Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Баси, 15 минути един дядо ми развиваше теории на конспирацията и се заканваше да разстреля някакъв нотариус.

На човек не трябва да му се позволява да живее повече от 60 години!

Нека да се казва Ваньо The Boss, а да се пее за Ваньо спамера, PLS!

Съгласен, тая вечер пак ще правим записи, ще подберем нещо темата :D

Ред. Неска верно много спамя, изнервен съм, прекалих с кафето, а и още не ме пуснала простотията от снощи...Ай, спирам, спами ти, аз отивам да чета Лукяненко.

Дай да те гътнем още сега, какво ще си играем да чакаме... Да не се дава да се шофира над 65 да речем - да, но чак такива изстъпления... бъди малко по-човек.

[Edit] Джаур, толкоз спамиш, че човек един пост реши ли да направи, ти ще му се навреш! [/Edit]

тва е най-якото нещо на света - да се успиш :) и естествено да имаш бърза работа някъде сутринта и като си видиш часовника да ти се завие свят от кеф :)

Хахахахахаха, един път трябваше да излизаме рано с бившата ми приятелка и срещата ни беше 8h сутринта. В 8:10 тя ми звъни (аз още спя естествено) и ми вика къде си хгааххаха :ph34r: :pirate :laughing: :lol:

тва е най-якото нещо на света - да се успиш :) и естествено да имаш бърза работа някъде сутринта и като си видиш часовника да ти се завие свят от кеф :)

Супер яко е...трябваше да стана в 8 часа,аз станах в 11 :D

Чети,Атанасе, чети внимателно, за какво са ти тия очи, само да зяпаш курваляците по улиците ли? :angry1 :angry1

ako takova 2 ti idvat mnooo svirkai da pomagam jenata e nqma do kraq na sedmicata i smqtam da se ubiq ot piene i kurvi ;D

И естествено няма да се обадиш... Не че имам време за това сега, но поне от куртоазия можеше да предложиш :P . В смисъл с предварение, а не в 2 часа стринта като си сам на бара с бутилката, а хората са вече на 10-12 бири...

Хайде де, дайте тема, за да се позаяждаме. Имам муза :)

Тряа ли мъжете да си бръснат гъза или не? :lol:

Тц, трябва да използват епилатор, ако толкова държат да са голи охлювчета. Иначе са неприятни на допир.

Лека ви нощ на всички :)

Ако се сетите за жена от 49 до 60 години, която пазарува често в Била, драснете едно писъмце.

СПЕЦ ПО БОМБИТЕ!Ако ме видите да бягам-гледайте да не изоставате :D

Тва сигурно си го видял на някоя от моите тениски с които се разкарвам напоследък, само че оригинала е следния:

Аз съм сапьор... ако ме видите да тичам - опитайте се да на изоставате!!!

(I'm a bomb technician... if you see me running try to keep up)

:) култово!

Terrorism25.jpg

Квито си ги надробиш такива ще си ги сърбаш само , че с ПО-ГОЛЯМ черпак да ти е по-сладко :)

Само аз ли като се напия ме избива на любов ?

Квито си ги надробиш такива ще си ги сърбаш само , че с ПО-ГОЛЯМ черпак да ти е по-сладко :)

Само аз ли като се напия ме избива на любов ?

не, но винаги зависи от количеството ;)

как е възможно при такива резултати в ШЛ, аз да се набия на единия от двата под 2.5 :wir

Много просто. Всичко тръгва от идеята, че трябва да ти е гадно.

Дори някога да е съществувала чест във военното дело - тоест във времената когато не сме знаели колко вреден може да бъде национализма... сега има само преследване на бизнес интереси и изкупителни жертви породени от финансовия дефицит ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...