lil_stenly Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Никой не спомена Aliens Vs Predator 2 играта , (епик) а е доста добра ... отивам да гледам някакво филмче сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 When I'm on the loose it is you who's shining through and through again Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Stalker = okHalf Life 2 = BIG WIN! Warcraft 3 = blizzard, just blizzard btw, точно Щалкера беше абсолютен fail. Не знам, пробвах една след друга няколко игри и единствената, която успя да ме грабне, макар и за кратко беше Quake4. Не са ми интересни просто. А и що трябва да изкарвам цялото си време в седене пред компютър, като мога да пия бира, мога да контактувам с реални хора, мога да си правя сам "интересното", не да търся синтезираното от чуждо въображение, роденото в чуждо съзнание "интересно", ако щеш - мога да си решавам задачки по анализ, задачки по ВТС, пак би ми било по-интересно от циклене на игри. Може и гейм индустрията да се е изхабила, след сътворяването на игри като StarCraft, Heroes3, Quake2. И единственото подобрение от там нататък да е графиката...Ама курунир не признава субективизма. Щом нещо е видяно и осъзнато от него - значи е така. Значи не съществуват други вероятности... Приятно ми беше, радвам се, че се видяхме, аре чао, приятни мазоли на гз и gg Ред: Rimy, хората винаги са били егоисти Зад каквито и красиви и добре звучащи идеали да го крият - в основата винаги е стоял егоизма. И стадния инстинкт е базиран просто на по-лесното оцеляване в стадо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Само на мен ли ми минава през главата, че хората са скапани егоисти? Определено не само на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Edit: dqdo, smqtam, che na kogoto trqbva otdavna sym pokazal ot kyde izgrqva slynceto v svetovete na StarCraft. Moje i da ima hora, v toq forum, koito da me biqt, no edva li shte sa poveche ot edin-dvama... Мисълта ми не беше в това, колко си добър на това което играеш, а главно в това, че го правиш на работата си, настрана че вероятно си "пипнал" играта и вместо нормалните гадове си турнал снимки на разни колеги и пуцайки ги се кефиш сигурно P.P. Sori za latinicata, ama oshte ne sym stignal do opravqneto na kirilicata... Именно, вместо това си играеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Луната нещо ме дразни, имам чувството че свети точно над прозореца ми. Но в същото време е и много красива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 На мен ми прави удоволствие да свети през прозореца . Днес не е толкова студено , сигурно после ще се просна на терасата и така до сутринта . Много добре ще ми дойде да си почина едно хубаво на чист въздух . п.п. Само да не настина от толкова седене ... после няма да ми е хубаво . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Днес не е толкова студено , сигурно после ще се просна на терасата и така до сутринта . Само да не почнеш да виеш срещу нея, че комшиите като нищо ще те отстрелят Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 CHI MAI .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Само да не почнеш да виеш срещу нея, че комшиите като нищо ще те отстрелят Мен не ме ловят , иначе е хладно вън и не може да се изтрае без да изнесеш някое друго одеало , обаче днес е много спокойно ... приспа ми се вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Дубрутру, мизерни пишкодърпачи Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 добро и на теб. ...за събуждане http://www.youtube.com/watch?v=NzCi4M07Vlw...feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Дубрутру, мизерни пишкодърпачи Е те това...след всичките 324532453 оригинални поздрава тип "добр'утро", май беше най-оригиналното...поне досега - ще чакам с нетърпение да се съмне утре, че да видя следващото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Е те това...след всичките 324532453 оригинални поздрава тип "добр'утро", май беше най-оригиналното...поне досега - ще чакам с нетърпение да се съмне утре, че да видя следващото. Съгласен съм с теб , много освежаващо ,особенно за мястото където работя Още не съм станал да си направя кафе ужас , след малко не луната ами Райчо (слънчо) ще ми боядиса цвета на очите от вампирско червени на светло шоколадови :allien Моля който пие кафе или нещо освежаващо да мепочерпи Ден на българските военновъздушни сили това случайно го открих , нека празнуват и ние с тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Е те това...след всичките 324532453 оригинални поздрава тип "добр'утро", май беше най-оригиналното...