Дай да те гътнем още сега, какво ще си играем да чакаме... Да не се дава да се шофира над 65 да речем - да, но чак такива изстъпления... бъди малко по-човек. [Edit] Джаур, толкоз спамиш, че човек един пост реши ли да направи, ти ще му се навреш! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Баааах мааму колко яко са оспах Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 тва е най-якото нещо на света - да се успиш и естествено да имаш бърза работа някъде сутринта и като си видиш часовника да ти се завие свят от кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Хахахахахаха, един път трябваше да излизаме рано с бившата ми приятелка и срещата ни беше 8h сутринта. В 8:10 тя ми звъни (аз още спя естествено) и ми вика къде си хгааххаха :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 тва е най-якото нещо на света - да се успиш и естествено да имаш бърза работа някъде сутринта и като си видиш часовника да ти се завие свят от кеф Супер яко е...трябваше да стана в 8 часа,аз станах в 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Чети,Атанасе, чети внимателно, за какво са ти тия очи, само да зяпаш курваляците по улиците ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 ako takova 2 ti idvat mnooo svirkai da pomagam jenata e nqma do kraq na sedmicata i smqtam da se ubiq ot piene i kurvi ;D И естествено няма да се обадиш... Не че имам време за това сега, но поне от куртоазия можеше да предложиш . В смисъл с предварение, а не в 2 часа стринта като си сам на бара с бутилката, а хората са вече на 10-12 бири... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Ех студентство защо си тъй сладко и тежко "Тройка си търси квартира" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Аре върти баджаци пред дебели чичацииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Много е заспал форума неска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Много е заспал форума неска Що бре ? Бая редове се изписаха днес в тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Хайде де, дайте тема, за да се позаяждаме. Имам муза Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Хайде де, дайте тема, за да се позаяждаме. Имам муза Тряа ли мъжете да си бръснат гъза или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Тряа ли мъжете да си бръснат гъза или не? Тц, трябва да използват епилатор, ако толкова държат да са голи охлювчета. Иначе са неприятни на допир. Лека ви нощ на всички Ако се сетите за жена от 49 до 60 години, която пазарува често в Била, драснете едно писъмце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 СПЕЦ ПО БОМБИТЕ!Ако ме видите да бягам-гледайте да не изоставате Тва сигурно си го видял на някоя от моите тениски с които се разкарвам напоследък, само че оригинала е следния: Аз съм сапьор... ако ме видите да тичам - опитайте се да на изоставате!!! (I'm a bomb technician... if you see me running try to keep up) култово! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Квито си ги надробиш такива ще си ги сърбаш само , че с ПО-ГОЛЯМ черпак да ти е по-сладко Само аз ли като се напия ме избива на любов ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Квито си ги надробиш такива ще си ги сърбаш само , че с ПО-ГОЛЯМ черпак да ти е по-сладко Само аз ли като се напия ме избива на любов ? не, но винаги зависи от количеството Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 северозападнала българия е много подтискащо и пусто място. дори повече от сакар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 как е възможно при такива резултати в ШЛ, аз да се набия на единия от двата под 2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 как е възможно при такива резултати в ШЛ, аз да се набия на единия от двата под 2.5 Много просто. Всичко тръгва от идеята, че трябва да ти е гадно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=9Py5I8Z-aM0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=9Py5I8Z-aM0 Дори някога да е съществувала чест във военното дело - тоест във времената когато не сме знаели колко вреден може да бъде национализма... сега има само преследване на бизнес интереси и изкупителни жертви породени от финансовия дефицит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.