__smirnoff__ Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 От сън спомен няма от хубаво прекара вечер има Grimjaur от яйца и от зеле бая се пърди да не говорим комбинация фасул+зеле направо абе така си е, прав си, ама като ти е да речем пета поредна хубава вечер и не си се наспал както трябва къде ще ги търсиш тея спомени после? аз от опит казвам, бая бели петна имам такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Бербатов е най-големият кошмар на италианските национали Мда, представям си ги италианците как се молят нощем и палят свещички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Към софиянските пребиваващи - някой пие ли му се тая вечер? Аз съм сам вкъщи и се чудя вече да какво да правя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Мда, представям си ги италианците как се молят нощем и палят свещички Италианците са католици и те нямат обичай да палят свещи Някой може ли да ми препоръча някоя добра кръчма за тазвечершния запой,който се заформя В кой квартал предпочиташ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Добро утро Седмицата на рожденните дни продължава с пълна сила За миналата седмица съм изпил повече алкохол сумарно, отколкото за цялата година до момента. Както четвъртък срещу петък поправях компютри под акомпанимента на кайсиева ракия, така снощи изкарах в компанията на системни администратори, support на MSI, инженери, крупиета, комарджии, кретени и алкохолици... Припомних си славните геймърски години в X-Ray и изпитах огромна радост, че видях един приятел, за когото се носеха слухове, че е на хероин и ми падна воденичен камък от сърцето, като разбрах, че са били само слихове... ((Атанасе, за Аладжов става въпрос - пича си е шес' ) Сега съм веселяк и си мисля, че е време да потеглям към Кършяка на фризьор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 един приятел, за когото се носеха слухове, че е на хероин и ми падна воденичен камък от сърцето, като разбрах, че са били само слихове...((Атанасе, за Аладжов става въпрос - пича си е шес' ) Сега съм веселяк и си мисля, че е време да потеглям към Кършяка на фризьор Бе то и аз чух нещо подобно, ама хич не ми се вярваше.За понеделник, ако много се забавя за срещата ми звънни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 така снощи изкарах в компанията на системни администратори, support на MSI Тия от съпорта на MSI добри ли са, че имам едно DIAMOND дъно от тях и ми прави чупки с USB-тата при буут? Припомних си славните геймърски години в X-Ray Имайки предвид, че често ходех там, ще излезе, че сме се виждали и там отпреди срещата на форума. Сега остава да намерим общите познати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 chistacha какво те кара да мислиш , че католциите не палят свещи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 chistacha какво те кара да мислиш , че католциите не палят свещи ? Не им спират тока никога и не са романтични... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 ЗАщо няма с кой да ида на мача ве майнааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Ако беше казал по - рано щях да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Айде почти не остана до Големия мач.Яко бира и победа - цяла България ще гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Къв мач? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 България - Италия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Hope vol2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Къв мач? Взимай Скорпиона под ръка и си вземете билети на черно Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Яд ме е че няма да мога да го гледам АЙДЕ НАЩЕ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Пожелавам на всички ПРиятно гледане И дано да се радваме на победа БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 От сън спомен няма от хубаво прекара вечер има Ще цитирам един мой приятел "е*ал съм ги и спомените.. от тях не мога да се наспя дей*а!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Ей сега ще го видим тоя Сухов! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Калифорнйското вино много хубаво се оказа В била са пуснали някакво - пробвах го от любопитство - много ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Добрее наще направиха Х с Италия.Аз също бях предвидил хикса макар,че си се надявах да им надъним един мощен,български гол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Тия от съпорта на MSI добри ли са, че имам едно DIAMOND дъно от тях и ми прави чупки с USB-тата при буут?Имайки предвид, че често ходех там, ще излезе, че сме се виждали и там отпреди срещата на форума.Сега остава да намерим общите познати. Пиши във форумите на MSI. По думите на моя човек действат стабилно, склонен съм да му повярвам. А за X-Ray мога да визирам моментално Аксо(pacient13, Art_Of_Metal), чушката(ZeeRaX), които покрай другото ми бяха съответно съученик и съвипусник, BOSSKILLER-а, Фризера (Mr.Freeze), кретена (CrazyCS) и още легенди, с които снощи се понапих...Взимай Скорпиона под ръка и си вземете билети на черно Скорпиона предпочете да участва в warez мач, отколкото да гледа такъв на националите :] Тоест да видим де... може нещо да изскочи и да пропусна мача, ама яко съм се надъхал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Незнам...На мене мача не ми хареса...Нито 1 красиво положение нямаше...Нито от наша страна нито от италианска...Няма да коментираме , че наще дори не тичаха.А публиката... Може ли стадиона да е пълен и аз да не чуя "Българи Юнаци" илинещо друго. edit:Поне един да се радва на днескашния ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Ей супер ден днес - и новия епизот на SG Atlantis излезна, вече го и преведоха! И калифорнийското вино ми хареса. Изобщо кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.