BlackGuardian Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Няма по яко нещо от това да си пилон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Защо си различен , защо не си , стига философски изблици . Всеки човек е уникален сам по себе си , както днкато му . И това не означава , че той е специялен . То тогава всички щяхме да сме такива . Просто с времето се изграждат някакви стандарти , кое е лошо , добро , различно и обратното , правилата ви правят еднакви , а самите вие сте различни . Никой не може да си измисля правила и да ги налага , при всяко едно създание си има заложени такива , просто при хората се набляга на тях . Какво кара човека да си мисли , че е нещо повече от акулата , вълка , слона или което и да е животно ? Единствената разлика е , че ние сме надделяли и сме се развили , обаче ние сме си животни , а в нас са си заложени животинските инстинки , колкото и притъпени (закърнели) да са те с времето ! п.п. Това е малка част от расъжденията , които могат да се дадат по темата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Да заколим прасето днес заедно с 20 000 по трибуните Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Аз съм поддръжник на отбора , обаче не ходя на мачове , голяма селяния и не мога да приема факта , че някои хора се трепят след срещата , като мачовете са уредени . Приятна ми е историята на отбора , брат ми е от него , офф живее на няколко пресечки от нас , а изобщо не ме вълнува какво мислят за него . Това за мен е просто шоу , като компютърна игра и аз да отида да се бия с курето , че ме е попедил на ут2004 или в случея мойте поддръжници да се бият с неговите заради това . п.п. Ботев не умира , обаче много от феновете на отборите умират ... после се радваме за няколкото фрага и продължаваме в същият дух . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Да заколим прасето днес заедно с 20 000 по трибуните Естествено , само , че не мога да си намеря шала майка му де*ба Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 ДНК-то не е уникално, на 5 милиарда се повтаря 1 път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Парите са голяма база за различие. Аз нямам, ти имаш. Ти си различен. Или по - точно : Аз нямам, ти имаш - АЗ СЪМ РАЗЛИЧЕН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 ДНК-то не е уникално, на 5 милиарда се повтаря 1 път Не е 100% уникално , при определени случаи близнаците имат едно днк-а , обаче различни отпечатъци и не мислят еднакво , мисленето при всеки човек си е индивидуално . А , логиката , че днк-то се повтаря 1 път на 5 милярда души не е вярна , не е задължително на тази бройка да се повтаря . Защото сформирането на днк-то е произволно и е възможно да се роди човек със същото днк като теб , а едва ли са безкрайни комбинациите . Обаче като се вземе на предвид околната среда и влянието и върху организмите , тогава нещата се променят . Някои учени си пускат глупавите твърдения и теории без да вземат много неща на предвид , разгледай се малко повече и ще видиш как много пъти са допускани елементарни грешки като не се взима нещо под внимание в тези статистики . Просто исках да кажа в предишният пост , че всеки човек е различен , обаче това не го прави уникален . Освен ако наистина няма нещо в него , което да променя това твърдение и то си е само за самият човек . А , за правилата , лошото и доброто , как се решава кое е добро и кое не . В природата има уникално прост принцип , който се наблюдава при всички животни . При човека това е променено , ние си налагаме правила , които понякога противоречат с разума и заложето в човек , а това не е правилно . Давам един не много точен пример . Престъпник влиза у вас и убива твой роднина , с цел да защитиш територия и от страх да не навреди на теб или още някой , ти го убиваш . В последтвие теб пак могат да те усъдят за непредомишлено убийство . Сега да погледнем нещата при жовотните . Ще дам пример с вълците , защото се славят с добър социален живот . Един вълк от една глутница пригладнява много , в този случай може да наруши територия и да се опита да открадне плячка от други вълци , в последтвие се засича с другите вълци и за да си проправи път може да си стигне до сбиване , тогава другите вълци ако убият вълкът крадец никой не ги съди . Това са си правила , има си територии , закони , начини . При хората тези неща се изменят , защото ние "не трябва да сме животни" (тогава какво сме) в случея и да накажеш някой според делото което е извършил в повечето пъти се оказва нередно . Преди векове е било на по-примитивен принцип , който краде му се режат ръцете . Сега не може да вървиш със сатър по улицата и да премахваш крайници на провинили се хора , въпреки , че понякога ти идва точно това да направиш когато ти се случи нещо , обаче като знаеш какво ще ти се случи , се възпираш малко от тези неща . Когато няма еквивалентно наказание за дадено престъпление , престъпността се увеличава и се създава усещането за безнаказаност . Това се наблюдава при хората в днешно време , пълната свобода поражда една силна и една слаба страна . Един вид се разваля даден баланс . Обаче хората са прекалено зависими от материалното и това изключва принципа в който най-силният оцелява . Това разваля естественият подбор , като се губи липсата на добри индивиди за създаване на поколение . В последтвие се получава разваляне на поколението и ако това се разгледа в по-широк план може да се каже , че води до катастрофални последици , а вие може да се досетите до какви . Мога да изпиша много по тази тема и да изложа малко факти , надявам се не съм го написал объркано и това е общо взето почти всичко . п.п. Вие си изкарвайте изводите от написаното . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Aбе, Иване, кой те би да влизаш в тунела?! Ти се ври като ху* (или Атанас) по дупките и мрънкай после, че нямало светлина... А като си свикнал с едното и попаднеш в другото... ами свикваш, адаптираш се и толкоз... или седиш и мрънкаш колко хубаво било едно време и колко е зле сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=sU9tmBcHJyM Тая песен ми бърка в душата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Гледай да не вземе нещо както бърка , защото без същия хамстер форума запада . Пуснал съм си музика и си изчиствам ума от негативни мисли . Имам странното усещане , че нещо ми липсва ... нищо не ми хваща погледа на последък . п.п. Поне настроението ми е хубаво . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Сега лентяйствам 2-3 дена, но вторника ще ми се събере бая работа за вършене Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=sU9tmBcHJyMТая песен ми бърка в душата. На мен ми 'ареса.И текста е готин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Тая песен ми бърка в душата. Ето ти друга, да ти бърка пак. P.S. Kids, don't do drugs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Няма по яко нещо от това да си пилон. Ооо сългасен съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Ето ти друга, да ти бърка пак. P.S. Kids, don't do drugs! От парчето струи искреност. Дори не е нужно да се осмисля текста. Напомня на Jefferson Airplane - Today, по атмосфера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Аз кат се вра по дупки си нося осветление...И поздрав за Томахоука с Delate- Яки путки на хоризонта Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Чудно ми е как успяваш да вкараш усветлението и апаратурата в тези дупки ... трябва да си много сръчен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 P.S. Kids, don't do drugs! Това ми напомня на Love Actually: "Kids, don't buy drugs - become rock stars and they give them to you for free!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 сутрешна доза кафе + допамин astral.plains.-.lost budda.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 3 часа Теория на автоматичното управление... Мразя Понеделник сутрин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Чудно ми е как успяваш да вкараш усветлението и апаратурата в тези дупки ... трябва да си много сръчен . Осветлението си е на каската, която пък е на главата.Ако ти я няма каската, имаш голям проблем, щото най-вероятно ти я няма и главата. А въжета, екипировка и прочие, си ги носиш в торба, наречена прониквачка/сещай се що/...И тъй.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Колко е хубаво човек да не е на работа в ден като днешният. Да си почива цял ден . Ех, колко е хубаво и колко рядко се случва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Ууууууууууумрях от скука неска в даскало...само тъпи и скучни часове ... утре поне имам първите два свободни и ще поспя Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 сутрешна доза кафе + допамин astral.plains.-.lost budda.mp3 Защо допамин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.