UzITo Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Просто при католиците няма обичай да палят свещи в църквата, като при нас. При тях свещ пали само свещенника при разните обичаи. Същото е да питаш, защо в наще църкви няма пейки, както при тях, такава е традията и аз не знам защо, може би за да се различаваме по нещо, все пак. Грешиш ... Влез в катедрлата католическата на центъра ( зад Брилянтин/Будоар се намира ) и ще видиш , че се палят свещи . Отвън е написано кога е отворена : Понеделник - Неделя от 17:30 Неделя е отворена от 9:00 просто влез от любопитство никой нищо няма да ти каже . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Ами наистина все по-глуапви стават тия деца.Истина е.И е фрапантна разликата между 3-4 години и сега.Поне аз така го виждам. А така. Светна ли ти сега колко по-глупави сте вие от над 30+ годишните? Кат' са замисля пък аз колко по-тъп съм от някой на 60 ми иде да си тегля куршума направо :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Баси...утре пак почваме даскало .Днес стигнах до следния изключително гениален извод! Аз от понеделник до петък-съществувам,а от петък до неделя-живея П.П.И като стана на въпрос-МАЛЕЕ как чакам петък да взривим отново Планета с мойте хора .Тоя път шси зема 30 лева за пиене (пак ша са ми малко ама...) П.П.Много спамя...обаче спамя два пъти по-малко от Grimajur Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Връщам се от една random софийска пропаднала кръчма и си мисля (предвид това, че бяха намерили за необходимо да пускат ужасяваща музика)... Колко ли време дневно отнемат на членовете на manowar посещенията във фитнес залата и фризьорския салон, в клиниката за естетична хирургия за присаждането на коса?... Колко ли време им отнема репетирането пред огромни огледала на епичните пози, които държат да заемат? И откъде намират време да продължават да правят толкова отчайващо еднообразна (и за мен - бездарна) ...музика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 В 6 клас бяха забавни, още пазя разни неща с носталгична стойност. И не знаех, че имаме инвизибъл таг, или си взела hex на цвета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Не говоря от гледна точка на ние сме "по-", те са лапета.Напълно съм сериозен.Виждам пред очите си със сестра ми какво е положението.В 6-ти клас да изкараш 4 по История на входно ниво, това никога го е нямало.Освен това те не четат книги...ама въобще.Общата им култура се изчерпва с Култура Ми Янко от "Сблъсък", Линкин Парк и се в този дух.Отвратително е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Не говоря от гледна точка на ние сме "по-", те са лапета.Напълно съм сериозен.Виждам пред очите си със сестра ми какво е положението.В 6-ти клас да изкараш 4 по История на входно ниво, това никога го е нямало.Освен това те не четат книги...ама въобще.Общата им култура се изчерпва с Култура Ми Янко от "Сблъсък", Линкин Парк и се в този дух.Отвратително е. Ми ако сестра ти слуша само Линкин Парк, значи е безнадежден случай Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Не говоря от гледна точка на ние сме "по-", те са лапета.Напълно съм сериозен.Виждам пред очите си със сестра ми какво е положението.В 6-ти клас да изкараш 4 по История на входно ниво, това никога го е нямало.Освен това те не четат книги...ама въобще.Общата им култура се изчерпва с Култура Ми Янко от "Сблъсък", Линкин Парк и се в този дух.Отвратително е. Много зависи къде учи сестра ти. Защото има няколко училища (повечето са гимназии всъщност) където за да изкараш 4 се иска поне малко да се напънеш а за повече поне по 1час на ден да отделиш за учене. Всичко е според зависи. На един мой приятел брат му за да завърши изобщо средното си образование (защото в Антон Иванов едвам изкарваше тройките.. изводите си прави сам), родителите му го пратиха при баба му на село да завърши последните 2 години. Мани ами там е бил отличника на класа направо. Айде кажи ми сега как става тая работа и дали тоя човек знае повече от някой завършил английската но с 4ки... Между другото и аз като хлапе съм се кефил на всякакви простотии, че и Twisted Sister слушах помня. И на великата балада Crown & the Ring на Manowar съм куфеел. Пък сега в колата слушам само класика... и чат пат Rammstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 В Пловдив има не повече от 4-5 сериозни гимназии.И те са На първо място-ЕГ"Пловдив",ЕГ"Иван Вазов",МГ"Акад.Кирил Попов" на второ място и нататък са училищата от типа-Иконома,Френската,Строителния Всичко друго е ташак и полвина...за да завършиш се изисква само присъствие Казва ви го човек,който в момента учи,знае как седят нещата по училищата,защото има познати във всички сфери-от най-големите тъпанари и бандити на Пловдив до хора отличници Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Пиши във форумите на MSI. По думите на моя човек действат стабилно, склонен съм да му повярвам. А за X-Ray мога да визирам моментално Аксо(pacient13, Art_Of_Metal), чушката(ZeeRaX), които покрай другото ми бяха съответно съученик и съвипусник, BOSSKILLER-а, Фризера (Mr.Freeze), кретена (CrazyCS) и още легенди, с които снощи се понапих...Скорпиона предпочете да участва в warez мач, отколкото да гледа такъв на националите :] Тоест да видим де... може нещо да изскочи и да пропусна мача, ама яко съм се надъхал Форума на MSI Пише, че е от клиенти за клиент. Никой от MSI не пишел там. Той BOSSKILLER-a е доста активен в тоя форум между другото. А така. Светна ли ти сега колко по-глупави сте вие от над 30+ годишните? Кат' са замисля пък аз колко по-тъп съм от някой на 60 ми иде да си тегля куршума направо :P Те всички дядки/бабки са все гении Като няма никой около тях си говорят за квантова физика и битово приложение на генератори на торсионни полета. Обаче ако някой под 50 се приближи до тях, почват веднага да говорят за пенсии и кисело мляко. Доста често успяват и да открият истината за живота/вселената и всичко останало и минават в друга реалност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 В Пловдив има не повече от 4-5 сериозни гимназии.