lil_stenly Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Аз днес една чашка биричка ударих , колкото да не забравя какво е алкохол , иначе хубаво ми дойде , като дойдат празници и винце ще близна ... да спазя традициите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Незнам...На мене мача не ми хареса...Нито 1 красиво положение нямаше...Нито от наша страна нито от италианска...Няма да коментираме , че наще дори не тичаха.А публиката... Може ли стадиона да е пълен и аз да не чуя "Българи Юнаци" илинещо друго. edit:Поне един да се радва на днескашния ден Сектор А и В мълчаха затова... Аз едвам говоря в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 chistacha какво те кара да мислиш , че католциите не палят свещи ? Просто при католиците няма обичай да палят свещи в църквата, като при нас. При тях свещ пали само свещенника при разните обичаи. Същото е да питаш, защо в наще църкви няма пейки, както при тях, такава е традията и аз не знам защо, може би за да се различаваме по нещо, все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Хубав ден, прекрасен ден....Добрутру на всички, мен отнове ме зове планината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Пред главата ми минават Слипкнот, прахосмукачка, 3 стаи, бърсане, къпане и бръснене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Пред главата ми минават Слипкнот, прахосмукачка, 3 стаи, бърсане, къпане и бръснене. Поне си си намерил занимание за цял ден За първи път нищо не ми минава през главата освен че трябва да отида да ям edit: Аз ся отивам да сложим на колата ЦД и след тва мое да се присъеденя към Дотата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Да, да... Цял ден... Почти съм привършил. И след това... Едини TIME! После може дотичка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Тая тема секи ден се увеличава с 5 страници минимум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Чака ме скука , клатене на десният крак в отчаяние какво да правя , хранене на куче , сменяне на вентилаторите на компютъра , стоене на стола и това е цял ден като не забравим и музиката ... общо взето имам свободно време ,обаче нека да не предизвиквам съдбата сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 den za brasnene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 За много къпини! Весели копелета! Христо го втресе! Честити много сланини! Харабия го втресе! Търся си чушкопек... Въобще - каша. Тоя форум трябва да го откажа. Зле ми действа на нерфната сисдема. Простотий... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Излезнахме с един приятел уж на кафенце в 9 и полвина...прибрах са чак сега.И тряа да седна да уча че след малко сигурно пак ша ма привикат Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 За много къпини! Весели копелета! Христо го втресе! Честити много сланини! Харабия го втресе! Търся си чушкопек.. Обожавам такъв хумор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 In spite of my fear I call your name once again blind by the light of day save me from solitude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Conception? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Защо повечете момичета с които се/ме запознавам/запознавали са толкова ограничени умствено (визирам групата на 18 годишните), било то за база за сравнение да вземам мен или някой независимо кой колега студент. На техните години, не съм бил толкова зле (момент за самореклама), май изглежда идва от образованието което все повече и повече се разхлабва и дава повече свобода на учениците( не мога да кажа кой знае колко по въпроса, защото до преди 3-4-5 месеца все още имах връзки с училище). EDIT: Добавям, че някои от тях си мислят че ако се снимат разголени ще станат по-умни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Народа просто е... прост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Ами наистина все по-глуапви стават тия деца.Истина е.И е фрапантна разликата между 3-4 години и сега.Поне аз така го виждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Доставянето на храна по домовете е сред най-великите идеи на човечеството! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Качих си най-накрая всички песни някъде . ЛИНК (Плеър) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Доставянето на храна по домовете е сред най-великите идеи на човечеството! И като спомена доставка на храна....яде ми се пицаааа.И ми се яде пица от 4 месеца и винаги нещо става и не отивам П.П.И китайско ми се яде от 3 години и няма кой да дойде с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Отиваме! Веднага. Пиши ми в скайп, ника ми е същия като тук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 /sign за пицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Отиваме! Веднага. Пиши ми в скайп, ника ми е същия като тук! Другия момент е че нямам пари ... обаче като се опарича кат за пица ща имам в предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 много ми е тъпо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.