Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Осъзнах колко е опасно за здравето човек да прави "цветна" бомбичка...А най-опасно е за дрехите.... :cry Добре поне,че се пере...

Искам да попилея и аз някой на ут2004 , къде сте играчи ... няма много такива във форума май от когато играхме миналият път .

:)

ся една колежка откачи тотално. :bgrin:

идва да ма пита, защо аджеба съдията си бил задал въпроса за един имот като бил акцентуирал на 2 от сградите вътре, а те всъщност били 5 :blink: а адвокатът, който и иска инфото пък, защо не бил описъл детайлно имота :confused

и си развива някакви теории, и оплю адвокатската и съдийската гилдия, и цялото юридическо съсловие :D :laughing:

...а аз си проверявам четвърта сесия за седмицата :music

Искам да попилея и аз някой на ут2004 , къде сте играчи ... няма много такива във форума май от когато играхме миналият път .

Няма пуцаница тука вече :zzz Аз лично почти всяка вечер съм в ut2004://83.98.163.84:7777

/ Ред. / Curunir@ тоя сървър е само за ОНС баце. По някога се събират по двадесетина човека и пада голяма веселба. Като баланса между ботове и хора е зададен автоматично и има Н - на брой карти.

Леле, Гадо, с цялото ми уважение, каква е тая простотия дето си ми я дал? Тоя сървър не е просто ONS, а има и РПГ мод, от който се получава ПЪЛЕН хаос, нямаш идея какво става и разни хора са разни левели, почва нов рунд, влизам, а вече има противнинов Левиатан до мен, продължавам да се спонвам и той продължава да ме помила преди да стигна до стнеда с пушките... Не, мерси... :(

Добре , куре , кажи къде играеш по принцип , защото аз забелязах , че вече няма човек от форума да хоства сървър ... да се съберем в някой чужд и да попуцаме малко .

Леле, Гадо, с цялото ми уважение, каква е тая простотия дето си ми я дал? Тоя сървър не е просто ONS, а има и РПГ мод, от който се получава ПЪЛЕН хаос, нямаш идея какво става и разни хора са разни левели, почва нов рунд, влизам, а вече има противнинов Левиатан до мен, продължавам да се спонвам и той продължава да ме помила преди да стигна до стнеда с пушките... Не, мерси... :(

Що бре ? :lol: То това е дно от яките работи в цялата патаклама ! Знаеш ли ботовете кви са люти с шока ? ;) Освен това левиатана е едно от най - лесните за помилане добичета (стига да знаеш как се прави)

Е.... не , че се фукам, но при мене този номер не се получава. Барна ли я тази гад и става.... СТРАШНО !

А и вече съм 103 левел та съм и малко по-труден за трепане, ама те такива жертви кат тебе са нужни за да се качва левел де............ :punk ;) :devil (имам на предвит хора дет не знаят кво ги чака там)

П.с. Ти не го ли знаеш онзи пиниз с "Q" и после телепорт на средни разстояния ?

Друзья не умирают,они просто перестают быть рядом с нами."Парень, ерунда!Господь нас уважает"

превод ?

Приятелите не умират, те просто престават да бъдат до нас.

Пич, майната му, Господ нас ни уважава.

;)

Добро утро на цялата джунгла...Загорката е възможно най-изповръщаната бира...Отдавна не съм имал махмурлук от бира, доживях и това да ми се случи...

Добро утро на цялата джунгла...Загорката е възможно най-изповръщаната бира...Отдавна не съм имал махмурлук от бира, доживях и това да ми се случи...

Чудя се защо ли сега си го разбрал това за загорката :unsure: ....много късно

Добро утро от мен и двете ми дружки , скочка (чаша сок )и кафка (чаша силно кафе)

кефи ме времето навън и с усмивка ще си въртя педалите след малко

НЕзависимо дали имате или нямате мухъл на лук (мухмурлук) просто се усмихнете и ............ де да знам на курва отидете :lol:

Нещо вече трудно ставам и само глупости говоря, това е което ми минава в този момент през главата :wacko:

Оф...

Снощи ме прикоткаха едни зложелатели уж да им оправя компа... Пък после се оказа, че много ме уважават... ама много... и аз ги уважавам... ама кайсиевата им ракия така ме уважи...

П.П. Стана една дилема. Как се казва жител на Свищов?

П.П.П. То от там темата се разви до въпроса "Как се казва жител на Полски Тръмбеж?"...

1.П.П. Стана една дилема. Как се казва жител на Свищов?

2.П.П.П. То от там темата се разви до въпроса "Как се казва жител на Полски Тръмбеж?"...

1.Алеко Константинов

2.Провинциалист

:laughing: :laughing: :laughing:

Оф...

Снощи ме прикоткаха едни зложелатели уж да им оправя компа... Пък после се оказа, че много ме уважават... ама много... и аз ги уважавам... ама кайсиевата им ракия така ме уважи...

П.П.П. То от там темата се разви до въпроса "Как се казва жител на Полски Тръмбеж?"...

Хахаха... тия теми колко сме ги разисквали на ракийка в студентски едно време :))) History repeats.

Свищовлия е правилния израз.

Полски тръмбежлия. ;) :lol:

Хахаха... тия теми колко сме ги разисквали на ракийка в студентски едно време :))) History repeats.
Снеж, аз съм студент вече осма година :) Аз пренаписвам историята на съвременния студент, наблюдавам поколение след поколение студенти...

Редакция: Godfather въпросната свищовлийка всъщност точно така ги наричаше. Аз много се смях пъвоначално, ама...

Боре, ами Станке Лисичково? Брусарци? Синдел? Владо Тричков? А?! Кой им ги е мислил тия имена на населените места..

Аз предлагам:

Станке Лисугер/Лисица/Лисиче

Брусук/Брусучка/Брусуче

Синдялко/Синделка/Синделче

Владо Тричковлия/Тричковлийка/Тричковлийче

Добро утро от мен и двете ми дружки , скочка (чаша сок )и кафка (чаша силно кафе)

Не трябва ли да са сочка и кафка, че така скочка и кафка звучи, че от сутринта си на чаша скоч и кафе :)

Като заговорихте за названия според населеното място, какво ще кажете за жител на Краводер, мхм?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...