И те саНа първо място-ЕГ"Пловдив",ЕГ"Иван Вазов",МГ"Акад.Кирил Попов" на второ място и нататък са училищата от типа-Иконома,Френската,Строителния Всичко друго е ташак и полвина...за да завършиш се изисква само присъствие Казва ви го човек,който в момента учи,знае как седят нещата по училищата,защото има познати във всички сфери-от най-големите тъпанари и бандити на Пловдив до хора отличници Заблудена душичка... 5-та година съм там и почти нищо хубаво не съм видял... честно. Не говорим за учене и успех, говорим за отношение учител-ученик и обратното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Все едно за първи път спорите по тази тема...Нито децата , нито училищата са виновни. Най - виновни са родителите. Не може 1 възпитано дете да прави простотии и да се държи невъзпитано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 А така. Светна ли ти сега колко по-глупави сте вие от над 30+ годишните? Кат' са замисля пък аз колко по-тъп съм от някой на 60 ми иде да си тегля куршума направо :P Те всички дядки/бабки са все гении Като няма никой около тях си говорят за квантова физика и битово приложение на генератори на торсионни полета. Обаче ако някой под 50 се приближи до тях, почват веднага да говорят за пенсии и кисело мляко. Доста често успяват и да открият истината за живота/вселената и всичко останало и минават в друга реалност djadomraz предполагам е имал предвид, че тези 60 годишни като са били на 30 са знаели много повече неща, както аз изказах теория, че аз на 17-18 съм знаел много повече от сегашните 18 годишни без да съм бил някакъв гений. Или в крайна сметка накратко казано образованието върви в посока надолу, от зле по-зле. Смятах, че когато аз бях в системата на средното образование, същото е кофти, но сега е още по-кофти, ......... 10 клас момче и да не знае да пише, да пише с правописни грешки, да пише Александар и то не на шега, а на официални документи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Той BOSSKILLER-a е доста активен в тоя форум между другото.Нормално, той им пише половината fix-ове за биосите Заблудена душичка... 5-та година съм там и почти нищо хубаво не съм видял... честно. Не говорим за учене и успех, говорим за отношение учител-ученик и обратното.Аз пък за моите пет години в мегето мога само хубави неща да кажа. Е... вярно, че изтекоха преди осем Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Те всички дядки/бабки са все гении Гледам съвсем буквално го разбра че ме взе при това съвсем насериозно djadomraz предполагам е имал предвид, че тези 60 годишни като са били на 30 са знаели много повече неща, Просто се бъзиках. Нямах това предвид. А и ако някой още не е разбрал - нито в училище нито в университета ще успеят да ти "налеят акъл" стига ти да не го искаш. Тва е положението! Даже със знанията от университета пак си до никъде. Те са колкото да разбереш какво още да четеш и да успееш да го разбереш. 10ти клас момче и да не знае да пише, да пише с правописни грешки, да пише Александар и то не на шега, а на официални документи Винаги е имало такива и винаги ще има. Няма оправия тва. Е и? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Само да вметна - когато си бил на 10-15 години, неграмотността на околните ама хич не ти е правила впечатление. Затова се срещат изказвания от сорта "ама едно време беше другояче"... Редакция: Изпреварих сАтанас за доброто утро ;] "Добро утро!" :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Змийчето трябва да пристигне утре. Много се вълнувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Добро утро, уроди мамини... Абе сега, като се замислих/след конската доза кафе-кола/, що всички лаят срещу мене че съм спамър, бе да ви еба в устенцата/пръстенцата/? Като погледна статистиката, винаги има някой дето е по-спамър от мене...Я да ви го набутам на спамерите...Седнал съм с глупости да се занимавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 винаги има някой дето е по-спамър от мене... Я тихо! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Куре, мацко, имам малко работа за тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Гледам съвсем буквално го разбра че ме взе при това съвсем насериозно Хич даже не съм го разбирал буквално. И аз се бъзиках. Ама явно е трябвало да сложа повече и -та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Всичко ме боли, и главата също Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Само на мен ли Касперския днес ми обажда за някакви Троянски хави в plovdiv24.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Всичко ме боли, и главата също който пие облак троен, той за утре е спокоен Само на мен ли Касперския днес ми обажда за някакви Троянски хави в plovdiv24.com да. пандата няма проблем. седмицата започва айляшки, приключих задачите преди да ги почна Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Заблудена душичка... 5-та година съм там и почти нищо хубаво не съм видял... честно. Не говорим за учене и успех, говорим за отношение учител-ученик и обратното. Почти 80% от компанията ми са от там .Аз говоря точно за учене и успех...ясно ми е че в английската всичките ви учители са изперкали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.