djadomraz Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Защо допамин? Защото е хормона на удоволствието? Само предполагам но вероятно се кефи човека на въпросната песничка Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Защото е хормона на удоволствието? Само предполагам но вероятно се кефи човека на въпросната песничка vouch!!! седмицата започна успешно - посмяхме се в ПАС с "човека", расотка по центрото и ся съм айляк а най-инетересното е, че си усещам симптомите преди разболяване...не ми пука обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Аз кат се вра по дупки си нося осветление...И поздрав за Томахоука с Delate- Яки путки на хоризонта Мерси , мерси Слот - Доска за тебе Неска е ебаси натоварения ден.. лошото е , че и следващите се очертават такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Скоро е погребението. Затова копай под рева на крадци и врани. Погреби своята смърт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Интернет-а на летището в Будапеща е доста бързичък . Да се изфукам . После и ще пиша от Лондон . Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Искам да замеря с нещо съседът си. Понеже цял следобед си реже параперът на терасата, защото ще я зида с тухли. И този отвратителен звук от шлаифът направо ме побърква Направо неиздържам вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Аз трябва да направя същото , защото съседите си сменят керемидите и го правят когато им дойде настроение ... иначе се свиква . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 мъка да ГЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Бах мааму LAV мноо хубу пеели...особено кат има водка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Искам да замеря с нещо съседът си. Понеже цял следобед си реже параперът на терасата, защото ще я зида с тухли. И този отвратителен звук от шлаифът направо ме побърква Направо неиздържам вече. Аз мразя когато малоумните ми съседи от първи етаж правят купони .Някфа отвратителна гръцка музика дето ми бърка в задника и не мога да заспя ... ама кфо да се прави-търпя ги щото утре аз ша напрая купон и тогава чичковците от II РПУ при мен ша дойдат на гости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Givvvme me a kiss to build a dream on And my imagination will thrive upon that kiss Sweetheart, I ask no more than this A kiss to build a dream onnn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Точно в момента бих си поиграл с ножици, отверка, макетно ножче и миниклещи върху главите, крайниците и телата (докато са още живи, разбира се) на авторите на доста open source приложения, както и системните администратори на интернет доставчика ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Добро утро.Това ви стига...засега Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Добро утро.Това ви стига...засега Добро да е и едно експресно кафе ,после и малко мезе Едит: Много як ксенон има този на главата на аватара ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Ей тва е ксенона Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Добро утро и от мен. Тея от топлофикация нещо не искат да ми вдигнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Странно... Снощи имах 2 срещи с 2 девойки. И както е по закон - едната мина КАТАСТРОФАЛНО. И както е по закон - тая, която мина катастрофално май ме ареса повече от другата. Ебати живота... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Как така хем катастрофално, хем те е харесала? Или е било катастрофално за теб? Да не е приличала на багер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Не, брат! Девойката беше мноо убаа! Ама мноо! И се беше накурвила.. Всичко точно.. Освен, че закъснях с 24 минути, един олигофрен едвам не ни смаза на път към гребната, бяха я скъсали на някъв изпит и си го изкара на мен... Абе - катастрофа! И накрая В Т Ф?! НО! Държа да отбележа, че 1вата девойка ми изпопадаха челюстите по нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 ako takova 2 ti idvat mnooo svirkai da pomagam jenata e nqma do kraq na sedmicata i smqtam da se ubiq ot piene i kurvi ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 спестявам ли пари като не баца правилно сайта на ефу и не мога да си избера МАЧ ...а обедната наближава и се чудя за един коефициент дали си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Станах под звуците на какви ли не инструменти , не беше рязане , удряне , пускане на предмети от покрива (поне ми хрумна една идейка от цялата работа) ... остава да ме беше заболяла и главата след това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Late glarus dead emo...нема такава песен...и такава простотия нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Няма такъв спамер... и такъв спамер няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Това е добра идея, следващата песен да се казва "Ваньо спамера".Мерси, Психче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.