Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не, днес е ден за надомно самостоятелно напиване с бира и псуване на некадърници, които провалят отбора в сървърите на UT! Сантименталните неща с вечерите в леглото са за утре :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Охх направих обичайната следобедна дрямка...бях събуден от най-добрия си приятел с думите-бай х♚й,знам че спиш,знам че ако не та събудя ша закаснееш...затфа ти званя-ставай да са опраяш :bgrin: :lol: .... отивам да са поопрая и да късам навън щото нямам търпение да поразпусна след "учебната" седмица :P

Ех, деца мои....Лесно е вашето ежедневие, да не кажа, че на повечето от вас приключва деловата седмица.А някои хора утре имат празник, годишнини честват, трябва венци да полагат...Но човек сам избира как да живее.Хайде, пък като се върна, може да пусна няколко снимки...

Бел.авт. - Попълних малко информация в един от откритите източници на такава, информация, която липсваше, а е важна.

Какъв адренал бе човек... кога успя да стигнеш до Hive че и това да reserch-неш? Ако изобщо успееш и 1 път да upgrade-неш до Lair при игра 3vs3 пак добре...

До някъде си прав, но тъкмо на 3 вс 3 ако те изтърват да я направиш тази мръсотия общо взето от един момент нататък изнасяш играта сам..... не е като да не се е случвало ! Още помня Рейнджъра как крещеше ......... "Пидираст... Пидираст..."

Хамачи IP 5.224.213.109

мрежа - bulforum.com pass 12344321

Чакам до 7.30 после го спирам.

Надявам се да тръгне, че ДФ-ми показва локалното IP :), та се надявам хамачито да захапе каквото трябва.

До някъде си прав, но тъкмо на 3 вс 3 ако те изтърват да я направиш тази мръсотия общо взето от един момент нататък изнасяш играта сам..... не е като да не се е случвало ! Още помня Рейнджъра как крещеше ......... "Пидираст... Пидираст..."
Според мен по-култова реплика беше ба чушката - "Всички по базите, cK-я излиза"...

Според мен е разхищение да правиш хайв и адренал, след като муталиските са с пъти по-голяма мизерия...

Оф искам в Пловдив...

Сега си мисля... За да ми го връща живота по тоя начин, на някого тряа МНОГО ЗЛО да съм му направил.... Лошото е, че не се сещам на кого. И тряа да е било бая отдавна, щот живота напомня за себе си на всеки няколко месеца. ;)

Мисълта ми не беше в това, колко си добър на това което играеш, а главно в това, че го правиш на работата си, настрана че вероятно си "пипнал" играта и вместо нормалните гадове си турнал снимки на разни колеги и пуцайки ги се кефиш сигурно :P

Именно, вместо това си играеш :P

Кой иска да играе с мен на рФактор(с изключени всякакви с-ми, включително тракшън конрол) или дрифт на LFS :rolleyes:

Не знаеш как да си поискаш изглежда..

По SC темата - power overwhelming :D

По темата - Кво е яко да си слушаш метъл и да се чудиш кво да правиш.. :ph34r:

Fallout 2 да ме бара за винтила! Сложих го с толкова мерак, сега не мога да изляза от първата стая в първия дънджан да го еа! Не съм толкова пиян ,че да не мога да намеря ключовете !?

Какви са тия дано дето Психозата от няколко дни ги брои назад.

Предполагам не е колко може максимум да издържи запекан :)

Уф...иска ми се да ръся цинизми.Ама няма.Щото после някви тъпаци мрънкат на администрацията, че съм бил толериран.Ми, гадни комплексатори...Да мрънкат.Мен администрацията не ме толерира, щот правилата важат за всички.

Абе усещате ли какво разчистване започна в държавата? Много самоубийства, много нещо....

Абе усещате ли какво разчистване започна в държавата? Много самоубийства, много нещо....

Защо задаваш въпрос, като сама си си отговорила?

Май е докато си получи pre-release копието на Fallout 3 или нещо от сотра

Съвсем прав си. Това ще ми е първата оригинална игра и съм много развълнуван. По всичко личи, че новият Fallout ще санира панелки! :P

А на всичкото отгоре имаше някаква клауза, че ще мога да си взема collector's edition, когато излезе, без да доплащам. Не е ли яко, аааа?

Имам да кажа още две неща:

1. БГ дублаж сакс, ама толкова сакс, че даже е трагично. Одеве гледах Декстър по Фокс Лайф и направо ми се приходи до WC-то от гнус.

2. Кеч сакс още повече. Всички, които си падат по това "нещо", са инфантилни дебили!

Хм, спомням си Сакса в Пловдив :) Габанааааа! Какво ли става с тези момчета?!

Аз съм пълен кретееееееен....

http://vbox7.com/play:cf96c6ae

Поздравявам себе си, Виден/Раптор/ и всички останали потребители на форума, служили "Там, където другите не могат".Днес ние празнуваме нашия ден, Денят на Българският парашутист.Поздравявам и хората от цялата бригада, хората от моя взвод и рота, с които и до ден-днешен поддържаме връзка, съшо и старшина Петко Лулчев, един от старата школа.

Нека дадем на Родината слава, честта да остане за нас!

Не забравяйте поклонението в Софийските централни гробища, на "Алеята на парашутиста."

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...