Curunir Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Не, днес е ден за надомно самостоятелно напиване с бира и псуване на некадърници, които провалят отбора в сървърите на UT! Сантименталните неща с вечерите в леглото са за утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Охх направих обичайната следобедна дрямка...бях събуден от най-добрия си приятел с думите-бай х♚й,знам че спиш,знам че ако не та събудя ша закаснееш...затфа ти званя-ставай да са опраяш .... отивам да са поопрая и да късам навън щото нямам търпение да поразпусна след "учебната" седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Ех, деца мои....Лесно е вашето ежедневие, да не кажа, че на повечето от вас приключва деловата седмица.А някои хора утре имат празник, годишнини честват, трябва венци да полагат...Но човек сам избира как да живее.Хайде, пък като се върна, може да пусна няколко снимки... Бел.авт. - Попълних малко информация в един от откритите източници на такава, информация, която липсваше, а е важна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Какъв адренал бе човек... кога успя да стигнеш до Hive че и това да reserch-неш? Ако изобщо успееш и 1 път да upgrade-неш до Lair при игра 3vs3 пак добре... До някъде си прав, но тъкмо на 3 вс 3 ако те изтърват да я направиш тази мръсотия общо взето от един момент нататък изнасяш играта сам..... не е като да не се е случвало ! Още помня Рейнджъра как крещеше ......... "Пидираст... Пидираст..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Хамачи IP 5.224.213.109 мрежа - bulforum.com pass 12344321 Чакам до 7.30 после го спирам. Надявам се да тръгне, че ДФ-ми показва локалното IP , та се надявам хамачито да захапе каквото трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 До някъде си прав, но тъкмо на 3 вс 3 ако те изтърват да я направиш тази мръсотия общо взето от един момент нататък изнасяш играта сам..... не е като да не се е случвало ! Още помня Рейнджъра как крещеше ......... "Пидираст... Пидираст..."Според мен по-култова реплика беше ба чушката - "Всички по базите, cK-я излиза"... Според мен е разхищение да правиш хайв и адренал, след като муталиските са с пъти по-голяма мизерия... Оф искам в Пловдив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Сега си мисля... За да ми го връща живота по тоя начин, на някого тряа МНОГО ЗЛО да съм му направил.... Лошото е, че не се сещам на кого. И тряа да е било бая отдавна, щот живота напомня за себе си на всеки няколко месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Мисълта ми не беше в това, колко си добър на това което играеш, а главно в това, че го правиш на работата си, настрана че вероятно си "пипнал" играта и вместо нормалните гадове си турнал снимки на разни колеги и пуцайки ги се кефиш сигурно Именно, вместо това си играеш Кой иска да играе с мен на рФактор(с изключени всякакви с-ми, включително тракшън конрол) или дрифт на LFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Ша ва еа в келешите, аз пуснах три поста да организирам UT и всеки пропищя, кучета и котки може, а прасета не може! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Не знаеш как да си поискаш изглежда.. По SC темата - power overwhelming По темата - Кво е яко да си слушаш метъл и да се чудиш кво да правиш.. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Червено вино одеве пих и беше баси помиятаааа траляляяяяя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Коренииии....Кървавии корениииииииииииииии...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Fallout 2 да ме бара за винтила! Сложих го с толкова мерак, сега не мога да изляза от първата стая в първия дънджан да го еа! Не съм толкова пиян ,че да не мога да намеря ключовете !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 http://vbox7.com/play:dc474dce Земля в илюминаторрреее, как син грусти по матери.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Какви са тия дано дето Психозата от няколко дни ги брои назад. Предполагам не е колко може максимум да издържи запекан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Май е докато си получи pre-release копието на Fallout 3 или нещо от сотра Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 дано да не е нещо свързано с аватара му... като го видя вечер и не мога да спя най-якия аватар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Уф...иска ми се да ръся цинизми.Ама няма.Щото после някви тъпаци мрънкат на администрацията, че съм бил толериран.Ми, гадни комплексатори...Да мрънкат.Мен администрацията не ме толерира, щот правилата важат за всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Абе усещате ли какво разчистване започна в държавата? Много самоубийства, много нещо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 най-якия аватар Най-якия аватар, причиняващ епилептични пристъпи, може би/// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Абе усещате ли какво разчистване започна в държавата? Много самоубийства, много нещо.... Защо задаваш въпрос, като сама си си отговорила? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Май е докато си получи pre-release копието на Fallout 3 или нещо от сотра Съвсем прав си. Това ще ми е първата оригинална игра и съм много развълнуван. По всичко личи, че новият Fallout ще санира панелки! А на всичкото отгоре имаше някаква клауза, че ще мога да си взема collector's edition, когато излезе, без да доплащам. Не е ли яко, аааа? Имам да кажа още две неща: 1. БГ дублаж сакс, ама толкова сакс, че даже е трагично. Одеве гледах Декстър по Фокс Лайф и направо ми се приходи до WC-то от гнус. 2. Кеч сакс още повече. Всички, които си падат по това "нещо", са инфантилни дебили! Хм, спомням си Сакса в Пловдив Габанааааа! Какво ли става с тези момчета?! Аз съм пълен кретееееееен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 http://vbox7.com/play:cf96c6ae Поздравявам себе си, Виден/Раптор/ и всички останали потребители на форума, служили "Там, където другите не могат".Днес ние празнуваме нашия ден, Денят на Българският парашутист.Поздравявам и хората от цялата бригада, хората от моя взвод и рота, с които и до ден-днешен поддържаме връзка, съшо и старшина Петко Лулчев, един от старата школа. Нека дадем на Родината слава, честта да остане за нас! Не забравяйте поклонението в Софийските централни гробища, на "Алеята на парашутиста." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Home sweet home ВИВА КАНАРИ ШАЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯ В неделя сме 20 000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Само Левски!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.