lil_stenly Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Сигурно . Дано да не си ти . Не го казвам в добрият за теб смисъл . п.п. Аз съм самоук човек . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Сигурно .Дано да не си ти . Не го казвам в добрият за теб смисъл . п.п. Аз съм самоук човек . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Пак почнахте да си ги мерите май.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Пак почнахте да си ги мерите май.. А така кажи им го малеее как се наядох , сега се чудя да цъкна някоя игра или да гледам някой филм Ако някой не е вечерял да сяда веднага, превъзходно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Пак почнахте да си ги мерите май.. Не си ги мерим, отправяме си ЗАПЛАХИ! И да, махнал съм ти игнора, щото съм баси добродушния тип! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Не очакваш благодарности , нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Не съм очаквал и внезапно да започнеш да разбираш от майтап, но ти прощавам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Ся се замислих има ли смисъл да ти отговарям на контра или просто да продължа да си слушам музика и да хапвам руло.. спрях се на второто , то ми става кеф само като видя как се самоизтъкваш от какво разбираш и какво не Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Ако някой не е вечерял да сяда веднага, превъзходно е Кво имаш за хапване? Казвай и ида Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Ся се замислих има ли смисъл да ти отговарям на контра или просто да продължа да си слушам музика и да хапвам руло.. спрях се на второто , то ми става кеф само като видя как се самоизтъкваш от какво разбираш и какво не Може би съм те надценил ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Стига с тоя Ънреал. Ше взема в петък да пробвам да пусна един сървър на делта форс1 и ако има желаещи да ходим да пукаме ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Като чуя делта форс 1 и усеащам прилив на спомени от 7 годишна възраст, преплетени с голямо количество адреналин и сърбене на пръстите. @mIRCata ако направиш сървър пиши, от къде я намери тая игра, щото я търся от бая време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Кво имаш за хапване? Казвай и ида Зимай 2 бири и идвай , имам кебапчета Куре , и аз та обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Чистачови - ако зора е голям, мога да я пратя, имам я на компютъра на работата, колегата я докара Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Кво имаш за хапване? Казвай и ида Пържени яйца със саламче и кашкавалче и салатка ,но нещо за пиене пропуснах На обяд беше много добре, пилешки крилца (много добри ) с ориз Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Пържени яйца със саламче и кашкавалче и салатка ,но нещо за пиене пропуснах На обяд беше много добре, пилешки крилца (много добри ) с ориз Мммм ще се разберем с теб явно Значи аз да нося пиенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Мммм ще се разберем с теб явно Значи аз да нося пиенето Така като се замисля теб имам да те черпя пиенето за няколкото съвета които си ми давал Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Като чуя делта форс 1 и усеащам прилив на спомени от 7 годишна възраст, преплетени с голямо количество адреналин и сърбене на пръстите. @mIRCata ако направиш сървър пиши, от къде я намери тая игра, щото я търся от бая време. Имам я на компютъра. Мисля я свалих от zamunda. Ама защо моята е към 360 мб, а тази в замунда е 90 не не знам. Може и от другаде да съм я дръпнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Имам я на компютъра. Мисля я свалих от zamunda. Ама защо моята е към 360 мб, а тази в замунда е 90 не не знам. Може и от другаде да съм я дръпнал. Мерси и аз я дръпнах от там. Ако има фенове на OldSchool класиките, може да направим едно сърварче по ИП и да пробваме кой е най-добрия снайперист във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Боже Мой Аз, колко истина има в очите на правителствените курви.... Добър ден...Кой ден сме?Снощи в такава алкохолна дупка попаднах, че дори почнах да се уча на китарка...Хора/и жени/ не мешайте загорка с пиринско, след това не се усеща рома с кола...За водката да не говорим...Уф, да става обед, че да ида да прасна едно люто шкембе с много чесън и оцет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Sanitation - video ... ... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Тих бял Дунав се вълнува, весело шуми и “Радецки” гордо плува над златни вълни. краят на игото настъпва!!! първата жертва ще бъде цецка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 краят на игото настъпва!!! първата жертва ще бъде цецка Щото и миришат краката, не си е бръснала мустака от две седмици и вече конкурира войводата, по пазвата и има засъхнали съмнителни бели петна/я кърма, я сперма, я мляко с ориз/ и като пръдне сутрин, диха вихрушки по земята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Щото и миришат краката, не си е бръснала мустака от две седмици и вече конкурира войводата, по пазвата и има засъхнали съмнителни бели петна/я кърма, я сперма, я мляко с ориз/ и като пръдне сутрин, диха вихрушки по земята... Какво означаваше последното ти изречение от подписа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Еми по разному може да се преведе, аз предпочитам:"Пич, майната му!Господ нас ни уважава." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.