поне досега - ще чакам с нетърпение да се съмне утре, че да видя следващото. не го амбицирай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Именно, вместо това си играеш Драка такава! Тоя пост го писах вкъщи! Иначе брутално утро на цицки... Аз се боря тука с едно оклесано кафе и трябва да се изнасям... с две цифри зийлоти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Е те това...след всичките 324532453 оригинални поздрава тип "добр'утро", май беше най-оригиналното...поне досега - ще чакам с нетърпение да се съмне утре, че да видя следващото. Аз се радвам, че още не е минал на гомн*яди и лайн*вози Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Аз се радвам, че още не е минал на гомн*яди и лайн*вози Има време.Между другото, кафето тая сутрин пак ми докара кръв от носа Връщам си старата форма, нема кво. А пещерняшките ми съкурсници за нищо не стаат...ШЕ ги видим на дупка намазаните каки Ухажването винаги е трудно, когато в дома на ухажваната има и възрастна роднина от женски пол; тия възрастни роднини имат склонност да мрънкат, да се кикотят, да си просят цигари и в най-тежките случаи да вадят семейния албум със снимки - акт на агресия във войната на половете, който трябва да бъде забранен с Женевска конвенция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Чудя се дали трябва да има тема, в която който е ядосан нещо да влиза и да псува, кълне, проклина на воля, да освободи напрежението. Знам, че от правилата е забранено, но да има такова място за пускане на пара, та да не се прави това по другите теми и да ги разваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 От вас се иска да ухаете убийствено, да демонстрирате умопомрачаващи гръб и гърди и да се усмихнете чаровно. Нещо пак ми прещрака...Докато четях някаква тъпотия, как да си свалим момиче за една нощ/да, аз чета и такива неща, особено за да се посмея/ ми щукна следното... Добре, по дяволите! Кога се наложи този критерий, мъжете да приличат на ходещ атлас по анатомия, да са обезкосмени като олимпийски плувец, да имат педерастко-сладникаво-чаровно излъчване?Какво значи да ухая убийствено? Аз ухая убийствено след поредния ден прекаран в разбиването на големи парчета дърво, докато станат 40-50см дълги и 10 дебели.Ухая убийствено и с обикновено дезодорантче Викинг, което си ми е любимо, евтино, и не докарва хрема на пор с наситеността си или запушване на синусите на разгонена лисица с тежестта на аромата си...Може би проблемът е, че не е Деним, Босс, Стрейт, Булгари или нещо от тоя род...Където цена=качество,вкус,аромат,социално положение,интелект и т.н. Ами аз не съм особено мускулест..Вярно имам достатъчно сила, за да изкача 40м отвесни скали или да счупя ръката/ръцете/ на всяко модно напомпано педерастче, току-що излязло от фитнеса, стига да ми е в категорията/по-леки от мене не бия, само ги вкарвам в правия път/.Нямам плочки по корема, не са ми и нужни.Имам солидно бирено коремче, което си е обикновена мас, под която обаче истинските ми коремни мускули са твърди като дъска/ и няма как иначе да е, щото скалата никак не е мека или удобна/.И циците ми в никакъв случай не са умопомрачаващи, не са "осечени" или релефни, но имат нужния мускулен обем, за да си спася живота и да драпам нависоко/понякога и по водосточна тръба/Не съм чаровен, ей богу, една бутилка бира има повече чар от мене!Но не ми и трябва, бахти, да не говорим за усмивките.При мене нещо като кисела гримаса се получава, освен ако не е злобно озъбване...Или там някакъв спазъм на лицевите мускули.За окосмяването да не говорим - ако някога си махна космите по ръцете или краката, ще е само за да ми зашият раните там.А и тогава няма да махна цялостното окосмение.Пък за брадата да не говорим! Аре, хуя и топките ги кастря, щото е малко гадно мацката като ти извърти свирка и след това се усмихне, между зъбите и да има косми, но това поне е и хигиенично...И..за какъв х♚й ги пишат тия неща?Аз и така успявам да си намеря жена за една нощ, дори без техните идиотски съвети,а точно наопаки, погазвайки ги напълно.Идеализират нещо?Човекът никога не е бил идеален.Тогава? Вярно, това е гледна точка, ЛИЧНА гледна точка.Но не мога да го проумея...Я ме осветлете, аз малко съм тъп и не разбирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 ......... Ахахахахахаха! Ей това беше откровение! От днес съм ти фен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 ........ Бай дъ уей по-лоша е другата крайност...в която жените харесват мъже,които не приличат много на мъже....някфи анорексички педали с ускубани веждички Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Тук Ама то си е за оплакване. Ме мисълта ми беше по-скоро тема, в която като почнеш и да е от сорта на ************** и****************** ,*** *** *** opa 15000-я пост в темата е за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 ПАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! './!@КЛИОЛ:"@$#?>Лип;шщ=дс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.