Curunir Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Напрасках се сам в нас с бира, но изядох всичко и сега мезя с голи листа много лют лук, култово е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Аз тряа да стана психолог Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 На мен за пръв път от години да ми се припие повечко биричка и да си взема малко без никаква причина , просто да се насладя ... отивам да се просна за малко сън сега . п.п. Лека вечер на всички и ви пожелавам добър утрешен (съботен) ден . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Айде, пак омешахме темите (forward to "Закъсалите алкохолици"). Аз се "омагьосвам" с остатъчето от водка "Parliament", докато стенографирам последното издание на "Кризата" и си се гордея с нея :smile: С Кризата, не с водката. За пръв път от 11 месеца насам се изкефих на това, което работя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 ееее.. да знаех, да ви бях събрал вкъщи, и без това мезето свърши има само бира и водка/и малко ром/ чеда се наквасим Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 След 3 бири минавам на уиски за любимия отбор и новото му старо светло бъдеще. САМО БОТЕВ и наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Верно тряа се направи 1 тема за псувни.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 минава ми през главата, че ми се спи. И то много ми се спи... ама пусто учене, така е който си бара квото не трябва по цял ден и се сеща вечерта преди изпита да учи :D заеби тва учене... ае лека Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 САМО БОТЕВ и наздраве Съгласен съм с теб. А и. Подписът ти разбива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Май е време да го сменям вече по обясними причини Айде в неделя мощно но мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Всеки си носи последствията за това, че е решил да играе в томболата на живота... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Добъррр деннннннн ! Каква томбола Psihara^^ ? Чудя се довечера дали да ходя на събиране или да си взема съня за следващата седмица , която не се очертава да бъде лека ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Добър ден и от мен . Сипах си едно хубаво кафе . Сега само ми липсва интересно занимание ... въртят ми се няколко неща в главата . п.п. Обаче няма да е нито едно от тях предполагам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Добъррр деннннннн ! Каква томбола Psihara^^ ? Той и в темата за оплакване каза, че днес му е края на живота. Имаше идеи, че се жени, ама пък каза, че това нещо идва отново. Така, че май той си знае за сега. btw За кво става дума в тоя Fallout? Не съм го цъкал въобще. Пък вече 3 версия ша му излиза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Света след трета световна, мутанти, ренегати и бандюги. Ролева е, една от най-дълбоките системи и един от най-детайлно разработените игрални светове, пълни с най-много атмосфера. Сложи си Fallout 2 и го пробавй, преживяването е... запомнящо се, ако обичаш ролеви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Света след трета световна, мутанти, ренегати и бандюги. Ролева е, една от най-дълбоките системи и един от най-детайлно разработените игрални светове, пълни с най-много атмосфера. Сложи си Fallout 2 и го пробавй, преживяването е... запомнящо се, ако обичаш ролеви. По скоро стратегии и шутъри. Ся тамън реших да сваля dungeon keeper 2 да я видя и тая игра, що за стока е. Иначе 3-ката има интересни скрийнове. Тряя питам Псих, дали ще я врърне на дискчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Има надежда за поколенията след нас!!!Като се прибирах, видях две малки момченца, които си правеха къщичка на дърво.Бяха отмъкнали отнякъде летви и прочие неща и супер много се бяха вдъхновили.В името на безвъзвратно изгубените детски години им помогнах с туй-онуй и няколко съвета.Обещал съм им дори да ги науча на малко възли...Ех...детство мое, реално и вълшебно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Знаех си мамка му... знаех си... неможе 2 седмици всички околу мен да са болни и да ми кихат, и да ми кашлят и аз да не се разболея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Според мен по-култова реплика беше ба чушката - "Всички по базите, cK-я излиза"... Според мен е разхищение да правиш хайв и адренал, след като муталиските са с пъти по-голяма мизерия... Оф искам в Пловдив... Ха ха ха....... помня, помняааа А Чушката малко хора можеха да го уплашат на тази игра ! Ама и друго съм чувал : Джак, педал мръсен, остави ми поне тази съплайка та да гледам поне веее...... Той ги можеше работите със зергите... Ехх... искам10 години назад, Стоян да си е здрав и в X-Ray........ Ша ва еа в келешите, аз пуснах три поста да организирам UT и всеки пропищя, кучета и котки може, а прасета не може! :ph34r: Ша ма ееш щот съм красив ! Теб за кво никой не ще да те ее...... (освен от уважение... може би ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 НДСВ = Национално движение "Възход и Падение" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 И все пак... Живеейки в тъмнината, рано или късно, проглеждаш. Свикваш с нея и ставаш като осатналите, които са принудени да живеят по този начин. Живеейки в светлината, рано или късно, проглеждаш. Свикваш с нея и ставаш като останалите, които са принудени да живеят по този начин. Какво става ако те преместят от мрака в светлината? Или обратното? А какво става ако си мислел, че си живеел в мрака, а си бил на светло през цялото време? Бягаш към щастието, минаваш под дъгата и хоп - губиш пишлето и ставаш путе. Дали това не е печелившия ход? Дали това не е правилната стратегия, която ще изкара дори и най - големия самоубиец от депресията и ще го вкара в правия път? А какво е края? Или началото? Или богатството? Дали "хляб и сол" е само метафора или е живата истина? Защо хората си мислят, че са разлини?! Винаги ми е било чудно, когато някой каже - "Аз съм различен." или "Аз не се вписвам в стереотипите.", или "Аз не съм като другите.". А всъщност се оказват, че са съвсем нормални личности, с нормални потребности, говорят за същите глупости като останалите. И дори са по - глупави от другите. Може би точно по това се различават. Че са по - глупави. Или си мислят, че различавайки от всекидневната си компания ги прави специални? И защо подяволите свързват различието с нещо специално? Защо си мислят, че като са различни са специални? Защо някой казва: "Аз го правя заради теб!", а винаги го прави за себе си? Защо хората си мислят, че ако правят добро на себе си - правят и на другите? Защо хора, които през живота си не са направили нищо за никого (нищо лошо, но и нищо добро) си мислят, че са добри? И когато издрапаш.... Нещо се случва.... Светлината в тунела се оказва товарен влак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Различното Е специално.Жалко, че не си го разбрал досега. А товарният влак е голям късмет...Много по-лошо е да налетиш на ремонтната бригада... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 А, де?Кой казва, че има добри и лоши хора?Кой казва, че има по-важни и по-малко важни?!Специални и обикновени?!Кое е добро и кое е лошо - общество, семейство, приятели( тая пък дума каква е ).Ами отношенията между хората, кой определя рамките им...а сега, де.То хубавки въпроси ама имат ли те нужда от отговори, още по-хубаво...това, че приличат на въпроси означава ли, че някои е длъжен да отговори на тях и да почне да убеждава другите в правотата си за едно общо благо или в кривотата им за едно по-малко зло...Хубаво е човек да иска да мисли, да има съмнения, да си мисли, че има истина...още по-хубаво ако приеме абстракцията за истината, за само частично вярна и абсолютизацията за относителността за принципно вярна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Защо хората си мислят, че са разлини?! Винаги ми е било чудно, когато някой каже - "Аз съм различен." или "Аз не се вписвам в стереотипите.", или "Аз не съм като другите.". А всъщност се оказват, че са съвсем нормални личности, с нормални потребности, говорят за същите глупости като останалите. И дори са по - глупави от другите. Може би точно по това се различават. Че са по - глупави. Или си мислят, че различавайки от всекидневната си компания ги прави специални? И защо подяволите свързват различието с нещо специално? Защо си мислят, че като са различни са специални? Ваньо, майтапа настрана, с тия думи много приятно ме впечатляваш и изненадваш. Евала. Не знам какъв проблем ти е излязъл, но дано се оправиш и всичко да е наред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Пф , минава ми , че трябва да си довърша чертежа.. ама и ми се спи и май утре ще се дигам по-рано да я свърша тая работа.Другото дето ми се върти от няколко часа е Delate - Пловдив е само наш.mp3 :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.