Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

На мен за пръв път от години да ми се припие повечко биричка и да си взема малко без никаква причина , просто да се насладя ... отивам да се просна за малко сън сега .

п.п. Лека вечер на всички и ви пожелавам добър утрешен (съботен) ден .

:)

Айде, пак омешахме темите (forward to "Закъсалите алкохолици"). Аз се "омагьосвам" с остатъчето от водка "Parliament", докато стенографирам последното издание на "Кризата" и си се гордея с нея :smile: С Кризата, не с водката. За пръв път от 11 месеца насам се изкефих на това, което работя. :happy:

ееее.. да знаех, да ви бях събрал вкъщи, и без това мезето свърши има само бира и водка/и малко ром/ чеда се наквасим

Верно тряа се направи 1 тема за псувни..

минава ми през главата, че ми се спи. И то много ми се спи... ама пусто учене, така е който си бара квото не трябва по цял ден и се сеща вечерта преди изпита да учи :D :D :D

заеби тва учене... ае лека :zzz

Добъррр деннннннн ! Каква томбола Psihara^^ ?

Чудя се довечера дали да ходя на събиране или да си взема съня за следващата седмица , която не се очертава да бъде лека ?

Добър ден и от мен .

Сипах си едно хубаво кафе .

Сега само ми липсва интересно занимание ... въртят ми се няколко неща в главата .

п.п. Обаче няма да е нито едно от тях предполагам .

:)

Добъррр деннннннн ! Каква томбола Psihara^^ ?

Той и в темата за оплакване каза, че днес му е края на живота. Имаше идеи, че се жени, ама пък каза, че това нещо идва отново. Така, че май той си знае за сега.

btw За кво става дума в тоя Fallout? Не съм го цъкал въобще. Пък вече 3 версия ша му излиза.

Света след трета световна, мутанти, ренегати и бандюги. Ролева е, една от най-дълбоките системи и един от най-детайлно разработените игрални светове, пълни с най-много атмосфера. Сложи си Fallout 2 и го пробавй, преживяването е... запомнящо се, ако обичаш ролеви.

Света след трета световна, мутанти, ренегати и бандюги. Ролева е, една от най-дълбоките системи и един от най-детайлно разработените игрални светове, пълни с най-много атмосфера. Сложи си Fallout 2 и го пробавй, преживяването е... запомнящо се, ако обичаш ролеви.

По скоро стратегии и шутъри. Ся тамън реших да сваля dungeon keeper 2 да я видя и тая игра, що за стока е.

Иначе 3-ката има интересни скрийнове.

Тряя питам Псих, дали ще я врърне на дискчета ;) :)

Има надежда за поколенията след нас!!!Като се прибирах, видях две малки момченца, които си правеха къщичка на дърво.Бяха отмъкнали отнякъде летви и прочие неща и супер много се бяха вдъхновили.В името на безвъзвратно изгубените детски години им помогнах с туй-онуй и няколко съвета.Обещал съм им дори да ги науча на малко възли...Ех...детство мое, реално и вълшебно...

Според мен по-култова реплика беше ба чушката - "Всички по базите, cK-я излиза"...

Според мен е разхищение да правиш хайв и адренал, след като муталиските са с пъти по-голяма мизерия...

Оф искам в Пловдив...

Ха ха ха....... помня, помняааа :D А Чушката малко хора можеха да го уплашат на тази игра ! Ама и друго съм чувал :

Джак, педал мръсен, остави ми поне тази съплайка та да гледам поне веее......

Той ги можеше работите със зергите...

Ехх... искам10 години назад, Стоян да си е здрав и в X-Ray........

Ша ва еа в келешите, аз пуснах три поста да организирам UT и всеки пропищя, кучета и котки може, а прасета не може! :ph34r:

Ша ма ееш щот съм красив :bgrin: :lol: ! Теб за кво никой не ще да те ее...... (освен от уважение... може би :unsure: )

И все пак...

Живеейки в тъмнината, рано или късно, проглеждаш. Свикваш с нея и ставаш като осатналите, които са принудени да живеят по този начин.

Живеейки в светлината, рано или късно, проглеждаш. Свикваш с нея и ставаш като останалите, които са принудени да живеят по този начин.

Какво става ако те преместят от мрака в светлината? Или обратното? А какво става ако си мислел, че си живеел в мрака, а си бил на светло през цялото време?

Бягаш към щастието, минаваш под дъгата и хоп - губиш пишлето и ставаш путе. Дали това не е печелившия ход? Дали това не е правилната стратегия, която ще изкара дори и най - големия самоубиец от депресията и ще го вкара в правия път?

А какво е края? Или началото? Или богатството? Дали "хляб и сол" е само метафора или е живата истина?

Защо хората си мислят, че са разлини?! Винаги ми е било чудно, когато някой каже - "Аз съм различен." или "Аз не се вписвам в стереотипите.", или "Аз не съм като другите.". А всъщност се оказват, че са съвсем нормални личности, с нормални потребности, говорят за същите глупости като останалите. И дори са по - глупави от другите. Може би точно по това се различават. Че са по - глупави. Или си мислят, че различавайки от всекидневната си компания ги прави специални? И защо подяволите свързват различието с нещо специално? Защо си мислят, че като са различни са специални?

Защо някой казва: "Аз го правя заради теб!", а винаги го прави за себе си? Защо хората си мислят, че ако правят добро на себе си - правят и на другите? Защо хора, които през живота си не са направили нищо за никого (нищо лошо, но и нищо добро) си мислят, че са добри?

И когато издрапаш.... Нещо се случва.... Светлината в тунела се оказва товарен влак...

Различното Е специално.Жалко, че не си го разбрал досега. А товарният влак е голям късмет...Много по-лошо е да налетиш на ремонтната бригада...

А, де?Кой казва, че има добри и лоши хора?Кой казва, че има по-важни и по-малко важни?!Специални и обикновени?!Кое е добро и кое е лошо - общество, семейство, приятели( тая пък дума каква е ).Ами отношенията между хората, кой определя рамките им...а сега, де.То хубавки въпроси ама имат ли те нужда от отговори, още по-хубаво...това, че приличат на въпроси означава ли, че някои е длъжен да отговори на тях и да почне да убеждава другите в правотата си за едно общо благо или в кривотата им за едно по-малко зло...Хубаво е човек да иска да мисли, да има съмнения, да си мисли, че има истина...още по-хубаво ако приеме абстракцията за истината, за само частично вярна и абсолютизацията за относителността за принципно вярна...

Защо хората си мислят, че са разлини?! Винаги ми е било чудно, когато някой каже - "Аз съм различен." или "Аз не се вписвам в стереотипите.", или "Аз не съм като другите.". А всъщност се оказват, че са съвсем нормални личности, с нормални потребности, говорят за същите глупости като останалите. И дори са по - глупави от другите. Може би точно по това се различават. Че са по - глупави. Или си мислят, че различавайки от всекидневната си компания ги прави специални? И защо подяволите свързват различието с нещо специално? Защо си мислят, че като са различни са специални?

Ваньо, майтапа настрана, с тия думи много приятно ме впечатляваш и изненадваш. Евала.

Не знам какъв проблем ти е излязъл, но дано се оправиш и всичко да е наред!

Пф , минава ми , че трябва да си довърша чертежа.. ама и ми се спи и май утре ще се дигам по-рано да я свърша тая работа.Другото дето ми се върти от няколко часа е Delate - Пловдив е само наш.mp3 :]

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...