zlobil Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 ебати и аз се напих и до обяд си виках че повече няма да барна алкохол ама след като поспах малко довечера смятам да пийна 2-3 бири с 1 приятелче което се върна от гърция Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 напих се лошо и не ми е добре бях спрял да се напивам като смок , още преди години и такова напиване стил 8 клас не бях праил ама вчера вечер просто нямаше как което ме убеди че не е оферта тая хава , и ще си я карам по старому да и аз хубуу се бях спряла,поне за малко,ся ай пак на ново делириум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Защо...защо животът понякога е толкова гаден? Не може ли ... поне гадостите да се случват на по-малки порции?Злото никога не идва само и Мноого скоро се убедих в това ... Още не знам къде се намирам, ама то е в равновесие, всичко се връща.. Или поне в такива случаи човек има нужда да вярва, че е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Да, и хер Сидеров ще ни спаси! Алилуя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Мисля си, че наистина всичко се върти - след хубаво прекараното лято ме очакват не до там хубави неща 1. Трябва да се мъча да запиша; 2.1 Ако запиша трябва да уча; 2.2 Ако не запиша трябва да работя; 3. Хората, с които излизам всяка вечер почти и са ми най-добрите приятели заминават есента и няма да се върнат скоро; 4. Остарявам (не е най-правилната дума, но имам предвид, че се доближавам до критичната, според мен, възраст - 25 - от там нататък - край на всичко весело) с всяка минута, а не правя това, което искам, защото няма начин. Абеее въобще - кофти работа!! Единственото хубаво нещо е, че приятелката ми се връща след 3 седмици, ама и аз не знам дали това е наистина толкова хубаво (тези, които ме познават - да не четат! ) Другото, което си мисля - не познавам правилните хора, а това е странно, защото човек сам подбира обкражението си. Имам предвид, че имам доста познати и приятели, но не са това, което искам да са. Оффф - не мога да го обясна! И трето - защо спомените за моменти прекарани с човека до теб са много по-красиви и скъпоценни от самото време, в което сте заедно в момента? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Мисля си, че наистина всичко се върти - след хубаво прекараното лято ме очакват не до там хубави неща 1. Трябва да се мъча да запиша; 2.1 Ако запиша трябва да уча; 2.2 Ако не запиша трябва да работя; 3. Хората, с които излизам всяка вечер почти и са ми най-добрите приятели заминават есента и няма да се върнат скоро; 4. Остарявам (не е най-правилната дума, но имам предвид, че се доближавам до критичната, според мен, възраст - 25 - от там нататък - край на всичко весело) с всяка минута, а не правя това, което искам, защото няма начин. Абеее въобще - кофти работа!! Единственото хубаво нещо е, че приятелката ми се връща след 3 седмици, ама и аз не знам дали това е наистина толкова хубаво (тези, които ме познават - да не четат! ) Другото, което си мисля - не познавам правилните хора, а това е странно, защото човек сам подбира обкражението си. Имам предвид, че имам доста познати и приятели, но не са това, което искам да са. Оффф - не мога да го обясна! И трето - защо спомените за моменти прекарани с човека до теб са много по-красиви и скъпоценни от самото време, в което сте заедно в момента? Старец.При това много стар старец - на цели 22 Не познаваш правилните хора? - Ще се запознаеш и с тях,тайм май френд. Пък това за приятелката ти :allien :ph34r: Минава ми през главата че след 5 дена идва поседния ми първи учебен ден И последната ми лятна ваканция беше това,чувството е все едно съм била затворник и са ме пуснали на свобода Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 много обичам да готвя с мноооооого лук,а после от беленето и рязането да ми миришат ръцете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 много обичам да готвя с мноооооого лук,а после от беленето и рязането да ми миришат ръцете Радо, ф'ца с ф'ца. Нищо не знаеш - оставяш лука час-два да се кисне във вода и после нито ти люти на очите, нито мирише толкова... А и продават найлонови ръкавици, с които пък съвсем няма да ти миришат ръцете Станал съм половин готвач покрай тоя китайски ресторант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Мисля си че искам вече да е по-хладничко времето... лятото никога не ме е кефело... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Чуда са.. що са оставям да ме разпитват вече близо 2 часа..,а не легна да му тегла едун 'убав сън?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 neshto mi omraznaha tiq mp3ki deto sa mi na harda Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Мигът на истината как все аз ще намаа кофти ситуации . Няма да може да се полее откриването на последната учебна година подобаващо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 dali shte se osushtestvi prorochestvoto 2012 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Ако вярваш на календара ма Маите - Да Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Чудя се как атмосферата може да е огромна, както току що заяви колегата Сокачев Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 dali shte se osushtestvi prorochestvoto 2012 ? Какво гласи то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Какво гласи то? "на 21 срещу 22 декември 2012 г на земята ще настъпи голяма катастрофа.точно тогава магнитното поле на слънцето рязко ще се промени и това ще предизвика много мощни изригвания. огромни пламтящи потоци ще се отделят в пространството. в следствие на това магнитното поле на земята също ще се обърне и полюсите ще се обърнат. земята ще обърне посоката си на въртене. ще се предизвика огромна приливна вълна и на земята ще загине почти всичко живо." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Какво гласи то?Предполагам, че ZGAN цитира "Пророчеството Орион" на Патрик Джерил и Рино Ратинкс (не съм сигурен за втория съавтор), която е общо-взето боза с нагодени и нагласени числа, с грешки в сметките на 'неопровержимите доказателства' с числа, които автора дава в книгата си. Като цяло - глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 мисля си че е скапано да си заключен извън вас, и добре че има таквиз хора(Shade) дет ма приютиха... мисля си и че утре ще има разправии с тоя дето ни слага бравата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Тая котка е луда... в списъка с нещата, с които съм я уцелвал вече фигурира и жълъд Нападна ми току що изпбраните работни фанелки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Изминах 4 хиляди километра за 5 дена. Спах общо около 20 часа. Дано да изкарам още 10 дена и после малко почивка ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 да,убедих се че искам да бъда кремирана,никви земи,никви гробове,нивки кокали под и над мойте абе нивки кокали изобщо.... не и след днешната сцена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 На въпроса какво ми минава през главата - едно малко топче болка си браузва из главата ми - сега се е заседяло в областта малко над челото, около 2-3 пръста навътре в главата ми... преди малко беше зад дясното око... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 А ве аре стига с тея болки ве, не ви ли писна вече. Аман от песимисти, депресанти и меланхолици. Доброто настроение зависи най-вече от положителната нагласа, така че дайте го по-позитивно и весело, по-оптимистично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Пич, когато имам нужда от наставления за мирогледа си (или както в случая - сетивата си) - ти би бил предпоследния, до когото бих се допитал. Последния би бил тротоара на улицата пред квартирата ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.